Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
otso έγραψε:Θα παει απατο σαν το slow couker που ειχατε παρει ολοι.

+1. Και σαν το οριτζιναλ ρομποτ που μας παρουσιαζαν ως θειο δωρο καποτε
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Πού το θυμήθηκες αυτό; Κάπου είναι καταχωνιασμενο
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Chris έγραψε:

+1. Και σαν το οριτζιναλ ρομποτ που μας παρουσιαζαν ως θειο δωρο καποτε

Εμείς πάντως είχαμε πάρει 3.
Τα 2 χάλασαν από την πολύ χρήση και το 3ο είναι ακόμα στο χωριό με αλλαγμένο καλώδιο.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Serf έγραψε:Πόσο την πήρες;

Τελικά το προηγούμενο μοντέλο είχα πάρει, το 9270

115€ αν θυμάμαι καλά. Τώρα είναι γύρω στα 200
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#803812 Έχουμε ένα Silvercrest τα τελευταία 3 χρόνια. Τα έχει βγάλει τα λεφτά του και με το παραπάνω! Όσοι φίλοι μας δοκίμασαν μπιφτέκια, φιλέτο κοτόπουλο και πατάτες, αγόρασαν και αυτοί. Αν δεν είχα το Silvercrest, θα είχα αγοράσει το μεγάλο της Philips. Ειδικά με την τιμή που είχε στην Black Friday, ήταν εξαιρετική προσφορά.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#819679 Αναβάθμισα τη συλλογή με ένα κεραμικό μασάτι Wüsthof για να ακονίσω τα μαχαίρια του ικέα (για παραπάνω δεν είμαστε προς το παρόν!) που έχουμε. Είχα ένα μασάτι Zwilling αλλά ήταν το απλό για να διορθώνει κάπως την κόψη, τώρα πήρα και το κεραμικό (το μπλε) που τη δημιουργεί ξανά αν περάσει πολύς καιρός και χαλάσει εντελώς. Είναι πιο επιθετικό δλδ.

Είδα και ένα tutorial της Wüsthof για τις επιλογές.

Εικόνα

Το έκανε το μαχαίρι σαν καινούριο.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#819691 Μεγάλη διαφορά θα δεις με πέτρα ακονισματος, το μασατι είναι καλό για ενδιάμεσα από την χρήση.

Μία της πλάκας από Αμαζον με 2 όψεις και κάνεις τα μαχαίρια σαν καινούρια σε λίγα λεπτά.

< >
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#844714 Έχω 2 τηγάνια tefal (νομίζω σειρά Force) και έχουν το θέμα με την κούρμπα στο κέντρο.
Το λάδι πάει στις άκρες και γίνεται πολύ άβολο στο τηγάνισμα.
Λένε ότι γίνεται όταν τους ρίχνεις κρύο νερό ενώ είναι ζεστά. Τώρα που να θυμάμαι πως τα χειρίστηκα..
Έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα?
Άβαταρ μέλους
By Chris
#844715 Να πανε να γμθουνε. Εχω ενα για κρεπες που φουσκωνει στο κεντρο, αρα δεν μπορεις να κανεις κρεπες για τον ιδιο λογο, τσουλαει το μειγμα στην περιφερεια. Το ειπα στο σερβις για να μου το αλλαξουν, μου λενε ειναι φυσιολογικο, οταν ανεβαινει η θερμοκρασια γινεται επιπεδο λενε (παπαρια). Παιρνω μετα ενα κεραμικο για το επαγωγικο ματι, κανει γουβα στο κεντρο. Το σερβις? Ειναι φυσιολογικο, μολις ζεσταθει γινεται επιπεδο. Σκατα στα μουτρα τους
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#844763 Έχετε ιδέα για χύτρα ταχύτητας ;
Τι προτείνετε ; Για δώρο είναι .
Είδα fissler , αλλά έχει vitavit κ vitaquick …
Διάφορες ; Κάποια άλλη καλή πρόταση ;
Άβαταρ μέλους
By dimik
vagmag έγραψε:Έχετε ιδέα για χύτρα ταχύτητας ;
Τι προτείνετε ; Για δώρο είναι .
Είδα fissler , αλλά έχει vitavit κ vitaquick …
Διάφορες ; Κάποια άλλη καλή πρόταση ;

Fissler Vitavit quattro set, η έξτρα μικρή βολεύει πάρα πολύ όταν δεν χρειάζεται να μαγειρευτούν τεράστιες ποσότητες.
πχ 1 κιλό κιμάς για μακαρόνια γίνεται στην μικρή πόλύ άνετα και είναι ευκολότερη στο πλύσιμο.
https://www.skroutz.gr/s/33173446/Fissl ... ml#reviews

Εμείς έχουμε αυτή με το χερούλι από πάνω για να μην πιάνει χώρο στην αποθήκευση και η μικρή εφαρμόζει πάνω στην μεγάλη για έξτρα οικονομία χώρου.

Εικόνα