mousatos έγραψε:Εκτός κι αν είσαι φραγκάτος και φοβάσαι μη τα απαγάγουν για λύτρα.
Πάω πάσο! Δεν είναι η περίπτωση μου, οπότε δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου εκεί
mousatos έγραψε:Εκτός κι αν είσαι φραγκάτος και φοβάσαι μη τα απαγάγουν για λύτρα.
Nosferatu έγραψε:Την ταινία την εχω δει δυο φορες, καταπληκτική οντως.Υπάρχει η πτυχή της έκθεσης, της εμπορικής εκμετάλλευσης του παιδιού και της ζωής του αλλά και της αυτοπροβολής του ή των γονιών.
Το ερώτημα μου παραμένει και πραγματικά δεν τρολαρω κανεναν ουτε εχω ορεξη για καυγα. Οπως προειπα καταλαβαινω το social media aspect και συμφωνω απολυτα οτι παιρνεις αποφασεις για το παιδι χωρις να το ρωτας και να μπορεις να μαντέψεις πως θα εξελιχθεί η κοινωνική του ζωη και πως μπορει αυτο να την επηρεάσει.
Τον κίνδυνο δε μπορω να καταλαβω και το νταβαντουρι που εχει γινει εδω μεσα και στν κοινωνία γενικοτερα τελευταία
bujinkan έγραψε:axel12p έγραψε:Η αλήθεια είναι πως και εμένα μου φαίνεται λίγο υπερβολικό όλο αυτό το θέμα με τις φωτογραφίες των παιδιών. Νιώθω σαν να λέμε ότι δεν πρέπει να βγάζουμε μαχαίρια στο τραπέζι επειδή μπορεί υπάρχει ένας σχιζοφρενής τριγύρω που θα το πάρει και θα μας μαχαιρώσει.Το έθεσες πολύ σωστά . Άλλου βρισκονται οι πραγματικοί κινδυνοι .
Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο πιθανό να υπάρχει κάποιος "ανώμαλος" γείτονας, προπονητής, καθηγητής, κλπ που έτσι και αλλιώς είναι πολύ πιο κοντά στο παιδί, παρά να ανεβάσω μια φωτογραφία του παιδιού στο forum και να έρθει ο άλλος να απαγάγει το παιδί μου.
< >
axel12p έγραψε:Νιώθω σαν να λέμε ότι δεν πρέπει να βγάζουμε μαχαίρια στο τραπέζι επειδή μπορεί υπάρχει ένας σχιζοφρενής τριγύρω που θα το πάρει και θα μας μαχαιρώσει.Να κουβαλάμε μαχαίρια σε συναυλίες; Σε γήπεδα; Στα μπουζούκια; Σε θέατρα; Σε κινηματογράφους; Σε σχολεία; Σε παιδότοπους;
kubiak έγραψε:axel12p έγραψε:Νιώθω σαν να λέμε ότι δεν πρέπει να βγάζουμε μαχαίρια στο τραπέζι επειδή μπορεί υπάρχει ένας σχιζοφρενής τριγύρω που θα το πάρει και θα μας μαχαιρώσει.Να κουβαλάμε μαχαίρια σε συναυλίες; Σε γήπεδα; Στα μπουζούκια; Σε θέατρα; Σε κινηματογράφους; Σε σχολεία; Σε παιδότοπους;
Μου φαίνεται ότι το περιόρισες πολύ...
axel12p έγραψε:edit: Έχεις δίκιο, με συγχωρείς που δεν κατάλαβα εξ'αρχής το σκεπτικό σου...kubiak έγραψε:axel12p έγραψε:Νιώθω σαν να λέμε ότι δεν πρέπει να βγάζουμε μαχαίρια στο τραπέζι επειδή μπορεί υπάρχει ένας σχιζοφρενής τριγύρω που θα το πάρει και θα μας μαχαιρώσει.Να κουβαλάμε μαχαίρια σε συναυλίες; Σε γήπεδα; Στα μπουζούκια; Σε θέατρα; Σε κινηματογράφους; Σε σχολεία; Σε παιδότοπους;
Μου φαίνεται ότι το περιόρισες πολύ...
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις. Θεωρώ ότι το πλαίσιο χρήσης ενός μαχαιριού είναι πολύ συγκεκριμένο. Όλα αυτά που αναφέρεις δεν γνωρίζω που κολλάνε.
g8777 έγραψε:Σε παρακαλω μπορεις να εξηγήσεις τον κίνδυνο? Νομιζω καταλαβαινουμε και δεν αντιλεγουμε για αυτο που περιγραφει το link, αλλα αυτο δεν ειναι κινδυνος.bujinkan έγραψε:axel12p έγραψε:Η αλήθεια είναι πως και εμένα μου φαίνεται λίγο υπερβολικό όλο αυτό το θέμα με τις φωτογραφίες των παιδιών. Νιώθω σαν να λέμε ότι δεν πρέπει να βγάζουμε μαχαίρια στο τραπέζι επειδή μπορεί υπάρχει ένας σχιζοφρενής τριγύρω που θα το πάρει και θα μας μαχαιρώσει.Το έθεσες πολύ σωστά . Άλλου βρισκονται οι πραγματικοί κινδυνοι .
Προσωπικά θεωρώ πολύ πιο πιθανό να υπάρχει κάποιος "ανώμαλος" γείτονας, προπονητής, καθηγητής, κλπ που έτσι και αλλιώς είναι πολύ πιο κοντά στο παιδί, παρά να ανεβάσω μια φωτογραφία του παιδιού στο forum και να έρθει ο άλλος να απαγάγει το παιδί μου.
< >
Try googling "sharenting".
2023 και ρωταμε τα βασικα.
kubiak έγραψε:Η σωστή παρατήρηση είναι:
Στο πλαίσιο που περιέγραψες, μάλλον δε θα πηγαίναμε σε μία ταβέρνα (με μαχαίρια στα τραπέζια), στην οποία θα κυκλοφορούσαν -μεταξύ άλλων και με μεγάλη πιθανότητα- σχιζοφρενείς...

bujinkan έγραψε:Και να συμπληρώσω στο ποστ από πάνω ,ότι δεν βλέπω την ίδια γκαιλα στο τι ταιζετε τα παιδιά σας ... Ζάχαρη ,αναψυκτικά ,ψωμί, αλεύρι ,τηγανητά ,ζωικά ...και η λίστα ει αί ατελείωτη σε αυτά που αποδεδειγμένα κανουν κακό στον ανθρώπινο οργανιαμο.
Η φωτογραφία μας μάρανε
< >
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]