- 03 Ιουν 2023, 22:27
"Δεν έχω απαντήσεις", είπε ο 25χρονος οδηγός της Ferrari. "Προς το παρόν, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στις αριστερές στροφές (η Ferrari SF-23) δεν μπορούσε να οδηγηθεί. Στις δεξιές στροφές η αίσθηση ήταν παρεμφερής με το πρωί, αλλά κάτι συμβαίνει στις αριστερές που πρέπει να αναλύσουμε και να καταλάβουμε, διότι ήταν πολύ μακριά από ό,τι περίμενα.
Πίστευα ότι ήταν τα ελαστικά μου στο πρώτο σετ, αλλά μετά και με το δεύτερο σετ η αίσθηση ήταν ακριβώς η ίδια. Δεν είχα, απλώς, καθόλου πρόσφυση στις αριστερές στροφές από τα πίσω ελαστικά, οπότε θα ελέγξουμε καλά το αυτοκίνητο και θα εκπλαγώ πολύ αν διαπιστώσουμε πως όλα είναι εντάξει.
Ακόμα και στις απρόβλεπτες συνθήκες σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο μου έδινε καλή αίσθηση, οπότε κάτι δεν λειτούργησε καλά", πρόσθεσε ο Μονεγάσκος. Και κατέληξε: "Είχα πολλές οριακές στιγμές, και μάλιστα την ώρα της κόκκινης σημαίας σχεδόν έχασα τον έλεγχο και βγήκα στην αμμοπαγίδα σε μια αριστερή στροφή. Είχε πολύ, πολύ παράξενη συμπεριφορά το αυτοκίνητο, οπότε θα πρέπει να το ελέγξουμε".
https://www.msn.com/el-gr/sports/other/ ... 5510&ei=48
Άμπερ αλέρτ . Αγνοείται εισαγγελέας.