Ρε πάμε καλά; Δεν είναι τα σύνορα του Μπαγκαλντές. Τα σύνορα της μητέρας πατρίδας λέμε και κόβουν βόλτες πάλι οι εχθροί;
Ρε πάμε καλά; Δεν είναι τα σύνορα του Μπαγκαλντές. Τα σύνορα της μητέρας πατρίδας λέμε και κόβουν βόλτες πάλι οι εχθροί;

REALZEUS έγραψε:Οι δε Ουκρανοί προετοιμάζοντας την αντεπίθεσή τους... ανατίναξαν σήμερα την γέφυρα Καχόβκα. Πρέπει να είναι νεωτεριστική τακτική προέλασης αυτή, που δεν διδάχθηκα. Παλιά αυτή ήταν τακτική αμύνης...![]()

dimik έγραψε:Ένα καλό ερώτημα είναι αν πρόλαβαν οι ρώσοι να αποσύρουν βαρύ εξοπλισμό, εφόδια και πυρομαχικά από την περιοχή που πλημμύρισε γιατί άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν φώτο με ρώσους στρατιώτες μέσα στο νερό μέχρι την μέση

REALZEUS έγραψε:dimik έγραψε:Ένα καλό ερώτημα είναι αν πρόλαβαν οι ρώσοι να αποσύρουν βαρύ εξοπλισμό, εφόδια και πυρομαχικά από την περιοχή που πλημμύρισε γιατί άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν φώτο με ρώσους στρατιώτες μέσα στο νερό μέχρι την μέση
Το οποίο κατά τα δυτικά ΜΜΕ δείχνει ότι το έκαναν οι Ρώσοι μεν, αλλά δεν είχαν σκεφτεί να αποσύρουν τις δυνάμεις τους δε.
Πραγματικά τα πιστεύετε όλα αυτά;
...Θυμάμαι και την Αυστρία που τρελάθηκες με αυτό[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]