< >

drdino έγραψε:it was actually travelling at “only” around approximately 1,240 metres per second, a third of what the Russians like to claim
nass έγραψε:Από εκρηκτικά δεν ξέρω πολλά αλλά από φράγματα ίσως ξέρω κάτι περισσότερο: το φράγμα δεν είναι πλοίο. Ασχέτως πως γίνονται deliver τα εκρηκτικά, είναι ΠΟΛΥ ΑΠΙΘΑΝΟ να καταστρέψεις ένα γερό φράγμα με έκρηξη στην επιφάνεια ή σε μικρό βάθος, πρέπει η έκρηξη να γίνει κοντά στο βυθό, όπου το φράγμα έχει τη μεγαλύτερη διατομή του.
REALZEUS έγραψε:Καθόλου απίθανο δεν είναι με κοίλα εκρηκτικά των αρκετών τόνων,
Δεν θα ξανακάνω την ίδια συζήτηση, επιμένω σε όσα θεωρώ τεκμηριωμένα έγραψα και η ιστορία έχει επίσης δείξει. Μόνο και μόνο το "αρκετών τόνων" θα έπρεπε να σε προβληματίζει. Δεν το κάνει, δεν πειράζει.REALZEUS έγραψε:Οι Ρώσοι αν ήθελαν να το πλημμυρίσουν θα άνοιγαν απλά τους υδατοφράκτες...
REALZEUS έγραψε:Και επειδή διάβασα αυτό που έγραψες μετά, γιατί να το ανατινάξουν ολόκληρο οι Ρώσοι και όχι μόνο ένα μικρό κομμάτι;
)
Το παραλληλόγραμματο σχήμα στο κέντρο, που είναι ακόμα γεμάτο με νερό, είναι η λίμνη ψύξης του πυρηνικού εργοστασίου στη Ζαπορίζζια (με 2 "ζ"
), που έχει απόθεμα για ~170 ημέρες (αν και το εργοστάσιο είναι cold shutdown αυτή την περίοδο, οι αποθήκες χρησιμοποιημένου καυσίμου (πισίνες, στην πραγματικότητα) θέλουν συνεχή ψύξη)
dimitris έγραψε:Εντάξει, μια ένοπλη εμφύλια σύγκρουση σε μια πυρηνική υπερδύναμη που βρίσκεται σε πόλεμο με τη γειτονική χώρα. Τίποτα ανησυχητικό+00
REALZEUS έγραψε:Όσο για τον Πριγκόζιν, εδώ και καιρό προσπαθεί να σηκώσει μπαϊράκι και προφανώς θα του κοπεί το νταϊλίκι.
Βέβαια όταν ο Μαξ έφτασε να περάσει τον Χατζαρ ο τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]