Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Χρήστος Λάππας έγραψε:Επειδή ίσως να μην έχω καταλάβει κάτι, κάποια μέλη του forum ανεβάζουν βίντεο από κόντρα που έκαναν σε δημόσιο δρόμο με ταχύτητες μέχρι και 200 χλμ /ώρα και από κάτω οι υπόλοιποι επικροτούν, μπράβο, άξιοι, πάντα τέτοια κλπ;

γμησετα,μηδεν αστυνομευση με τη Νεα Δημοκρατια. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#821245 Πάντα ν'ανταμώνουμε και νσ ξεφαντώνουμε βρε!
ΧΛ, δεν κάνανε τίποτε επικίνδυνο, σε άδειο δρόμο φιλικό άνοιγμα. Κίνδυνος μηδενικός.
Αντίθετα, εσύ όταν βγαίνεις νύχτα με το ποδήλατο στην παραλιακή, είναι πολύ πιο επικίνδυνο, έστω κι αν δεν απαγορεύεται.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimviii έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:Επειδή ίσως να μην έχω καταλάβει κάτι, κάποια μέλη του forum ανεβάζουν βίντεο από κόντρα που έκαναν σε δημόσιο δρόμο με ταχύτητες μέχρι και 200 χλμ /ώρα και από κάτω οι υπόλοιποι επικροτούν, μπράβο, άξιοι, πάντα τέτοια κλπ;

γμησετα,μηδεν αστυνομευση με τη Νεα Δημοκρατια. :thumbsdown:
Έλα στα Εξάρχεια αν τολμάς όμως να κάνεις άνοιγμα...

.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
Anonymous Founder έγραψε:Πάντα ν'ανταμώνουμε και νσ ξεφαντώνουμε βρε!
ΧΛ, δεν κάνανε τίποτε επικίνδυνο, σε άδειο δρόμο φιλικό άνοιγμα. Κίνδυνος μηδενικός.
Αντίθετα, εσύ όταν βγαίνεις νύχτα με το ποδήλατο στην παραλιακή, είναι πολύ πιο επικίνδυνο, έστω κι αν δεν απαγορεύεται.

+Απειρο ΧΛ το βίντεο είναι AI made, μη τρως χορτο.

Sent from hell
Άβαταρ μέλους
By 224v
#821298 Καλά θα μας φάει η κορεκτιλα εδώ μέσα!!! Προσωπικά βράδυ με άδεια την Κηφισίας ξεκινάω από το υγεία και φτάνω στο Μαρούσι όπου έχω πιάσει κόφτη και εχει μπει η Πέμπτη.
Για πόσα χρόνια ακόμα θα μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο!!!???

.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
224v έγραψε:Καλά θα μας φάει η κορεκτιλα εδώ μέσα!!! Προσωπικά βράδυ με άδεια την Κηφισίας ξεκινάω από το υγεία και φτάνω στο Μαρούσι όπου έχω πιάσει κόφτη και εχει μπει η Πέμπτη.

.

:hmmm: :hmmm: Ποσο εισαι ?
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
224v έγραψε:Καλά θα μας φάει η κορεκτιλα εδώ μέσα!!! Προσωπικά βράδυ με άδεια την Κηφισίας ξεκινάω από το υγεία και φτάνω στο Μαρούσι όπου έχω πιάσει κόφτη και εχει μπει η Πέμπτη.

.

ωραία βόλτα :thumbsup: :roll:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#821322 Δεν αναφερεται στην ηλικια του, εξαλλου 65 χρονια στο τιμονι δεν ειχε κανενα ατυχημα, αλλα στους νεοταξιτες που θα επιβαλλουν κορρεχτιλα μεσω στοχευμενων αεροψεκασμων.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#822554 Τώρα το είδα, έχω ακόμα δίπλωμα!!! πάντως.
G8777, εσύ να δω τι θα κάνεις με τους ψεκασμούς, εγώ έχω λάβει τα μέτρα μου. Με τις υπερβολες σου μόνο γέλιο προκαλείς. Πονάς μάλλον για τα 0 φιληματα με άλλους, ε δεν πειράζει... πάρε ντεπον εν ανάγκη.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
drdino έγραψε:@George_Prix

Δοκτορα σου βγαζω το καπελο. Πολυ μερακλης και μαλιστα εχεις καταφερει να κανεις το ομορφο, ακομα ομορφοτερο :s_howdy