Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Dimsabas έγραψε:Το απλό θα είναι λίγο ζόρι σε τόσο μεγάλες αποστάσεις. Μήπως να άλλαζε σε LR;

Για μια φορα τον χρονο και αν ταξιδι Γερμανια-Ελλάδα-Γερμανια δεν ασχολείται.

glf έγραψε:Κοζάνη ε;
:shifty:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Thomas_C200K έγραψε:ο φιλος θελει καθε 3 ωρες να σταματαει

Μάστιγα... :protest:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Dimsabas έγραψε:Στείλε του αυτό, πλιζ:

https://cartalk.gr/tesla-model-3-sr/
Το στείλα, εξαιρετικό άρθρο. Με βάζεις σε σκέψεις να σ στείλω κάτι δικά μου από δοκιμές που έχω κάνει Γερμανία
REALZEUS έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:ο φιλος θελει καθε 3 ωρες να σταματαει

Μάστιγα... :protest:
Ναι... Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουν στάση για ξεμουδιασμα...
Εγω είμαι σε φάση αν σταματήσω για κατούρημα, Πιτ στοπ τρέξιμο και σε 5' Μαξ να έχω ξεκινήσει πάλι. Χρόνος είναι άφιξη νωρίς

.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#821435 Βεβαίως και να στείλεις. Υπάρχει ολόκληρη ενότητα με παρουσιάσεις αναγνωστών (https://cartalk.gr/category/parousiaseis-anagnoston/). Θα χαρώ πολύ να τα δημοσιεύσω. Στείλε κατευθείαν [email protected].
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Thomas_C200K έγραψε:Ναι... Δεν καταλαβαίνω γιατί θέλουν στάση για ξεμουδιασμα...

Έλα μου ντε. Κι εγώ στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη δεν θυμάμαι να έχω σταματήσει ποτέ και μάλιστα σε εποχές Μαλιακού και Τεμπών. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#821447 Κι εγώ έχω πάει Ξάνθη με το smart, με στάση μόνο για βενζίνη. Αλλά στην προηγούμενη ζωή.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#821450 Δοκίμασέ το και σε αυτή τη ζωή, πιο γρήγορα θα φτάσεις από το τέσλα :roll: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#821451 Δεν πειράζει ρε φίλε, δεν δουλεύω κούριερ. Άσε που πάω κι έρχομαι έχοντας πληρώσει μόνο τα διόδια :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
Scotch έγραψε:Δεν πειράζει ρε φίλε, δεν δουλεύω κούριερ. Άσε που πάω κι έρχομαι έχοντας πληρώσει μόνο τα διόδια :s_sarcastic
Σταμάτα να παίζεις με τον πόνο μου...

.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#821457 Γράψτε κάτι και για την ζέστη το καλοκαιρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος.