ΥΓ. Αν ακολουθήσω ..."νηστεία" σαν την σημερινή, μέχρι το Πάσχα δεν θα χωράω στο 3008.
Pitt έγραψε:Πουσισίρε; Χάθηκες!zonas έγραψε: Όταν βυθίζω έντονα το γκάζι για επιτάχυνση απενεργοποιείται το τούρμπο
Κι' έλεγα αυτό τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει...Την υπογραφή μου από την ανάποδη μου θυμίζει!
Φτιάχτηκε τελικά; Μη μας κρατάς σε αγωνία.
Δεν βρήκα χρόνο να περάσω από την αντιπροσωπεία, αλλά σήμερα βρέθηκα τυχαία έξω από ένα συνεργείο στην Δυτική Θεσ/νίκη για το οποίο πρίν από χρόνια είχα διαβάσει σε άλλο γνωστό forum ότι ο μάστορας ήταν αετός στα Peugeot. Του έδειξα την οθόνη που δεν δούλευε και τον ρώτησα τι πρέπει να κάνω. Η απάντηση του μάστορα: "Δεν είναι τίποτε. Κάηκε το λαμπάκι από πίσω. Πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο να σου το αλλάξει."
Ντόοοοινγ!
silversurfer έγραψε:Pitt έγραψε:Δεν βρήκα χρόνο να περάσω από την αντιπροσωπεία, αλλά σήμερα βρέθηκα τυχαία έξω από ένα συνεργείο στην Δυτική Θεσ/νίκη για το οποίο πρίν από χρόνια είχα διαβάσει σε άλλο γνωστό forum ότι ο μάστορας ήταν αετός στα Peugeot. Του έδειξα την οθόνη που δεν δούλευε και τον ρώτησα τι πρέπει να κάνω. Η απάντηση του μάστορα: "Δεν είναι τίποτε. Κάηκε το λαμπάκι από πίσω. Πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο να σου το αλλάξει."
Ντόοοοινγ!
Φίλε έπαιξε αυτό που λες;
Γιατί εγώ πριν κανα χρόνο άλλαξα οθόνη .
Πήρα μια μεταχειρισμένη από ebay με 70 ευρώ και έδωσα άλλα 20 να μου την περάσουν.
Η μ@λ@κια που έκανα ήταν οτι έγραφε συμβατή οθόνη με αποτέλεσμα δεν είναι ίδια.
Δεν έχει την ίδια γραμματοσειρά (αν και είναι πορτοκαλί και ταιριάζει με τα υπόλοιπα) αλλά κυρίως δεν βγάζει γραμμές στο park pilot για να υπολογίζει όγκο. Οπότε μόνο με τον ήχο ..
Στείλε Pm αυτόν τον μάγκα μάστορα please.

steftsak έγραψε:...Ομως, σημερα με μια ζεστη μερα στους 3 βαθμους,
το πρωι στο grip control δουλευε κανονικα και εδειχνε και τις αλλαγες στην οθονη... Βεβαια, αυτο ειναι ακομα πιο ανησυχητικο γιατι υποτιθεται οτι πηρες ενα αυτοκινητο του οποιου το grip control , ειδικα στο snow mode , θα επρεπε να δουλευει απροβληματιστα σε θερμοκρασιες κατω του μηδεν που εχεις χιονι...
mirage έγραψε:Το VW Tiguan παντως εχει θερμαινομενα καθισματα στην Αφρικη. Παλαβο;
Pitt έγραψε:Μοτέρ υαλοκαθαριστήρων, αντλίες κινητήρα, αντλίες υπερσυμπιεστή, καδένες, τεντωτήρες, ρουλεμάν, σερβό τιμονιού, οθόνες όλα τα έχουν βγάλει με νέα P/N πράγμα που συνήθως υποδηλώνει βελτίωση των προβληματικών ανταλλακτικών (τα οποία εμείς βέβαια φάγαμε στον κw#λ0).
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]