Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#819877 Δείχνει έως και μικρό, ναι, ειδικά σε σχέση με κάτι Escalade και Yukon Denali
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mirage
#819880 To CX5 δεν είναι X7 και το Superduty ειναι μεγαλύτερο απο Yukon κλπ αλλά...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By 224v
#819881 Πάντα αυτά τα αμερικανικά Yukon Denali ήταν για συγκεκριμένες περιοχές στο USA το είχα κατά καιρούς στα εμιράτα και δεν έβλεπα την αρχή και το τέλος του οχήματος

.
Άβαταρ μέλους
By georgetz
EDDIE_147 έγραψε:

τα ρήμαζα και τα τρία αλλά σαν να έχει δίκιο το παλικάρι στα σχόλια, κάποτε είχαμε υπερπροσφορά για lap times , drag κλπα
(για το τελευταίο έχουμε ακόμα αλλά σε άλλη μορφή , νταξ :shifty: )
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#820139 Για αμερική και εμιράτα τα μεγάλα αυτοκίνητα δεν είναι τόσο θέμα. Αν όμως το φανταστείς σε Ελλάδα-Ευρώπη είναι γκουμούτσα και η κατανάλωση πονάει.
Δε λέω ότι δεν εκτιμώ το πορτπαγκάζ μετράει για μένα αλλά πλέον εκτιμώ αυτοκίνητα πιο μαζεμένα, τα κάνουν όλα οικονομικότερα, ευκολότερα και χωράνε στον πραγματικό κόσμο. Αν και δεν μπορούν να έχουν την ποιότητα κύλισης του πιο μεγάλου έχουν φτάσει σε τόσο καλό σημείο που συνολικά κερδίζουν στα μάτια μου. Και αν πάρεις καλή έκδοση με καλό εξοπλισμό οι διαφορές είναι ακόμα λιγότερες.
Σε BMW μια 3 στέισον μου αρέσει πολύ αλλά βέβαια είναι πια σε μέγεθος όσο η Ε39 5άρα μου οπότε μια καλή 1 με καλύπτει πλήρως.

Η Ε60 όντως δεν δείχνει παλιά. Η Ε39 η απλή (όπως η δική μου) δείχνει γερασμένη αλλά μια από τις τελευταίες με τα καλά φώτα, σπορ κιτ και ζάντες και καλό χρώμα μια χαρά δείχνει κλασική και όχι παλιά αλλά σύγχρονη και ετοιμοπόλεμη.
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:
Τι τάνκερ ήταν αυτό... Η ιδιοκτήτρια έδωσε M6 για αυτό γιατί ήρθαν δίδυμα. Η εμπειρία ως συνοδηγός απλά επιβεβαίωσε ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να ζήσω με ένα τέτοιο μαστοδοντο, καλύτερα ένα Transit

Πολυ ωραιο και ποιοτικο το Χ7 οπως και το Χ5 οντως και τα 2 τανκ. Στην Αμερικη το φτιαχνουν το Χ7?

Θα μπορουσα ανετα να ζησω με αυτο στην Αμερικη εννοειται που υπαρχει χωρος.

Επισκεψη πηγες η μετακομισες?
Άβαταρ μέλους
By dimik
#820612 Μτχ κιβώτιο 1000€
λάδιά φίλτρα κιβωτίου + εργατικά 600€.

Μεγειά μου :innocent:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:Μτχ κιβώτιο 1000€

Δημητρο καθε εβδομαδα με γεια λεμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:Μτχ κιβώτιο 1000€

Δημητρο καθε εβδομαδα με γεια λεμε. :lol:

Ναι κάνω ανακατασκευή, σε λίγο θα βγάλω καινούρια άδεια να γράφει έτος κυκλοφορίας 2023 :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:
Ναι κάνω ανακατασκευή, σε λίγο θα βγάλω καινούρια άδεια να γράφει έτος κυκλοφορίας 2023 :lol: :lol: :lol:

Έτσι όπως το πας, σε λίγο θα έχεις αλλάξει όλο το αμάξι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
dimik έγραψε:
Ναι κάνω ανακατασκευή, σε λίγο θα βγάλω καινούρια άδεια να γράφει έτος κυκλοφορίας 2023

Έτσι όπως το πας, σε λίγο θα έχεις αλλάξει όλο το αμάξι...
Δεν έχω αλλάξει σασί, εγκέφαλο, μπλοκ κινητήρα με σωθικά, εξάτμιση... αυτά νομίζω.

Διαφορικό, κιβώτιο, αντλίες, σωληνώσεις, ψυγεία, αναρτήσεις, ζάντες, δυναμό, τροχαλίες, καδενα, ιμάντες είναι όλα αλλαγμένα.

< >
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#820661 Dimik πιστεύεις έπαιξε ρόλο που είχες "παίξει" λίγο αν θυμαμαι καλά με xHP?
Επίσης από συντήρηση είχες κάνει αλλαγές λάδια φίλτρο κλπ?
Όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα και στη δική μου αρχίζω να σφίγγομαι μ' αυτά που διαβάζω :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#820662 Νομιζω ότι θα παίξε κάποιο ρόλο γιατί δούλευε με ανεβασμένη πίεση.

Είχα κάνει αλλαγή λαδιών πριν 30-40.000χλμ

< >