Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
kavy έγραψε:
dimik έγραψε:τελικά ήταν 520d του 2010 και έπαθα πλάκα με το εσωτερικό (ο νέος λεβιές του αυτόματου :inlove: ) αλλά ο ήχος του ντηζελ δεν παλεύεται, βέβαια έχει τέλη μόνο 60€ τον χρόνο και τιμή 23.000€, αλλά από την μια πετρέλαιο και από την άλλη μεγαλύτερο από τις ανάγκες μου και σίγουρα πιο κοστοβόρο σε συντήρηση.

Αναφέρεσαι σε αυτοκίνητο στην Ελλάδα;

Και μιας και είμαι σε αναζήτηση οικογενειακού και οδήγησα μερικές Γερμανίδες που μου άρεσαν: από τη στιγμή που η 320Si του Nikos! πουλήθηκε μόνο 11500 η παρακάτω δεν είναι ακριβή; http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5994173/

Αν, πάντως, απαντήσετε "ναι", τότε η επόμενη είναι μάλλον φθηνή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4778371/

Όχι για Κύπρο μιλάω :s_smile

Με την ευκαιρία πήγα και πήρα προσφορά για την 316.
Έχουμε και λέμε...

1,6t 136ps
αυτόματη 8τάχυτη
με δερματίνη (εξαιρετικής ποιότητας, στο δείγμα δυσκολεύτηκα να το ξεχωρίσω απο το δέρμα)
μη μεταλλικό χρώμα (μεταλλικό +850)
πακέτο φωτισμού
αισθητήρες βροχής-φώτων
έγχρωμη οθόνη
armrest πίσω
16άρες αλουμινίου
bluetooth
αισθητήρες parking μπρος πίσω
δερμάτινο σπορ τιμόνι
από 33.000 την αφήνει 27.800€ με περιθώριο για κι άλλη έκπτωση.

Απο την άλλη όπως έγραψα και πριν με 5000€ λιγότερα παίρνεις 520d 3-4ετίας τούμπανο αλλά πετρέλαιο :hmmm:
Με 16.000€ βρίσκω και 320 του 2007 αυτόματη αλλά 1ον με τον παλιό αυτόματο κιβώτιο και 2ον δεν θα δώσω το αυτοκίνητο του 2009 που έχω να πάρω παλιότερο.

Αυτή την στιγμή η ποιο σωστή κίνηση μου φαίνεται να περιμένω να κυκλοφορήσουν οι F30 1600-2000cc μεταχειρισμένες 3ων 4ων ετών κι εδώ ή να βρω 520 βενζίνη που είναι πολύ σπάνιο.
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#81947 Με 16.000€ βρίσκω και 320 του 2007 αυτόματη αλλά 1ον με τον παλιό αυτόματο κιβώτιο και 2ον δεν θα δώσω το αυτοκίνητο του 2009 που έχω να πάρω παλιότερο.

υπερβολες.....
Άβαταρ μέλους
By dimik
popolaros έγραψε:Με 16.000€ βρίσκω και 320 του 2007 αυτόματη αλλά 1ον με τον παλιό αυτόματο κιβώτιο και 2ον δεν θα δώσω το αυτοκίνητο του 2009 που έχω να πάρω παλιότερο.

υπερβολες.....

Δηλαδή?
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#81949 -δλδ το ''παλιο'' κιβωτιο παρα ειναι καλο. προφανως και το 8αρι ειναι καλυτερο αλλα αυτο δεν θα πρεπει να ειναι ανασταλτικος παραγοντας στο να γλυτωσω 10.000 ευρω.

- αν το αυτοκινητο του 2007 ειναι εμφανως καλυτερο απο ενα αυτοκινητο του 2009, γιατι να μην το αγορασω; επειδη το γραφει η αδεια κυκλοφοριας; big deal
Άβαταρ μέλους
By dimik
popolaros έγραψε:-δλδ το ''παλιο'' κιβωτιο παρα ειναι καλο. προφανως και το 8αρι ειναι καλυτερο αλλα αυτο δεν θα πρεπει να ειναι ανασταλτικος παραγοντας στο να γλυτωσω 10.000 ευρω.

- αν το αυτοκινητο του 2007 ειναι εμφανως καλυτερο απο ενα αυτοκινητο του 2009, γιατι να μην το αγορασω; επειδη το γραφει η αδεια κυκλοφοριας; big deal

Και αν με ένα χρόνο ή και λιγότερο και +4000€ μπορώ να πάρω F30? η οποία είναι και μακράν ομορφότερη? θα χτυπάω το κεφάλι μου μετά :lol:

Καταρχήν θέλω να αλλάξω αυτοκίνητο για αισθητικούς κυρίως λόγους και γιατί αυτό που έχω πλησιάζει τα 100.000χλμ και η τιμή του σαν μτχ πέφτει οπότε είναι καλή εποχή να πουληθεί όχι για ένα κομμάτι ψωμί.
Άβαταρ μέλους
By elteo
#81957 Golf 6 GTi νομίζω έχει.......

<
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#81959 Μη πάρεις ρε συ δερματινη! Μένεις και Κύπρο!

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By dimik
popolaros έγραψε:ibiza δεν εχεις;

τι αναγκες εχεις πλεον;

Golf V DSG.....το οποίο DSG έχω αρχίσει να το φοβάμαι έχοντας αλλάξει ήδη 2 φορές πολύδισκο.

Ανάγκες καμία ιδιαίτερη, παιδιά σκυλιά δεν έχω (ακόμα, θα έχω σχετικά σύντομα ελπίζω), 4 άτομα βάζω συχνά όμως μέσα όπως και το φορτώνω βαλίτσες κι όχι μόνο.
Έτσι κι αλλιώς οι διαδρομές εδώ είναι σχετικά μικρές οπότε ταξίδι πάνω απο 1-2 ώρες δεν παίζει.
Απο την άλλη κάνω καμια 20+ρια χιλιόμετρα εντός πόλης την ημέρα και δεν ξέρω αν το πετρέλαιο θα συνέφερε, αλλά δεν κάνω πάνω απο 10-15000χλμ τον χρόνο.

Nikos! έγραψε:Μη πάρεις ρε συ δερματινη! Μένεις και Κύπρο!

Sent from a mobile device

Απο δέρμα φορές καλύτερο, τουλάχιστον δεν θέλει την ίδια περιποίηση. Αλλά έτσι έρχεται στην προσφορά.

elteo έγραψε:Golf 6 GTi νομίζω έχει.......

<

Θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να το αλλάξω τότε :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
kavy έγραψε:Αν, πάντως, απαντήσετε "ναι", τότε η επόμενη είναι μάλλον φθηνή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4778371/

Aκόμα δεν πουλήθηκε αυτή; :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#82111 Tα PERFORMANCE POWER KIT δεν τα πληρώνει ο απλός κοσμάκης...
Πρέπει να πέσεις στον ΓΝΩΣΤΗ :metalo:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
pik. έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:του κουέστιονς:
γουατ ις χάι μπιμ ασιστ?

Το έχω (ήταν μόλις €115 αν θυμάμαι καλά). Σπρώχνεις τον διακόπτη των φώτων μπροστά όπως θα άναβες την υψηλή δέσμη σε ένα άλλο αυτοκίνητο και σου ανάβει "Α". Σε αυτή την θέση αναλαμβάνει το ρανταρ που υπάρχει πάνω στον μεσαίο καθρέπτη να τσεκάρει αν υπάρχουν λευκά ή κόκκινα φώτα εμπρός σου και ανάβει/σβήνει τους προβολείς ανάλογα.

Δεν δουλεύει πάντα σωστά (but it always errs on the side of caution), καθώς πολλές φορές τυφλώνεται από τις αντανακλάσεις σε ταμπέλες και σου σβήνει τους προβολείς χωρίς λόγο. Γενικά σε επαρχιακούς δρόμους μπορείς να το έχεις συνεχώς στο A χωρίς να ασχολείσαι με το αν έρχονται άλλα αυτοκίνητα.

αυτο ειναι;
Εικόνα :hmmm: :oops:
ουτε που το γνωριζα! :tomato:

Δεν μπορώ να διακρίνω από αυτή την φωτογραφία. Στο δικό μου είναι έτσι:

Εικόνα
(η φωτογραφία είναι κακή γιατί αντανακλά η οροφή του γκαράζ)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#82128 Σωστός, εκτός από αυτό που λες αισθητήρα βροχής, και πρόκειται για το φωτοκύτταρο για τα αυτόματα φώτα. Ο αισθητήρας βροχής είναι εκεί δίπλα πάντως. :lol:

Ο αισθητήρας υποβοήθησης μεγάλης σκάλας, θέλει άλλο καθρέφτη και απ' ό,τι έχω δει δεν είναι εύκολο να βρεθεί κάτι τέτοιο για σειρά 1.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#82141 ετσι ειναι οντως.
ωραια λοιπον.

125i θα κανει test drive ο father σε 2 εβδομαδες ..... :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#82142 Πάει καλά ο τουρισμός; :shifty: