ωραιο το πατημα,τα αυτοκινητα ειναι ισοδυναμα θα ελεγα,και νικητης θα εβγαινε διαφορετικος αναλογα που εκοβες το πατημα.Kαποιες φορες εβγαζε μισο καπω το ρενω(μαλλον στην 4η ταχ του),και στα περισσοτερα χλμ το λεον.Δικαβαλοι και οι δυο.Ντιμης με Μπουσο,και Ντιμακι με τον Βαρχονδα.
Χαρηκα που ξαναειδα τον Barhonda μετα απο ενα χρονο.
Την επομενη φορα που θα βρεθεις Αθηνα,να ξανακανονισουμε για καμια συναντηση.
Ωραιος και ο λεοντας του Γιαννη,που απο ενα ταπεινο fr ,με ωραιες και στοχευμενες επιλογες πηγαινει κοπιο με αυτοκινητο 300 ιππων διπλοσυμπλεκτο.
Για το μεγκαν μην τα ξαναλεω ,δεν χορταινεις να το κοιτας απο οποιαδηποτε γωνια,μεσα εξω.
Να τα χαιροσαστε παιδες!!!
Giuseppe Busso έγραψε:https://youtube.com/shorts/csCIbnuryVw?feature=share
το βιντεακι εχει σταματησει πριν τελειωσει το πατημα,μετα απο λιγο εβγαλε μισο καπω το Λεον.
Στο 1ο έφαγα καλά, ίσως κοιμήθηκα λίγο στις κόρνες. Στο 2ο που είναι και αυτό που ανέβασε ο Γιάννης ήμασταν πρακτικά μαζί από τα 50 μέχρι τα 200. Εκεί που ξαφνικά έχασε μισό αυτοκίνητο ο Γιάννης δεν ξέρω αν ήταν σε αλλαγή ταχύτητας, μετά με ξαναμάζεψε που έβαλα 5η
Χάρηκα που ξαναείδα dimviii, χάρηκα που γνώρισα Busso από κοντά, χάρηκα που γνώρισα και γιο dimviii που σίγουρα θα γούσταρε πιο πολύ από όλους μας!
Να είμαστε όλοι καλά και να ξαναβρεθούμε σύντομα για ένα καφεδάκι όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες
dimviii έγραψε:σε βουρτσες ???????????????????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
Γιατί όχι; Ξέχασες που ο φίλος μας ο SV2 έπλενε την F430 στις βούρτσες;
Bar Honda χάρηκα πολύ που σε γνώρισα φίλε γιατί είσαι κουλ τύπος και επιβεβαιώνεται και από αυτά που γράφεις εδώ σήμερα.
Δεν έχω να προσθέσω κάτι εγώ, τα έχετε πει όλα.
Έγιναν 2 πατήματα, το πρώτο με 2ες, κόρνες δικές μου από τα 40km/h στο οποίο αναρωτιόμουν αν πάτησες και το δεύτερο με κόρνες δικές σου από τα 50km/h που είναι αυτό στο βίντεο και πήγαμε κοπίο.
Και ναι, εκεί που στο βίντεο μένει πίσω το Leon, είναι η αλλαγή από 3η σε 4η, flat-shift αλλάζω περίπου στα 153-156 km/h. Μετά μαζεύει πάλι το αμάξι και θυμάμαι "κόψαμε το νήμα" στα 200+ με το καπό του Λεόν μπροστά. Φαίνεται και από τον εσωτερικό σου καθρέπτη πως ανοίγει πάλι το αμάξι μου.
Για το θέμα των αλλαγών γενικά, θεωρώ ότι είμαι ένα αρκετά γρήγορο χέρι. Υπάρχουν όμως πολύ πιο γρήγορα χέρια και πιστεύω απέχω από το να με πεις DSG αν και σε ευχαριστώ. Και για να επανέλθω στο τεχνικό σκέλος, αν θυμάσαι αργά το βράδυ που ρώτησα το Ντίμη για τη σκάστρα. Είναι ακριβώς αυτός ο λόγος. Για τη συγκεκριμένη αλλαγή και το "γονάτισμα" που κάνει. Το έχω δει και στο P-Gear που χάνει σε km/h. Για παράδειγμα είσαι με 3η στα 155, αλλάζεις και μπορείς να πέσει η ταχύτητα στα 153,5km/h και μετά από 150-400 millisecond να αρχίσει το αμάξι να ξεπερνάει τα 155 που ήταν ήδη πριν από την αλλαγή.
Πάμε στο Megane RS. ΤΙ ΝΑΡΑΜΟΥ είναι αυτή ρε γμτ...
Δεν χορταίνεις να το χαζεύεις. Να το χαίρεσαι και να βάλεις στην άκρη δυο δραχμούλες να κάνεις αυτά τα 2-3 πραγματάκια που πρέπει στο αμάξι και ύστερα θα πεις "τι μλκς ήμουν που έχασα 5 χρόνια από τη ζωή μου έχοντας μαμά το αμάξι...".
Επίσης ήθελα πολύ να το οδηγήσω και το κρατάω ότι σου χρωστάω το να βάλει ο Busso τον κώλο του στη θέση του οδηγού του Megane RS...
Δεν μου επέτρεπε η ώρα. Όπως σου είπα είμαι ήδη στο πόδι από τις 6:00 και βρίσκομαι στη δουλειά. Θα ήθελα να κάνω κάτι σωστά και χωρίς πίεση χρόνου και να το απολαύσω, όχι να είναι στο πόδι και τσαπατσουλιά.
Τέλος εγώ καμάρωσα για το παλικάρι του Ντίμη... ο οποίος πραγματικά το χάρηκε μέσα από την ψυχή του. Να τον χαίρεσαι ρε Μήτσο. Του χρωστάω βόλτα να ακούσει λίγο την 76άρα...
Να είμαστε καλά παίδες... Το χάρηκα πολύ. Ξεκαυλώσαμε πάλι. Πρέπει να είμαι ο Νο1 κοντράκιας της Αττικής για το έτος 2023. Το Leon βγαίνει μόνο για πολεμικές εξόδους.
Αμαξι δεν εχω αλλα εχω γιο και προσβαση σε ενα CBR1000RR '07 αν θελετε να κλαψετε με μαυρο δακρι
ΥΓ. Μπραβο παιδες, παντα τετοια!!
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Δεν θα πω τιποτα μιας και χθες ημουν το βραδυ με φιλους σε ενα κουτουκι στην Νεα Ιωνια βγαλμενο απο το 60 για κρασοκατανυξη, αλλα την αλλη φορα αν δεν πεσει πμ, viber, τηλεφωνο αλιμομονοσας![]()
Αμαξι δεν εχω αλλα εχω γιο και προσβαση σε ενα CBR1000RR '07 αν θελετε να κλαψετε με μαυρο δακρι![]()
![]()
ΥΓ. Μπραβο παιδες, παντα τετοια!!
Για αυτό δεν είπαν τίποτα!

Ποιο 1000rr! Εδώ για μεσαία μηχανή λέγαμε και έκαναν ότι δεν το είδαν!