Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#822299 Θα του βάνω να δλέβ 2-3 φουρές τ'μέρα παραπάν μπρε τζάνεμ.

Παραπάν κλά , μιγαλύτιρις διαστάης .

Θα πάρω άλλο , προίκα. :rtfm: , σπίτι εννοείται . :shifty:

Το αρχαίο Siemens μετά από 25 χρόνια παρέδωσε το πνεύμα (πλακέτα) και δεν είχα περιθώρια για ιδιαίτερο ψάξιμο . Αν δεν είχα απόθεμα από πλυμένα ρούχα θα αγόραζα την ίδια μέρα κάτι άμεσα από μαγαζί, οτιδήποτε σε αυτές τις διαστάσεις .
Έτσι κι αλλιώς όλα είναι made in Turkey or Poland-Hungary .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#822488 Περίμενα να ρθεί μέχρι και σήμερα, δεν ήρθε . Κι έτσι πήγα στο μαγαζί και βούτηξα ένα Samsung. Αρχικά είπα να δώσω τόπο στην οργή αλλά τελικά δεν ξέχασα τις κοροϊδίες των Γερμανών. Καλύτερα να μπει στο σπίτι Κορεάτης , έστω και made in στου διαόλου τη μάνα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#822492 Δεν ξέρω τι πήρες, το προηγούμενο Bosch ήταν βασικό μοντέλο, θεωρώ πως στην Samsung πήρες κάτι καλύτερο σίγουρα. Δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για την αντιπροσωπεία της βέβαια, η BSH και η LG έχουν πολύ καλή υποστήριξη σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#822495 Κατέβασα το manual του Bosch προτού το παραλάβω και τα πήρα στην κράνα με την προχειρότητα και τις παραλήψεις του. Ελλειπέστατες φωτό , σα να απευθύνονται σε ιθαγενείς. Ένας φούστης δε βρέθηκε να συμπληρώσει ένα σύμβολο στυψίματος που ξεχάστηκε και το ανακάλυψα διαβάζοντας το Manual σε ένα παρόμοιο Siemens ; Ενας ;
Από την άλλη το Samsung στο μαγαζί ήταν σχετικά παλιό μονδέλο , αλλά δε βαριέσαι , θα το φορτωθούν οι κληρονόμοι . i don't care.
Όλα είν'ατμός .
Θρασύβουλας
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#822503 π.χ καμαρώστε σελ.19
https://media3.bosch-home.com/Documents ... 8676_A.pdf

σελ 26
Στύψιμο και άντληση νερού.
Όταν θέλετε να αντλήσετε μόνο το νερό,
ενεργοποιήστε . ( το απόλυτο κενό ) Κανονικά έπρεπε να υπάρχει το σύμβολο του στυψίματος με μια διαγώνια γραμμή. όπως το απαγορέυεται η στάθμευση στα αυτοκίνητα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#822533 Κάνω την 1η πλύση . Έβαλα να πλύνω κάτι βαμβακερά με Bubble Soak , +30 min καθυστέρηση . Χα-χα τους κουφάλες τους Κορεάτες. Παρακολουθώ την πλύση και έχει τον κάδο με τα ρούχα ακίνητο και από κάτω βγαίνουν μπουρμπουλήθρες σα τζακούζι. Κάνει λίγο θόρυβο παραπάνω αλλά χαλάλι. Stop -repeat - stop - repeat.

20 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ . αλλά διαβάζω για προβληματικές πλακέτες μέσα στην 5ετία ή και νωρίτερα. Δε βαριέσαι, σήμερα είσαι , αύριο δεν είσαι. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#822589 Ωραία , πλένει και κουβέρτες στο bedding τις οποίες σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προγράμματα , δεν τις ζυγίζει στο ξεκίνημα. αν και στο manual δίνει όριο βάρους τα 2 κιλά, στο bedding.
Ξεκινάει φουριόζικα τραβώντας νερό , απλά, πρωτόγονα . Αλάνια οι Κορεάτες. :metalo:
https://www.samsung.com/us/support/answer/ANS00047247/
Άβαταρ μέλους
By drdino
#826066 Σε Bosch φούρνο/εστίες μπαίνουμε; (λογικά θα είναι και πιο δροσερά :lol: )
Άβαταρ μέλους
By drdino
#826076 Ανώτερη = ; Για series 4 έβλεπα, με 2 την βασική.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
drdino έγραψε:Σε Bosch φούρνο/εστίες μπαίνουμε; (λογικά θα είναι και πιο δροσερά :lol: )

Ένα ναι από εμένα. Σειρές 4 και 6 μια χαρά είναι. Η διαφορά στην 8 είναι το design κυρίως, κουμπιά αφής κτλ.

Εστίες καλύτερα επαγωγικές.

Επίσης μοντέλα που έχουν πυρόλυση ανεβάζουν θερμοκρασία >250°C, οπότε εκεί λογικά και τα σωθικά, μέταλλα θα είναι καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 15 Ιούλ 2023, 13:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#826079 Αναλογα τι μπιμπλικια θελεις Ντινε, εγω σου μιλαω για ποιοτητα κατασκευης στις φτηνες σειρες ( λαμαρινα, διακοπτες , οθονη κλπ)
Άβαταρ μέλους
By drdino
PeterPan έγραψε:
drdino έγραψε:Σε Bosch φούρνο/εστίες μπαίνουμε; (λογικά θα είναι και πιο δροσερά )

Ένα ναι από εμένα. Σειρές 4 και 6 μια χαρά είναι. Η διαφορά στην 8 είναι το design κυρίως, κουμπιά αφής κτλ.

Εστίες καλύτερα επαγωγικές.

Επίσης μοντέλα που έχουν πυρόλυση ανεβάζουν θερμοκρασία >250°C, οπότε εκεί λογικά και τα σωθικά, μέταλλα θα είναι καλύτερα.
Δεν θέλω οθόνες αφής κλπ, απέρριψα τις Neff γιατί το γύρισαν σε τέτοια. Οκ, 4 ή 6 κι εννοείται επαγωγικές.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#826102 Σε κουμπιά αφής ξεκόλλησε η βάση πίσω και δεν έπιανε. Δεν μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον φούρνο ήρθε ο μαστορας και το πέτυχε με την 3η. Έχουν καταργήσει λεει τις βίδες και βάζουν κόλλα η οποία δεν αντέχει τις θερμοκρασίες του φούρνου. Σε whirlpool αυτό.

Στις εστίες που έχουμε μια φτηνιάρικη Bosch τα αφής δεν πατιούνται με τιποτα. Βάζω πετσετάκι στο δάχτυλο και έτσι πιανει. Το έχουν κάνει τόσο ασφαλείας λογικά που δεν μπορείς να τα λειτουργήσεις καν.

< >