Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:
dimik έγραψε:
dimik έγραψε:Α όλα κι όλα στον δρόμο δεν έμεινα ποτέ.

Παραλίγο να τα καταφέρω προχθές για πρώτη φορά αλλά γύρισα σπίτι έστω και με μόνο 2α ταχύτητα γιατί τα έφτυσε το κιβώτιο.

Δευτέρα το φόρτωσε πλατφόρμα από το σπίτι.

Ρύζι το κιβώτιο, πάμε για αλλαγή

Εξαιρετικά. Ψάχνεις για μετάχειρο λογικά, τι σου είπαν από κόστος;
Ναι μτχ, 1000ρικο χοντρικά.

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
AlexJ. έγραψε:Μπορώ να γράψω βιβλίο με σουρελα σκηνικά του τύπου :Μεσημέριασε ας ανοίξουμε λίγο το κλίμα και να αρχίσει ο πόλεμος των μπεκ και να μην μπορώ να έχω ούτε καν ρελαντί :
Να το σβήνω και να το ανάβω 3 φορές και μετά να είναι ψιλό οκ
Αν αυτά γινόντουσαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα πλήρωναν ακριβά την premium after Sales αντιμετώπιση τους. Αλλά κακά τα ψέμματα δεν τους νοιαζει...
Οι 4 κύλινδρες εκδόσεις ειδικά την εποχή προ downsize και turbo, ήταν για να γεμίζει ο τιμοκατάλογος και να πουλάει σε υποαναπτυκτες και φτωχό διαβόλους σαν και του λόγου μου.
Και οι εξακύλινδρες έχουν τα ίδια και χειρότερα προβλήματα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#818976 Επιβεβαιώνω.

Από την άλλη είναι το πρώτο αυτοκίνητο που έχω κρατήσει 15 χρόνια και εξακολουθεί να με κάνει να χαμογελάω όταν οδηγώ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
AlexJ. έγραψε:Μπορώ να γράψω βιβλίο με σουρελα σκηνικά του τύπου :Μεσημέριασε ας ανοίξουμε λίγο το κλίμα και να αρχίσει ο πόλεμος των μπεκ και να μην μπορώ να έχω ούτε καν ρελαντί :
Να το σβήνω και να το ανάβω 3 φορές και μετά να είναι ψιλό οκ
Αν αυτά γινόντουσαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού θα πλήρωναν ακριβά την premium after Sales αντιμετώπιση τους. Αλλά κακά τα ψέμματα δεν τους νοιαζει...
Οι 4 κύλινδρες εκδόσεις ειδικά την εποχή προ downsize και turbo, ήταν για να γεμίζει ο τιμοκατάλογος και να πουλάει σε υποαναπτυκτες και φτωχό διαβόλους σαν και του λόγου μου.

Πάντως δεν σε έχασε από πελάτη! Τουλάχιστον όπως είπες δεν έχει τα ίδια προβλήματα το νέο.
Άβαταρ μέλους
By AlexJ.
#819022 Ήταν αγορά από συγγενικο πρόσωπο με πολύ καλούς οικονομικούς όρους.
Γνωρίζει κάποιον τι ισχύει οσον αφορά το bluetoorh σε αυτές τις παλιό σειρές?
Είναι κλειδωμένο αλλά υπάρχει το Software?
Άβαταρ μέλους
By AlexJ.
#819033 Μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την επιλογή bluetooth στο αυτοκίνητο μας?
Έχοντας το ήχο σύστημα bmw professional η χρειάζονται περαιτέρω διαδικασίες?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#819035 Εγώ είχα Business και αγόρασα ένα Professional από νεότερο μοντέλο, του κουτιού και είχε Bluetooth out of the box.
300€ πλήρωσα και έλυσα το πρόβλημα.
Αν έχεις παλιότερο Professional νομίζω θέλει ψάξιμο τι χρειάζεται. Κάποια είχαν το Bluetooth module στο χώρο αποσκευών.
Το έχεις ψάξει καθόλου ή όχι;
Άβαταρ μέλους
By AlexJ.
#819041 Όχι δεν το έχω ψάξει ιδιαιτέρως
Επίσης από σήμερα οταν πάω να δω την ένδειξη στάθμης λαδιού μου βγάζει inactive(. καινούργιο αυτό)
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:
Κάποιος στην Θεσσαλονικη έλεγε πως τα επισκεύαζε, προσωπικά δεν εμπιστεύομαι εύκολα κάτι τέτοιο, μπεκ υψηλής πίεσης θέλουν εντελώς ειδικό μηχάνημα.

Υπάρχει, έχω ακούσει διαφήμιση να λένε πως έχουν πάρει μηχάνημα ειδικό για επισκευή μπεκ BMW (προφανώς έχει πολύ δουλειά :lol: ). ΑΝ θυμάμαι καλά Injection service... κάτι...

Χρήστος Λάππας έγραψε:Επιβεβαιώνω.

Από την άλλη είναι το πρώτο αυτοκίνητο που έχω κρατήσει 15 χρόνια και εξακολουθεί να με κάνει να χαμογελάω όταν οδηγώ.

Είπαμε... όταν δουλεύει είναι γ@μ@το. Για όσο δουλεύει... :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#819056 Καλά δεν είναι και Ferrari... :lol: :lol:
Η Ε60 είναι μέτρια πχ.
Τελευταία επεξεργασία από kostis20 και 26 Μάιος 2023, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#819057 A, διαφωνώ απόλυτα εδώ. Για την ακρίβεια, θεωρώ πως στην κατηγορία της δεν είχε πρακτικά αντίπαλο και ακόμη και σήμερα στο δρόμο είναι εξαιρετική.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#819058 Εχεις οδηγήσει Ε60?Εχω κανει λάθος και εγραψςα 90 πριν. :inlove:
Τελευταία επεξεργασία από kostis20 και 26 Μάιος 2023, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
kostis20 έγραψε:Καλά δεν είναι και Ferrari... :lol: :lol:
Η Ε90 είναι μέτρια πχ.

Τι θες να πεις; Χαλανε κι οι Ferrari;;;;;; :omg:

@HF, Ολοι συμφωνουν σε αυτο νομιζω. Καταπληκτικες στον δρομο μεχρι το συνεργειο ή μεχρι να ερθει η οδικη :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#819060 Οχι δε συμφωνούμε Νίκο.Η ε90 είναι απλά μέτρια.Η Ε39 ναι αξιζε.