Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
g8777 έγραψε:Τί εννοείς;

Ότι το πρώτο πράγμα που αου έρχεται στο μυαλό όταν μιλάς για ρολόγια Casio είναι κάτι άλλο από τα g shock ; :lol:

Ότι κάποια άλλη σειρά την πήρε από το χεράκι και την έβαλε σε κάθε σπίτι παγκοσμίως;

Ότι κάτι αστικοί θρύλοι για τα g shock (πχ έβραζαν την κάσα σε νερό για να μαλακώσουν τα κουμπιά :metalo: ) δεν ήταν και τόσο θρύλοι;

Ποια Casio πρίν τα g shock, η Timex και η Q&Q ήταν.

Καλή χρυσή αυτή η μπακατελα που πήρες, μόνο που σε 3 ώρες θα την βγάλεις :shifty: ,να πάρουν σειρά κα τα επόμενα.

Η Casio δεν χτίστηκε όμως από τέτοιους πελάτες. :iconcool:

Από μικρό και από τον edit mod. Ο αναφερόμενος χρήστης έκανε report.[Admin] μαθαίνεις την αλήθεια. :s_howdy

Mousate εκανες ριπορτ αληθεια ή ο ΗΦ ξεσπα πανω μου για τις κλεμες; :(
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
mousatos έγραψε:έκανα :s_roses

< >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#817135 Μικρό διάλειμμα για διαφημίσεις, μιας και πιάσατε τα Casio στο στόμα σας, λογικά χωρίς να το έχετε ξεπλύνει με ροδόνερο αρκουδόγυφτοι :shifty:
Πριν καναδυό μήνες, επατήθην το κομβίον για το κάτωθι, στα 85€.

Εικόνα

Δεν είναι οι ακριβές σειρές των Edifice, βασικά πήγαινα για κάτι πιο φθηνό-καθημερινό αλλά μου άρεσε το πρασινάκι.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#817145 2,5 χρόνια και δεν έχω ξανασχοληθει με το θέμα ρολόι.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#817162 Πολλοί από εμάς είχαμε τέτοιο ρολόι για πρώτο κανονικό ρολόι τότε που θέλαμε και χρονόμετρο
Σαν του bujinkan

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#817163 Tα G-shock τα είδα σαν προσπάθεια της Casio για φιγούρα, να γίνει πιο πρίμιουμ και να μπορεί να χρεώνει πιο πολλά. Πολύ μεγάλα, ογκώδη, πολύ ειδικά, όχι τόσο ευρείας χρήσης. Βέβαια ήταν πρωτοπόρα στην εποχή τους και βοήθησαν την Casio να ανέβει και να εδραιωθεί στον χώρο. Δημιούργησε τον μύθο που ακόμα συζητάτε. Αλλά ήταν η 2η και πιο μικρή επανάσταση. Η πρώτη και πιο μεγάλη επανάσταση (όπως όταν βγήκε το πρώτο iphone με οθόνη αφής) ήταν τα πριν από τα G-shock. Και εγώ πρόλαβα τα Casio πριν τα G-shock, αυτά ήταν για μένα τα γνήσια Casio, τα σωστά, είχαν όλα όσα χρειάζονταν σε καλό μέγεθος και καλή τιμή. Και αδιάβροχα και ανθεκτικά και κρατάγανε για πάντα. Είχα πείσει να μου πάρουν το W-450 marlin σαν το παρακάτω, με ατσαλένια κάσα και πιο αδιάβροχο, 100 μέτρα αντί 50, φυσικά πέρασε τα πάνδεινα (και πέρασε καιρό χαμένο και σε σεντίνα με βρωμολαδόνερα σκάφους και στο μηχανισμό καθίσματος παλιού αυτοκινήτου) και ναι, το έχω ακόμα στο συρτάρι. (φυσικά κι εμένα η :inlove: θέλησε να το σουτάρει και έλαβε αυστηρό OVER MY DEAD BODY.)
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimitris
#821180 Είναι ομορφουλι, πανάλαφρο, οι δείκτες του δεν είναι πολύ αναγνώσιμοι, δεν έχει ημερομηνία, δεν είναι αδιάβροχο. Το κρύσταλλο του (πλαστικό) γρατσουνίζεται εύκολα. Είναι αρκετά δυσεύρετο και πολύ αναγνωρίσιμο, οποτε διάφοροι που το βλέπουν ρωτάνε «αυτό είναι το moonswatch;», και μάλιστα μια κυρία προσφέρθηκε να το αγοράσει αν δεν το θέλω πια.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#821191 Εάν το βρήκες σε μαγαζί διαθέσιμο παρτο!!! Στο Λονδίνο δεν το είχαν και δεν έλεγαν ποτέ θα το φέρουν το γκρι φυσικά.
Το πουλάς εάν το μετανιώσεις με μικρό κέρδος μάλιστα!!!

.
Άβαταρ μέλους
By pro
#821202 Αν μπορεις να παρεις το κανονικο, παρτο. Αλλιως παρε το casio πιο πανω με 170 που εχει και κρυσταλλο ζαφειριου.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Thomas_C200K έγραψε:Γνώμη για Moonswatch?
Αξίζει να δώσω 260€ για καθημερινό;Εικόνα

.

Θα σου έλεγα να μην το πάρεις, είναι πολύ κακοφτιαγμένο για τα λεφτά του, όχι ότι θα πέσουν τα καράβια σου έξω απλά καλό είναι να μην επικροτούμε τέτοιες τακτικές.

Αν βέβαια σου αρέσει οκ μαζί σου, αλλά πραγματικά μπορείς να πάρεις κανονικό ρολόι για μια ζωή με αυτά τα χρήματα από τη αρπακτή της Swatch
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#821465 το καθημερινό μου ρολόι (Lorus) λέει 100μ. αντοχή στο νερό.
κάτι θυμάμαι πως αυτά τα νούμερα είναι πολύ συχνά φουσκωμένα.
ασυναίθητα εγώ το βγάζω ακόμα και στο (σπιτικό) μπάνιο αλλά διαβάζω τώρα ότι μέχρι εκεί δεν έχει φόβο.
το κάνω ή μετά το 100ό μπάνιο θα μου κάνει νερά? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Watches are often classified by watch manufacturers by their degree of water resistance which, due to the absence of official classification standards, roughly translates to the following (1 metre ≈ 3.29 feet). These vagueries have since been superseded by ISO 22810:2010, in which "any watch on the market sold as water-resistant must satisfy ISO 22810 – regardless of the brand."[1]

https://en.wikipedia.org/wiki/Water_Res ... sification

100m= αντοχη σε ιδρωτα. :shifty:

Εγω φοραω αυτο, και το βγαζω οταν χρησιμοποιω το πλυστικο. (Για να το καθαρισω).