Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Scotch έγραψε:Σχετικά με το EVO, ό,τι μου είπε λέω. Μάλιστα τον ρώτησα "ισάξιο;" και μου απάντησε "καλύτερο". :s_dunno

ναι ε? :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
mousatos έγραψε:O Chris φαίνεται πως δεν έτυχε να συμμετέχει σε μάζωξη του 4Τforum Β.Ελλάδος με τσίπουρα-κρασί στο Σώγαμπρο και ανελέητο κυνηγητό μετά την οινοποσία στον Χολομώντα , μεσημεριάτικά. :lol:

Κανένας δεν είχε οικογένεια, ο δρόμος ήταν έρημος, κτλ...
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Dimsabas έγραψε:Το υποθέτω γιατί το Ρ έχει φοβερό έλεγχο των κινήσεων του αμαξώματος. Το Long Range δεν είναι τόσο στημένο, αν κι όχι, δεν το έχω πιέσει τόσο. Μόνο το δικό σου έχω οδηγήσει χαλαρά.

Τι χρονολογιας ειναι αυτο που οδηγησες? Υποτιθεται οτι τα τωρινα P εχουν πιο μαλακη αναρτηση, επομενως οι διαφορες με το LR μπορει να μην ειναι τοσο μεγαλες. Το σιγουρο ειναι οτι του P εδειχνε σαν να μην εχει μεγαλη διαδρομη και ηταν αρκετα ξερο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#817754 Εγώ όταν το οδήγησα (πριν κάποιους μήνες) σε σκληρότητα ανάρτησης δεν είδα σχεδόν καμία διαφορά. Το P, θα έλεγα, μου φάνηκε μια ιδέα πιο άνετο. Θεωρώ ότι οι όποιες διαφορές μεταξύ τους εντοπίζονται στις επιδόσεις, στα φρένα και στα φαρδύτερα/χαμηλότερα ελαστικά.
Άβαταρ μέλους
By Obelix
#817756 Ούτε 1000 χλμ δεν βγάζει το τεπόζιτο, δεν κάνουμε δουλειά έτσι.Εικόνα

< Note 9 >
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
Zeus έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Το υποθέτω γιατί το Ρ έχει φοβερό έλεγχο των κινήσεων του αμαξώματος. Το Long Range δεν είναι τόσο στημένο, αν κι όχι, δεν το έχω πιέσει τόσο. Μόνο το δικό σου έχω οδηγήσει χαλαρά.

Τι χρονολογιας ειναι αυτο που οδηγησες? Υποτιθεται οτι τα τωρινα P εχουν πιο μαλακη αναρτηση, επομενως οι διαφορες με το LR μπορει να μην ειναι τοσο μεγαλες. Το σιγουρο ειναι οτι του P εδειχνε σαν να μην εχει μεγαλη διαδρομη και ηταν αρκετα ξερο.
Ολόφρεσκο. Η ανάρτησή του είναι πιο σωστή από το LR, αφού είναι πιο άνετη και με πιο σωστή απόσβεση.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
Dimsabas έγραψε:
Zeus έγραψε:

Ολόφρεσκο. Η ανάρτησή του είναι πιο σωστή από το LR, αφού είναι πιο άνετη και με πιο σωστή απόσβεση.

Μακάρι γιατί το κοπάνημα ήταν πολύ έντονο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Zeus έγραψε:
Dimsabas έγραψε:
Zeus έγραψε:

Μακάρι γιατί το κοπάνημα ήταν πολύ έντονο.

η αναρτηση απο σκειτμπορντ ειναι?
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#820703 Γι αυτό λατρεύω το micraki..

705,4 χιλιόμετρα 31,83 λίτρα και το καλύτερο είναι τα 35,5€ που πλήρωσα στην γείτονα χώρα (σκοπια )

Οι μετακινήσεις περιελάμβαναν το κλασικό πήγαινε έλα στην δουλειά (87+87 χλμ επαρχιακού δρόμου με ταχύτητες 90-100) και εξόρμηση σκδ Χαλκιδική με κίνηση και σταματά ξεκινα..Επισης το κλιματιστικό ανάβει κάθε μέρα στο αυτοκίνητο !

Nissan micra k14 1.5 diesel με 219κ χιλιόμετρα !