Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#823001 Έτυχε προβληματική παρτίδα αμφεταμινών και άλλων " βιταμινών" σε όλους τους εμπλεκόμενους. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#823011 Wagner boss offered Belarus exile in mutiny deal

Wagner mercenary force chief Yevgeny Prigozhin will move to Belarus under a deal brokered by Minsk to end an armed mutiny that Prigozhin led against Russia's military leadership, the Kremlin said on Saturday.

https://www.dw.com/en/live-updates-wagn ... a-66018647?
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#823013 Χαζός, ηλίθιος και απελπισμένος. Πάει εκεί όπου δηλητηριάστηκε ο Λευκορώσσος ΥΠΕΞ . Θα έχει την ίδια κατάληξη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
nass έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Καθόλου απίθανο δεν είναι με κοίλα εκρηκτικά των αρκετών τόνων,

:slap: Δεν θα ξανακάνω την ίδια συζήτηση, επιμένω σε όσα θεωρώ τεκμηριωμένα έγραψα και η ιστορία έχει επίσης δείξει. Μόνο και μόνο το "αρκετών τόνων" θα έπρεπε να σε προβληματίζει. Δεν το κάνει, δεν πειράζει.

REALZEUS έγραψε:Οι Ρώσοι αν ήθελαν να το πλημμυρίσουν θα άνοιγαν απλά τους υδατοφράκτες...

Δεν ισχύει και σου εξήγησα ακριβώς γιατί: δεν έχουν αρκετή παροχή οι υδατοφράκτες για κάτι τέτοιο σε κανένα φράγμα, δεν είναι σχεδιασμένοι για να αδειάζουν πλήρως τη λίμνη (δεν το θέλεις αυτό, το νερό στη λίμνη είναι πολλά €€€€) αλλά για να ανακουφίζουν τυχόν πλημμυρικά επεισόδια ανάντι (που στη συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή το φράγμα αυτό ήταν το τελευταίο σε μια σειρά 6 φραγμάτων στο Δνείπερο, σίγουρα δεν θα ήταν σημαντικά και θα είχε ληφθεί υπόψη αυτό στο σχεδιασμό)

REALZEUS έγραψε:Και επειδή διάβασα αυτό που έγραψες μετά, γιατί να το ανατινάξουν ολόκληρο οι Ρώσοι και όχι μόνο ένα μικρό κομμάτι;

Το ίδιο ισχύει και για τους Ουκρανούς.
Αυτό έκαναν: δεν το ανατίναξαν όλο αλλά ένα στρατηγικά επιλεγμένο κομμάτι. Η πλήρης καταστροφή ήρθε μετά ως αποτέλεσμα από την τεράστια ροή νερού σε συνδυασμό με τις βλάβες στη δομή του φράγματος ("με παρέσυρε το ρέμα" :whistlink: )

Edit: στη φωτο εδώ:

Εικόνα

φαίνεται το μέγεθος της καταστροφής :help: Το παραλληλόγραμματο σχήμα στο κέντρο, που είναι ακόμα γεμάτο με νερό, είναι η λίμνη ψύξης του πυρηνικού εργοστασίου στη Ζαπορίζζια (με 2 "ζ" :rtfm: ), που έχει απόθεμα για ~170 ημέρες (αν και το εργοστάσιο είναι cold shutdown αυτή την περίοδο, οι αποθήκες χρησιμοποιημένου καυσίμου (πισίνες, στην πραγματικότητα) θέλουν συνεχή ψύξη)

https://www.bbc.com/news/world-europe-65963403

Πριν δεν έλεγες ότι δεν γνωρίζεις από εκρηκτικά; Επειδή εγώ γνωρίζω, σου απήντησα σχετικά. 1-2 τόνοι εκρηκτικών είναι κάτι εύκολο σε τηλεχειριζόμενα σκάφη. Δεν καταλαβαίνω που είναι η αντίρρηση σου.
Στα υπόλοιπα δεν επιμένω, γιατί είναι δική σου ειδικότητα. Όμως θυμίζω ότι έχουν ανοίξει υδατοφράκτες σε πολλά φράγματα και έχουν πλημμυρίσει ολόκληρες πεδιάδες.

g8777 έγραψε:Διακο τι χαμπαρια μαστορα; Τα φιλια μας στον iant. :inlove: :s_bye

Όπως βλέπεις, όλα πρίμα Τζιάκο. Ο iant είχε ένα άγχος στο Συμβούλιο του ΓΕ, αλλά το ξεπεράσαμε. :iconcool:

@zorz: "Διάκο" μόνον ο Τζιάκος έχει δικαίωμα να με αποκαλεί. :lol:

Όσο για όσους ρωτούσαν που είμαι εγώ, σε αντίθεση με εσάς δεν είμαι παρλαπίπας και περιμένω να δω τι θα γίνει στα αλήθεια, αντί να κοιτώ το Τικ-Τοκ, σαν ρουβίτσα, αντί για κάποιος που τελείωσε ΑΣΕΙ... Πως σας φάνηκε τώρα που έβαλε την ουρά στα σκέλια ο Πριγκόζιν; :roll:

ΥΓ: Αυτό το "leobsch", ποιο φρούτο είναι, που θα έλεγε και ο Κουτσούμπας;

Καλά σας πήγε κι αυτό, ε; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 24 Ιουν 2023, 23:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mousatos έγραψε:Χαζός, ηλίθιος και απελπισμένος. Πάει εκεί όπου δηλητηριάστηκε ο Λευκορώσσος ΥΠΕΞ . Θα έχει την ίδια κατάληξη.

Δύο ενδεχόμενα υπήρχαν μόνο: 1) Ή θα τους εξαΰλωναν οι Ρωσικές Ε.Δ., πράγμα που δεν έκαναν (για δύο λόγους: (α) είναι Ρώσοι που θα χρειαστούν αύριο στο μέτωπο και (β) η Βάγκνερ θα περάσει στο Ρωσικό ΥΠΑΜ, άρα δεν υπάρχει λόγος να τους σκοτώσεις), ή (2) θα έστελναν τον Πριγκόζιν "διακοπές", πράγμα που έγινε. Δεν θα μάθουμε ποτέ που πέταξαν το κουφάρι του...

Περάσαμε όμορφα και σήμερα. Αύριο εκλογές. Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε, όσους γνωρίζουμε 2-3 πράγματα... :lol:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 24 Ιουν 2023, 23:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#823019 Διακο εγω παντως εφτιαξα φραppe, ασε τα λιμα να πανε για υπνο :s_empathy , εμεις οι πιστοι ακολουθοι σου γνωριζουμε οτι τα καλα τα ποστ τα κανεις στις πεντεμιση το πρωι. :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#823020 Αν ο φραπέ σου δεν έχει μέσα 3-4 μεζούρες ουίσκι (Irish coffee), να διαγράψεις άμεσα το τηλέφωνό μου Τζιάκο. :protest:

ΥΓ1: Ακόμα γελάω ρε με όσους άσχετους νόμιζαν ότι ο Πριγκόζιν θα έπαιρνε την Μόσχα. :s_rofl
ΥΓ2: Όσοι δεν καταλάβατε τι έγινε, θα σας το εξηγήσω αύριο.
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
REALZEUS έγραψε:
ΥΓ: Ακόμα γελάω ρε με όσους άσχετους νόμιζαν ότι ο Πριγκόζιν θα έπαιρνε το Κιέβο. :s_rofl

Fixed και +1.

Λογικά αφού, όπως είπαν, ο Γιεβγκένης αντέγραψε το σχέδιο της Ρωσίας να καταλάβει την Ουκρανία, το αντέγραψε τουλάχιστον πιστά. :shifty:

Πάντως η παρέλαση μίας ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας (ΙΚΕ) με πολεμικό υλικό της Ρωσίας και άγριες διαθέσεις εντός της ρωσικής επικράτειας χωρίς να ανοίξει μύτη μάλλον ντεκαβλέ την λες για το κύρος και την υστεροφημία της αρκούδας. Ακόμα και το σημερινό να συνδέεται με την καταστροφή του υποβρυχίου στον Τιτανικό και το θάνατο του Φλωρινιώτη μετά το εμβόλιο κατά του Κόβιντ και να το είχε παίξει στο πρακτορείο ο Βλαδίμηρος.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#823025 Θα σε "παρακαλέσω" να μην μου διαστρευλώνεις τα quotes, για να μην γίνουμε από δύο Μεραρχίες, Μέραρχοι. Γράψε ό,τι θες να πεις κάτω από εμένα, αλλά όχι αλλάζοντας τα λεγόμενά μου!

Ο Προγκόζιν δεν ήταν έξω από το Κίεβο πάντως. Ο Τακτικός Στρατός της Ρωσική Ομοσπονδίας ήταν.

ΥΓ: Κι άλλο νέο φρούτο; Ο ΙΚΕ ή ο romank είσαι;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
REALZEUS έγραψε:...Κι άλλο νέο φρούτο; Ο ΙΚΕ ή ο romank είσαι;

Lalfamaz έγραψε:...Πάντως η παρέλαση μίας ιδιωτικής κεφαλαιουχικής εταιρείας (ΙΚΕ)...

Αυτο να το εκλαβουμε σαν απαντηση? :shifty:

Περα απο την πλακα, δειχνει οτι ολη η φαση ηταν ενα ακομα υπερωκεανιο γεματο με σανο που προσπαθησαν να ταισουν τα δυτικα ΜΜΕ τον κοζμακη. Εκτος του ποσο αστειο ηταν σαν εγχειρημα ο Πριγκοζιν με μια χουφτα μισθοφορους και μερικα φορτηγα δανεικα οπλα να κερδισει ολοκληρη τη Ρωσια, το αποτελεσμα δειχνει να ηταν αυτο που ηθελε εδω και καιρο ο Πουτιν, να παρει υπο τη σκεπη του τη Βαγκνερ και να σουταρει τον Πριγκοζιν που την ειχε δει παγκοσμια δυναμη εχοντας ξενα λεφτα/οπλα (για την ακριβεια Ρωσικα).

https://www.newsbreak.gr/kosmos/480999/ ... ei-sfaira/
Άβαταρ μέλους
By mirage
#823082 Ποιά Δυτικά Μέσα σου τάισαν κάτι;
Επίσης εσύ προσωπικά, πιστεύεις πως ξέρεις τι ακριβως παίζει; Εγώ έχω περισσότερες ερωτήσεις από απαντήσεις.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
mirage έγραψε:Ποιά Δυτικά Μέσα σου τάισαν κάτι;
Επίσης εσύ προσωπικά, πιστεύεις πως ξέρεις τι ακριβως παίζει; Εγώ έχω περισσότερες ερωτήσεις από απαντήσεις.

ΟΛΑ τα μεσα μιλουσαν για αποδυναμωση του Πουτιν, ακομα και για πιθανη πτωση του. Κατα πως δειχνουν τα πραγματα ειναι ακομα δυνατοτερος απο οτι ηταν πριν μια μερα κι εκανε τελικα το γουστο του.

Οσο για μενα δεν πιστευω οτι ξερω τι παιζει. Απλα ΞΕΡΩ. Αλλα μη με ρωτας... Αν σου πω, μετα θα πρεπει να σε σκοτωσω και θα μεινει το φορουμ χωρις καθολου Μοντς οπως παει το πραμα :s_tongue