Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#817523 Πήρα. Τους λέω παιδιά, για τις λαϊκές κατοικίες ενδιαφέρομαι, αυτές κοντά στον Άλιμο, όχι τις παραθαλάσσιες. Το βασικό πακέτο θέλω, όχι τίποτις ακριβό.
Βεβαίως μου είπαν, ξεκινάμε από 6000€/τμ για το βασικό, για τους πρώτους ορόφους.
https://www.capital.gr/epixeiriseis/367 ... -elliniko/
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τη διοίκηση της Lamda Development, οι κατοικίες σε δύο από τις οικιστικές περιοχές του Ελληνικού, στα σύνορα με τον Άλιμο και στη γειτονιά της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, θα τιμολογούνται όσο οι κατοικίες των νοτίων προαστίων, περί τα 6.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Τώρα, λέω να κάνω λίγη οικονομία, και να πάω για τις παραθαλάσσιες. Σε 277 χρόνια, μπορεί να καταφέρω ν' αποκτήσω μία.
:s_sarcastic

Βέβαια, στα @@ τους τι μπορώ εγώ ν' αγοράσω, αυτοί πουλάνε σε άλλος. Το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης, εξελίσσεται στην μεγαλύτερη αντιπαροχή της Ευρώπης. Από 800 κατοικίες, πήγαμε στις 2000 και όσο έχουμε τον Άδωνι να υπογράφει τροποποιήσεις στο συμβόλαιο (δωρεάν για την Λάμδα, σάμπως θα το μάθει και κανείς; ) στο τέλος θα έχουμε πολυκατοικίες παντού με ολίγον από πράσινο. Υπόψιν, στο αεροδρόμιο χτίζει 15ώροφα και βάλε η Λάμδα, όταν γύρω γύρω οι υπόλοιποι χτίζουν 5 και 6 ορόφους.
:s_wacko
Άβαταρ μέλους
By babakos
#817537 Στο βωμό των τεράστιων συμφερόντων φαίνεται οτι χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία για μια πραγματική όαση πρασίνου ..

Leave your myth in Greece
Ανάπτυξη αλά Greca
Άβαταρ μέλους
By edmond
#817541 Πλάκα πλάκα τώρα που έγινε...elegant η φάση, μπορεί να γίνει και καμιά σχετική χάραξη :inlove:
Στο Μονακό τι είναι πιο μάγκες; :lol:
Θα παρακολουθούμε Αυγενα εεεε Πουρναρά ήθελα να πω, θα έχει τη σχετική πληροφόρηση :shifty:
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Πήρα. Τους λέω παιδιά, για τις λαϊκές κατοικίες ενδιαφέρομαι, αυτές κοντά στον Άλιμο, όχι τις παραθαλάσσιες. Το βασικό πακέτο θέλω, όχι τίποτις ακριβό.
Βεβαίως μου είπαν, ξεκινάμε από 6000€/τμ για το βασικό, για τους πρώτους ορόφους.
https://www.capital.gr/epixeiriseis/367 ... -elliniko/
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τη διοίκηση της Lamda Development, οι κατοικίες σε δύο από τις οικιστικές περιοχές του Ελληνικού, στα σύνορα με τον Άλιμο και στη γειτονιά της πρώην Ολυμπιακής Αεροπορίας, θα τιμολογούνται όσο οι κατοικίες των νοτίων προαστίων, περί τα 6.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο.

Τώρα, λέω να κάνω λίγη οικονομία, και να πάω για τις παραθαλάσσιες. Σε 277 χρόνια, μπορεί να καταφέρω ν' αποκτήσω μία.
:s_sarcastic

Βέβαια, στα @@ τους τι μπορώ εγώ ν' αγοράσω, αυτοί πουλάνε σε άλλος. Το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης, εξελίσσεται στην μεγαλύτερη αντιπαροχή της Ευρώπης. Από 800 κατοικίες, πήγαμε στις 2000 και όσο έχουμε τον Άδωνι να υπογράφει τροποποιήσεις στο συμβόλαιο (δωρεάν για την Λάμδα, σάμπως θα το μάθει και κανείς; ) στο τέλος θα έχουμε πολυκατοικίες παντού με ολίγον από πράσινο. Υπόψιν, στο αεροδρόμιο χτίζει 15ώροφα και βάλε η Λάμδα, όταν γύρω γύρω οι υπόλοιποι χτίζουν 5 και 6 ορόφους.
:s_wacko

Χωρις βεβαια να αντιλεγω οτι το ολο θεμα ειναι μεγα σκανδαλο παραχωρηση κρατικης γης δωρεαν (με καταλληλες μιζες φυσικα) σε ολιγαρχη δεν βλεπω που ειναι η διαφορα απο τον Αλεξη που υπεγραφε νομο για να νομιμοποιηθουν μεζονετες εφοπλιστριας που του ειχε παραχωρησει κοτερα για χλιδατες διακοπες. Ολοι το ιδιο διαφθαρμενοι ειναι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#817641 Δεν καταλαβαίνω βέβαια τι σχέση έχει ο Τσίπρας με την κουβέντα, το Ελληνικό παραχωρήθηκε με τις υπογραφές όλων (άρα ευθύνη έχουν όλοι), αλλά η σημερινή οικοπεδοποίηση έχει όνομα και υπογραφή, και είναι κυρίως και πρώτα κατόρθωμα του Άδωνι Γεωργιάδη και όχι τόσο του Μητσοτάκη (χωρίς να είναι άμοιρος ευθυνών).
Κοινώς, όλοι έχουν ευθύνη, αλλά δεν έχουν όλοι το ίδιο μερίδιο ευθύνης γι αυτό το κατάντημα.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#820979 Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Είχε και ν.1 με παράδειγμα στο Φάληρο για 105τμ όπου από 1.000(..!!..)€ πήγε στα 1.500, ένα 50% στο κεφάλι δλδ, τσάμπα πράμα :inlove:

Εικόνα

Εικόνα

Στην συστατική δάκρυσα λίγο...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
edmond έγραψε:Στην συστατική δάκρυσα λίγο...

όπως Αγγλία; και Αμερική my friend. Εγώ το βρίσκω σωστό.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#820988 Τι ζούμε ρε μλκ μου...
Φ Α Π
Λεφτά υπάρχουν.
Μαζί τα φάγαμε.
Το νόμιμο είναι και ηθικό.
Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό.
ΣΥΡΙΖΑ και τα μυαλά στα ξύριζα.
ΝΔδώ παpass, ΝΔκεί παpass, pass δεν pass, αλλά και που να pass...

[reminder]
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
diplomat έγραψε:Διαβατήριο γερά ανάμεσα στους γομφίους :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Για Τουρκία;
https://ec.europa.eu/eurostat/web/produ ... 20230404-2
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#820991 Σε περιβάλλον υψηλών επιτοκίων, αυτό συμβαίνει πάντως. Ανεβαίνουν τα ενοίκια, γιατί λιγότεροι άνθρωποι μπορούν ν'αγοράσουν σπίτι, μιας και το κόστος δανεισμού είναι δυσβάστακτο. Μέχρι την επόμενη μείωση επιτοκίων, που είναι αναπόφευκτη γιατί αλλιώς οι επενδύσεις θα μηδενιστούν (το κόστος χρήματος αυτή την στιγμή είναι υψηλότατο και για τις εταιρείες, όχι μόνον όσους θέλουν να πάρουν ένα σπίτι).
Άβαταρ μέλους
By mirage
#821013 Βεβαια καπου εδω να πούμε πως τα μηδενικά επιτόκια, με τα οποία κάποιοι ανδρωθηκαμε, δεν ειναι ακριβως και το πιο φυσιολογικό πράγμα.
Επίσης το υπάρχον περιβάλλον δεν το λες και ακριβώς "υψηλών επιτοκίων".