Red Garland έγραψε:Για 5 νησιά όλα κι όλα(όσα χτυπήθηκαν από το μεταναστευτικό), αυτό ξέρω και εγώ.
Κατά τα άλλα δεν ξέρω να μειώθηκε για τα υπόλοιπα.
ναι για αυτα λεω και εγω.
Red Garland έγραψε:Για 5 νησιά όλα κι όλα(όσα χτυπήθηκαν από το μεταναστευτικό), αυτό ξέρω και εγώ.
Κατά τα άλλα δεν ξέρω να μειώθηκε για τα υπόλοιπα.
Νίκος Παππάς έγραψε:. Οταν ερχεται η ηλεκτρολογος στο σπιτι να κανει μια δουλεια και σου λεει 220€ συν ΦΠΑ ποσοι θα επιλεξουν να δωσουν επιπλεον 52€; Αλλα και 22 να ηταν θα υπηρχαν καποιοι που προτιμουσαν να τα γλυτωσουν.
Θα επρεπε να ειναι μεσα στην τιμη οπως ολα τα καταναλωτικα προιοντα που στην τιμη περιεχεται ο ΦΠΑ.
mirage έγραψε:[
Ο μαγαζάτορας πάντα θα χρεώνει οποία τιμή θέλει, το να μην το κατανοείς αυτος δειχνει πως δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε. Και το "Ε;" εκεί πήγαινε.

οι μαγαζάτορες !!! Όταν τον μειώνουν όμως?? Ανεβάζουν τις τιμές και εγώ δενεχω όφελος ούτε και το κράτος που εσείς κοπτεσθε εδώ μέσα. Γιατί και φυσικά κλέβει το 24% + το φόρο εισοδήματος. Για αυτό εγώ πληρώνω με κάρτα και ελπίζω με το on line live στις δου να εισπρατουν περισσότερα. Οι μάγκες στα νησιά να κόψουν το λαιμό τους να δουλεύουν και τον χειμώνα ώστε να συμπληρώνουν το εισόδημα τους. Χωράφια και δέντρα έχουν. Αυτό που είπα από την αρχή το είπε και ο vagmag. Όταν βλέπει πελάτης την καθαρή τιμή θα πηγαίνει στο μαγαζί με την φτηνότερη αναλογικά και με την καλη ποιότητα φυσικά και έτσι θα δουλεύει και ο ανταγωνισμός.EDDIE_147 έγραψε:vagmag έγραψε:Δεν ξέρω ούτε τι είναι ντεκοκο
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, επιτεύχθηκε συμφωνία της First Sentier με τις πιστώτριες τράπεζες για τη χρηματοδότηση του deal της ΤΕΝΕΡΓ. Leader του δανείου είναι η Εθνική και η Πειραιώς, ενώ στη χρηματοδότηση μετέχουν και οι Alpha Bank, Eurobank.
Kατά πληροφορίες, η συμφωνία που έκλεισε χθες αφορά τη χρηματοδότηση του 50% του ποσού που απαιτεί το deal για την πώληση πλειοψηφικού πακέτου της Τέρνα Ενεργειακή.
Να σημειωθεί ότι οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς πρόκειται για σύνθετη και περίπλοκη επιχειρηματική συμφωνία που αφορά εισηγμένη εταιρεία , η οποία έχει εισηγμένα ομόλογα, ανακοινώνεται εξ αρχής αλλά υλοποιείται σταδιακά σε προγραμματισμένους χρόνους, έχει δημόσια πρόταση κ.α.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, τώρα θα συγκλίνουν οι όροι των δανειοδοτήσεων από τις 4 τράπεζες σε μια ενιαία φόρμα, διαδικασία που ήδη είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί χωρίς άλλη καθυστέρηση.
Anonymous Founder έγραψε:Τον παραλογισμό να δανείζουν οι ελληνικές τράπεζες ξένα fund για να εξαγοράσουν ελληνικές επιχειρήσεις, θα μας τον εξηγήσει κανείς;
....................................................................................................................................
Ποιο είναι το κέρδος τέτοιων deal; Εννοώ για την χώρα και την οικονομία της.
Το αστείο είναι πως θα καταγραφεί κι αυτό σαν άμεση ξένη επένδυση και θα γελάμε (και θα κλαίμε...) όλοι μαζί!

Χρήστος Λάππας έγραψε:
Πέρσι πήγα στην Κέρκυρα μετά από πολλά χρόνια και εντυπωσιάστηκα από τις αλλαγές στο αεροδρόμιο.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Φόρους δεν αποδίδει η Fraport στην εθνική οικονομία;Και γω πληρώνω φόρους αλλά δεν πηρα καμία επιδότηση να αγοράσω ένα σπιτάκι. Εσυ g μου πήρες ή μόνο η πεθερά σου έδωσε;
Ο τουρισμός μας (και κατά επέκταση τα ταμεία του κράτους) δεν ωφελείται από τον εκσυχρονισμό των αεροδρομίων;
Πέρσι πήγα στην Κέρκυρα μετά από πολλά χρόνια και εντυπωσιάστηκα από τις αλλαγές στο αεροδρόμιο.
Anonymous Founder έγραψε:Τον παραλογισμό να δανείζουν οι ελληνικές τράπεζες ξένα fund για να εξαγοράσουν ελληνικές επιχειρήσεις, θα μας τον εξηγήσει κανείς;
Έκλεισε η συμφωνία της First Sentier με τις πιστώτριες τράπεζες
Kατά πληροφορίες, η συμφωνία που έκλεισε χθες αφορά τη χρηματοδότηση του 50% του ποσού που απαιτεί το deal για την Τέρνα Ενεργειακή
https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... -trapezes/Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, επιτεύχθηκε συμφωνία της First Sentier με τις πιστώτριες τράπεζες για τη χρηματοδότηση του deal της ΤΕΝΕΡΓ. Leader του δανείου είναι η Εθνική και η Πειραιώς, ενώ στη χρηματοδότηση μετέχουν και οι Alpha Bank, Eurobank.
Kατά πληροφορίες, η συμφωνία που έκλεισε χθες αφορά τη χρηματοδότηση του 50% του ποσού που απαιτεί το deal για την πώληση πλειοψηφικού πακέτου της Τέρνα Ενεργειακή.
Να σημειωθεί ότι οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς πρόκειται για σύνθετη και περίπλοκη επιχειρηματική συμφωνία που αφορά εισηγμένη εταιρεία , η οποία έχει εισηγμένα ομόλογα, ανακοινώνεται εξ αρχής αλλά υλοποιείται σταδιακά σε προγραμματισμένους χρόνους, έχει δημόσια πρόταση κ.α.
Μετά την επίτευξη της συμφωνίας, τώρα θα συγκλίνουν οι όροι των δανειοδοτήσεων από τις 4 τράπεζες σε μια ενιαία φόρμα, διαδικασία που ήδη είναι σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί χωρίς άλλη καθυστέρηση.
Ποιο είναι το κέρδος τέτοιων deal; Εννοώ για την χώρα και την οικονομία της.
Το αστείο είναι πως θα καταγραφεί κι αυτό σαν άμεση ξένη επένδυση και θα γελάμε (και θα κλαίμε...) όλοι μαζί!
Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]