Τεχνικά θέματα. Προβλήματα, προτάσεις, λύσεις, βελτιώσεις.
Άβαταρ μέλους
By elvet
glf έγραψε:Έλα έγινε και η δοκιμή, όλα καλά. Αρκεί να μη μπω με φορά.
Εικόνα

Εχω την ίδια, είναι εξαιρετικά βολική στο σχήμα και χωράει εύκολα πολλά πράγματα. Είναι και αθόρυβη (μέχρι τα 140 που επιτρέπει η thule) (άλλος ερχόταν με φόρα, προεκλογικά…)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#822574 Μεγειές Νίκο, καλοτάξιδη!
Βρήκες τελικά τίποτα καλό μέσα στην μπαγκαζιέρα; :lol:
Στο κουτάκι είχα τις 4 δαγκάνες και τα 2 κλειδιά, φαντάζομαι τα βρήκες.

@HF: Την είχα χρησιμοποιήσει για τις διαδρομές: Γλασκώβη (εκεί την αγόρασα) --> Αθήνα. Αθήνα --> Γλασκώβη και επιστροφή. Και μετά, την είχα αποθηκευμένη στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες (με τη ζελατίνα + το bubble wrap). Ούτε σκόνη δεν είχε, όταν έβγαλα το αμπαλάζ να δω σε τι κατάσταση είναι. Και γενικά προσέχω πολύ τα πράγματά μου (μάλλον δεν μας λένε τυχαία "ψυχοπαθείς" οι φίλοι :vava: )
Άβαταρ μέλους
By glf
#822576 Σοβαρά μέσα μυρίζει... καινουργίλα :)
Τα είχε όλα και το προσέξανε μια χαρά.
Την είδε από κοντά ένας γείτονας και κατάλαβε οτι είναι του κουτιού.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#822650 Υπάρχει και μία kamei στην αποθήκη, για όποιον ενδιαφέρεται (σαν αυτή). Έχει χρησιμοποιηθεί σε ένα ταξίδι (Γερμανία --> Ελλάδα) και έκτοτε βρίσκεται αμπαλαρισμένη στην αποθήκη. Είναι για μεγάλο όχημα όμως (νομίζω πως έχει πάνω από 2 μέτρα μήκος...).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#822653 Εχεις σκεφτει να ασχοληθεις επαγγελματικα με τις αγοραπωλησιες μεταχειρισμενων; :hmmm:

Θεωρω οτι εισαι natural talent. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#822654 :lol: Εγώ ξέρω ότι έχουμε γεμίσει 10 αποθήκες και πρέπει να διώξουμε και τίποτα.
Α... έχω και 5 παιδικά καθίσματα που "περισσεύουν" (4 cybex και 1 Concord). Όποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει μήνυμα (κάποια στιγμή θα τα βγάλω και αγγελία).
Άβαταρ μέλους
By g8777
#822663 glf τωρα ελπιζω να καταλαβες γιατι απεχεις ετη φωτος απο τον Σκοτς.
Άβαταρ μέλους
By glf
#822664 Αυτό που καταλαβαίνω να λες είναι ότι στις μπαγκαζιερες με είχε στο 2-0 και τον ισοφαρισα
Και στα παιδικά καθίσματα με έχει με 5-2
Άβαταρ μέλους
By gianik
g8777 έγραψε:glf τωρα ελπιζω να καταλαβες γιατι απεχεις ετη φωτος απο τον Σκοτς.
Σας μ@μ@ει ο Sknipper.....

.
Άβαταρ μέλους
By glf
#822830 Τελικά μπορώ να τη βγάλω από το αυτοκίνητο σε 5 λεπτά και μόνος μου.
Απίθανο..
Χωρίς κανένα εργαλείο.
Άρα θα τη βάζω μόνο όταν έχω ταξίδι.
Και σε μένα γυαλισμενη βλέπω να παραμένει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#822851 Όλες οι σύγχρονες είναι αρκετά εύκολες, εκτός από τις τέρμα φθηνές.
Πιο δύσκολο είναι να βγάζεις τις μπάρες.
Τοπ-τιπ, με μια ταινία βάλε σημάδι πάνω στις μπάρες για το που θα κάθεται η μπαγκαζιέρα, ώστε να μην ψάχνεσαι κάθε φορά να την κεντράρεις.