Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:Εσύ δεν είχες γράψει ότι αν η διαφορά είναι μικρότερη των 6 μονάδων πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη (φαντάζομαι γιατί θα μείωνε το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ). Τώρα που η διαφορά ήταν συγκλονιστικά μεγαλύτερη, δεν πρέπει να διερευνηθεί το γιατί δεν αποτυπώθηκε;

Ναι, αμέ να διευρευνηθεί. Να φτιάξουμε και καμιά επιτροπή και κυρίως ν'αναλάβει ο Ντογιάκος!
:lol:

Καταλαβαίνω την χαρά κάποιων, αλλά χαλαρώστε λίγο παιδιά, δεν σας προλαβαίνουμε! :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By dimik
saxon_747 έγραψε:Τόσο λαμπρή καριέρα έκανε ο Μητσοτάκης, γιατί δεν εξελίχθηκε ;
Περισσότερα λεφτά θα έβγαζε από ότι τώρα. Γιατί προτίμησε την πολιτική;
Ο γόνοι προσλαμβανονται συνήθως γιατί εξαργυρωνουν χατήρια του παρελθοντος ή προβλέπουν τα αφεντικά τους σε μελλοντικά χατήρια/συναλλαγές.

Συνήθως μένουν λίγο, αποκτούν κάποια εμπειρία και φεύγουν για να αναλάβουν το "μαγαζί" του πατέρα.

Τα παραπάνω δεν σημαίνουν βέβαια ότι είτε δεν έχουν προσόντα, είτε ότι είναι ηλιθιοι, είτε ότι δεν εργάζονται κανονικά. Διαφορετικά δεν θα ρίσκαραν οι πατεράδες τους να τους κάνουν ρεζίλι σε "συνεργάτες" τους, θα τους έχωναν κατευθείαν στο "μαγαζί" τους.

Αυτά από την εμπειρία μου με γόνους κάθε κατηγορίας, από διευθυνταδες τραπεζών και οργανισμών μέχρι πολυεκατομμυριουχων.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:
saxon_747 έγραψε:
Τσίπρας: Έχω εργασιακή εμπειρία 10 χρόνια στο γιαπί – Από τα 24 μου όταν έκανα μεταπτυχιακό έως τα 34 μου

https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oiko ... 4-mou/amp/

Οφείλουμε να τον πιστέψουμε γιατί δεν μπορούμε να τεκμηριώσουμε ότι δεν ισχύει.

Άρα:

Παραπάνω εργασιακή εμπειρία από Μητσοτάκη -> καλύτερος σαν πρωθυπουργός (;;;)

Μια χαρά μπορούμε να το τεκμηριώσουμε. Όσοι δουλεύουν σε οικοδομή οφείλουν να κολλάνε ένσημα και να έχουν ασφάλεια.

Κολάνε στην οικοδομή οι μηχανικοί ένσημα; :lol:
Χαλάρωσε λέμε, από την πολλή χαρά, τα μαργαριτάρια πάνε γόνα! :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimik έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Συνήθως μένουν λίγο, αποκτούν κάποια εμπειρία και φεύγουν για να αναλάβουν το "μαγαζί" του πατέρα.

Α, ό,τι έκανε και ο Μητσοτάκης δηλαδή. :s_dance
Ομολογουμένως όμως το μαγαζί το τρέχει σαφώς πιο πετυχημένα από τον πατέρα, να τα λέμε όλα.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#818478 Εμ αμα έχεις τον Πινόκιο απέναντι , δεν είν και τόσο δύσκολο όπως φάνηκε.

η αξια του ηττημένου δένει δόξα στον νικητή
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
georgetz έγραψε:Ξέραμε ότι η διαφορά ήταν 20 μονάδες αλλά μας απειλούσαν

Άρα αλλοίωσαν το αποτέλεσμα; :hmmm: Δεν είναι ανεξάρτητοι;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#818482 Ο Μητσοτάκης σε 4 χρόνια έχει αφήσει τεράστιο έργο, απλώς όχι προς την κατεύθυνση που συμφέρει τον πολύ κόσμο (προσωπική άποψη). Κανείς άλλος δεν έκανε τόσα σε τόσο λίγα χρόνια, έκανε την κρίση ευκαιρία, και πέρασε 100άδες νόμους και άλλαξε τα πάντα.
Όποιος δεν το βλέπει, δεν ξέρει τι ψήφισε.
Από την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, μέχρι την αλλαγή του εργατικού δικαίου (πχ κατάργηση 8ώρου), το οικογενειακό δίκαιο (συνεπιμέλεια), παιδεία (μείωση εισακτέων, ΙΕΚ, κολλέγια, κλπ κλπ), ξεχαρβάλωμα του ΕΣΥ, πραγματικά έχει κάνει τεράστιο (αντιδραστικό) έργο. Μέχρι και το νερό προσπάθησε να ιδιωτικοποιήσει (βλέπε ΣΔΙΤ που ακύρωσε το ΣτΕ) και στο τσακ δεν το πέτυχε. Προς το παρόν τουλάχιστον.
Είναι σαφέστατο λοιπόν το τι έκανε και υποθέτω πως γι'αυτό και ανταμείφθηκε από τους πολίτες, γιατί ό,τι έκανε τους άρεσε.
Άβαταρ μέλους
By mirage
cmarin έγραψε:Ποιος θα μας πει που ξέρει τι ρόλο παίζει η ΝΙΚΗ. Μάζεψε πατριώτες που δεν χωρούσαν αλλού, έτσι ξαφνικά? Έπεσε γραμμή απο ΧΑ, μπογδάνους κλπ που αποκλείστηκαν?
Επειδή βλέπω να μπαίνουν στη βουλή...
Νομιζω τα έχουμε πει. Κατηχητικό Θεσσαλονίκης, ο δάσκαλος πρόεδρος έβγαινε και στο 4Ε,με ιδιαίτερες σχέσεις με το Άγιο Όρος. Φήμες λες πως από πίσω τους βρίσκονται 2 αγιορείτες μοναχοί με κλαμπ φανατικών πιστών. Προφανώς και μάζεψαν και από άλλες "πατριωτικες" κινήσεις και εννοείται τσίμπησαν και πολλούς χριστιανορθοδοξους ψεκ, ε αντιεμβολιαστες που θα ψήφιζαν ΝΔ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#818486 Δεν την λες κι ενδιαφέρουσα αυτήν τη φωνή, ειδικά αν συνδυαστεί με ομοηχες φωνές του κυβερνώντος κόμματος:

https://nikh.gr/theseis/paideia-politismos/paideia

Τη λες και φρίκη
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#818487 Δημοσκόποι που κονομάνε στις πλάτες του λαού. Καλά κάνανε και τους δούλεψαν οι πολίτες. Ούστ παράσιτα .

HF , οι πολίτες στον πλανήτη δε θέλουν να ορίζει το κόμμα τη μοίρα τους. Ο καθείς με το σπαθί του κι όποιος αντέξει.
Μην εμπιστεύεσαι παρά μόνο τον εαυτό σου. Κανείς gggggg δε θα σε σώσει. Μπορεί στην αρχή, μετά τα καθάρματα που υπάρχουν παντού θα τον κάνουν κι αυτόν στην άκρη.
Ο καθένας παλεύει πλέον μόνος του .
Άβαταρ μέλους
By Chris
mousatos έγραψε:HF , οι πολίτες στον πλανήτη δε θέλουν να ορίζει το κόμμα τη μοίρα τους. Ο καθείς με το σπαθί του κι όποιος αντέξει.
Μην εμπιστεύεσαι παρά μόνο τον εαυτό σου. Κανείς gggggg δε θα σε σώσει. Μπορεί στην αρχή, μετά τα καθάρματα που υπάρχουν παντού θα τον κάνουν κι αυτόν στην άκρη.

Γι'αυτο εχουμε κυβερνηση υποτιθεται βρε μποκολη. Γι'αυτο λειτουργουμε ως μερος κοινωνιων και οχι ζουγκλα. Αν ψηφισαμε/προτιμουμε ακυβερνησια, ας καταργησουμε τουλαχιστον τους φορους, τι διαολο πληρωνουμε την παρτη αλλων αν ειναι ο καθενας για την παρτη του
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#818490 βρε μποκολη , όπως Αμερική. Εσύ κρατάς την τύχη στα χέρια σου και δεν αποφασίζει το κόμμα για σένα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#818492 Ε αρα τι το χεις το κομμα και του τα ακουμπας με καθε αγορα, καθε δηλωση στην εφορια, καθε μεταβιβαση? Ο καθενας το οπλο του κι κερδαει οποιος εχει καλυτερο σημαδι
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
mousatos έγραψε:Δημοσκόποι που κονομάνε στις πλάτες του λαού. Καλά κάνανε και τους δούλεψαν οι πολίτες. Ούστ παράσιτα .

HF , οι πολίτες στον πλανήτη δε θέλουν να ορίζει το κόμμα τη μοίρα τους. Ο καθείς με το σπαθί του κι όποιος αντέξει.

Οι δημοσκόποι βγήκαν και είπαν πάλι μια @@ριά, γιατί πάλι δεν έχουν σοβαρή δικαιολογία που έπεσαν τόσο έξω.

Στην δουλειά σήμερα έχουμε πάρτι πάντως. Τα μεγάλα κεφάλια, είναι χαρούμενοι, λογικά περιμένουν να μεγαλώσουν κι άλλο οι δουλειές. Αναμένεται ακούω και υπουργός με μεγάλο εκτόπισμα, μένει να το δούμε αν θα είναι αυτός τελικά που ακούγεται, εκεί μιλάμε για πάρτι διαρκείας.
Ουδεμία ανησυχία λοιπόν δεν έχω για το δικό μου μέλλον, η δική μου άμεση οικογένεια δεν έχει κάτι να φοβάται. Εννοείται, ας είναι καλά η δουλειά και το ομαδικό συμβόλαιο υγείας, άρα κανένας φόβος επί προσωπικού.
Η μεγάλη νίκη της ΝΔ δηλαδή, προσωπικά όχι μόνον δεν θα με θίξει, αλλά μάλλον θα μου κάνει καλό επαγγελματικά, άρα δεν έχω κάποιο πρόβλημα επί προσωπικού.
Από ιδεολογία βέβαια, δεν ψηφίζω πάντα αυτό που με βολεύει σήμερα ή αυτό που βολεύει εμένα μόνον, αλλά αυτό που θεωρώ καλό γενικότερα (σύμφωνα με την δική μου άποψη πάντα, μην τα ξαναλέμε).