Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By NiTse
224v έγραψε:Υπέροχος ήχος το πράσινο λαμποργκινι. Έχει ελληνικά νούμερα και την είδα στην Κηφισίας αλλά και σε γκαράζ στη Κηφισιά

.

Το πράσινο maclaren δεν είναι ρε παιδια;;;;
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
NiTse έγραψε:
224v έγραψε:Υπέροχος ήχος το πράσινο λαμποργκινι. Έχει ελληνικά νούμερα και την είδα στην Κηφισίας αλλά και σε γκαράζ στη Κηφισιά

.

Το πράσινο maclaren δεν είναι ρε παιδια;;;;

Ναι και είχε έναν απλά ωραίο ήχο. Αντιθέτως η λευκή Lambo είχε θεϊκό ήχο.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#822696 Σε τέτοιο χρώμα εγώ είδα Lambo πάντως.

.
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#822701 Καλά και εγώ έχω δει γενικά στην ζωή μου. Νόμιζα μιλούσαμε για το συγκεκριμένο στην φωτογραφία.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#822713 Δεν φαίνονται τα νούμερα σγω είπα ότι είχε ελληνικά αυτό που βάλατε??

.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#823816 Πέτυχα προχθές στα LIDL της Κοζάνης ένα group καμιά 20αριά Land Rover Defender, ίδια ακριβώς με αυτά του Camel Trophy, full φορτωμένα, απλά με άλλα αυτοκόλλητα προφανώς. Ήμουν δυστυχώς στο απέναντι ρεύμα και οδηγούσα, οπότε δεν μπόρεσα να τα φωτογραφήσω. Ήταν πολύ εντυπωσιακά πάντως!
Άβαταρ μέλους
By 224v
#824387 Δεκαετίας,+, αλλά πολύ όμορφο, ειδικά από κοντά και ξεσκεπαστο.
Επίσης είδα στην αλβανική πρεσβεία ένα Hyundai Genesis G90. Πραγματικά οπτικά δεν είχε να ζηλέψει τιποτα από τα μεγαλα ευρωπαϊκά sedan. Και σίγουρα από εξοπλισμό τους κοιτάει στα ίσα. Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#824436 .ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By bill33
#824787 Έγραφε ένα 450+ πίσω,ήταν ο σοφέρ? εκεί πισω και δεν τόλμησα πιο κοντινηΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By glf
#824928 Το τι αμαξάρες βλέπω κάθε μέρα Λονδίνο δε λέγεται. Οκ πολλά ούτε που ξέρω τι βλέπω χαχαχα
Πάντως πρέπει να έχω δει τα άπαντα από ηλεκτρικά.