Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ έχω ήδη μιλήσει πιο πίσω. Πιο ξεκάθαρη νίκη δεν θα μπορούσε να υπάρξει.
Carte blanche στον Μητσοτάκη να κάνει ό,τι θέλει, ο λαός μίλησε
.

Αν και δεν ψήφισα ΝΔ (ούτε και Σύριζα - πολύ κακό για το τίποτα από μέρους μου), συγκαταλέγομαι στην μεγάλη πλειοψηφία των νικητών - αφού δεν πήγα να ψηφίσω :yahoo: :s_crazy

Στον δεύτερο γύρο, αν θα πάω τελικά, που πολύ αμφιβάλλω, φαντάζομαι ότι θα επικροτήσω/επιβραβεύσω/στηρίξω κλπ την βούληση του ελληνικού λαού σε αυτές τις εκλογές (... και έπειτα θα μου λένε τι ψήφισα κλπ κλπ), διότι θα είμαι με τους νικητές (οκ εντελώς άκυρο επιχείρημα αυτό), βασικά για να μην έχουμε ακυβερνησία και γιατί η τιμωρητική ψήφος διαμαρτυρίας/αποδοκιμασίας, όπως φάνηκε, αποτέλεσε από τα πράγματα κενό γράμμα, δεν οδηγεί κάπου και έχει χαμηλό ταβάνι :vava:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#818322 Να τολμήσω να σου επισημάνω κάτι;

Το «θα ψηφήσω ΣΥΡΙΖΑ για να έχω Formula 1» δεν ηταν λογικο επιχείρημα. Το δεν πάω να ψηφίσω επίσης δεν είναι λογικο επιχείρημα γιατί σημερα άφησες εμένα που πήγα να ψηφήσω να αποφασίσω και για εσένα.
Με το «θα ψηφήσω ό,τι και οι πολλοί» το τερμάτισες εντελώς.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου, ψήφησε αυτόν που πιστεύεις ότι θα είναι πιο αποτελεσματικός στην διαχείρηση των προβλημάτων, αλλά και προοπτικών της χώρας και μην αφήνεις τους άλλους να παίρνουν την απόφαση για σένα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#818324 https://twitter.com/gdmn1973/status/166 ... WdPzsnFufw

^Αυτό
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#818325 Με συγχωρεις, το διάβασα, αλλά καπου εδώ η χυδαιότητα βάρεσε ταβάνι:

Όσο για τον πληθυσμό που μαγαρίζει πλέον με την αναπνοή του αυτή τη χώρα...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#818326 Α. Γεωργιάδης: «Στόχος είναι οι 180 βουλευτές για να αλλάξουμε το Σύνταγμα»

https://www.thessnews.gr/politiki/voule ... video/amp/

Τι θέλουν να αλλάξουν στο Σύνταγμα;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#818327 Εντυπωσιακο μεσα σε λιγα λεπτα το ακουσα σαν ερωτηση δημοσιογραφου σε 2 διαφορετικα καναλια.

"Μηπως ο προβληματικος κοσμος που περιγραφατε στον Συριζα δεν υπαρχει τελικα;
Μηπως οι ανθρωποι δεν εχουν τα προβληματα που λεγατε;"

Αυτο του Γεωργιαδη το ακουσα και εγω.
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
Χρήστος Λάππας έγραψε:Να τολμήσω να σου επισημάνω κάτι;

Το «θα ψηφήσω ΣΥΡΙΖΑ για να έχω Formula 1» δεν ηταν λογικο επιχείρημα. Το δεν πάω να ψηφίσω επίσης δεν είναι λογικο επιχείρημα γιατί σημερα άφησες εμένα που πήγα να ψηφήσω να αποφασίσω και για εσένα.
Με το «θα ψηφήσω ό,τι και οι πολλοί» το τερμάτισες εντελώς.

Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου, ψήφησε αυτόν που πιστεύεις ότι θα είναι πιο αποτελεσματικός στην διαχείρηση των προβλημάτων, αλλά και προοπτικών της χώρας και μην αφήνεις τους άλλους να παίρνουν την απόφαση για σένα.

Απέχω διότι δεν ξέρω τι να ψηφίσω. Είναι σαφές.

Αν ψηφίσω, θα ψηφίσω καθαρά για λόγους:

Α. Ατομικού συμφέροντος
Β. Οικογενειακού, ομαδικού, συντεχνιακού συμφέροντος
Γ. Για το καλό του τόπου. Με αυτή τη σειρά - Τελεία παράγραφος.

Όποιος θέλει μπορεί να με χαρακτηρίσει συμφεροντολόγο ή καιροσκόπο, ουδόλως με απασχολεί. Μιλάω με κάθε ειλικρίνεια και όχι με ιδεολογικούς, ταξικούς ή άλλους ομιχλώδεις όρους...

- Για τους συνειδητοποιημένους ψηφοφόρους αφιερώνω το παρακάτω άσμα:

ΥΓ: Δεν έχω πρόβλημα με τις απόψεις σου και τον ευγενικό τρόπο που συζητάς, αυτό που βλέπω είναι ότι για να είσαι τόσο τσιμεντοποιημένα (sic) σταθερός στις θέσεις σου, όλα αυτά τα χρόνια, θα πρέπει να ψηφίζεις εντελώς περισσότερο συφεροντολογικά απ' ότι μπορώ να φανταστώ για εμένα προσωπικά :roll:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#818329 Απεναντιας, εγω τον βρισκω αρκετα συγκρατημενο στους χαρακτηρισμους που αρμοζουν σε αυτο τον κοπροσωρο.

Εικόνα

Εικόνα

(Ειδικα για το 2ο, εριχνα ΓΕΛΩΤΑ οταν διαβαζα φανφαρες " να μην τον αφησουν να κατεβει υποψηφιος".
Φυσικα και επρεπε να του το επιτρεψουν, ετσι, για να αποδειχθει ξανα το μεταλλο του Ελληνιολη. :iconcool: )
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#818330 Κανένα πρόβλημα, ας αλλάξουμε λαό. Μπορεί βεβαια ο λαός να ειναι περήφανος όταν ψηφίζει αυτό που μας αρέσει, και να μετατρέπεται σε ένα σωρό που δεν του αξίζει να υπάρχει όταν ψηφίζει αυτό που δε μας αρέσει. Τα τελευταία 10 χρόνια την κασέτα αυτή την παίζουν εναλλάξ Νεοδημοκράτες και Συριζαίοι, χωρίς διακοπή.

Επισης, δεν καταλαβαίνω την αρχική τοποθέτηση - δηλ ποιοι ακριβώς στον ΣΥΡΙΖΑ υπονόμευσαν εκ των έσω το κόμμα; Αυτό μου θυμίζει τους οπαδούς που χάνει η ομάδα στο ντέρμπι και κάπου πρέπει να τα ρίξουν.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#818331 Τωρα πιστευεται οτι το ΠΑΣΟΚ θα ειναι το 2ο κομμα στους επομενους μηνες; φαινεται οτι ο Συριζα ειναι τελειωμενος, να δουμε που θα ειναι τα σχολια στο φορουμ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#818332 Ο συγκεκριμενος λαος αποτελει ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ιστορια, ανεξαρτητως ΝΔ, ΣΡΖ κοκ
---->
Εικόνα

Αλλα ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑΣ λεμε.

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
GTS έγραψε:Τωρα πιστευεται οτι το ΠΑΣΟΚ θα ειναι το 2ο κομμα στους επομενους μηνες; φαινεται οτι ο Συριζα ειναι τελειωμενος, να δουμε που θα ειναι τα σχολια στο φορουμ.

Θα ήταν ευχής έργον να υπάρξει μια σοβαρή σοσιαλδημοκρατική πρόταση, αντικαθιστώντας και τον ΣΥΡΙΖΑ, και το ΠΑΣΟΚ.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#818335 Της πλάκας ιστορία ήταν η κυβέρνηση Τσίριζα . ο λαός της έδωσε μια ευκαιρία και πήρε μια μάντρα ακτινίδια.
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#818336 Η συμμετοχή ηταν μεγαλύτερη από το 2019, όμως και πάλι δεν έχουμε νομίζω καλά στοιχεία. Το 2019 είχαμε 9.98 εκατομμυρια εγγεγραμμένους (ήμαρτον), και φέτος κάπου 200k λιγότερους, που και πάλι είναι εντελώς λάθος.

Τώρα, με την ενσωμάτωση στο 95,7%, έχουν ήδη ψηφίσει κατά τι περισσότεροι από το 2019.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Hellenic tifosi έγραψε:
GTS έγραψε:Τωρα πιστευεται οτι το ΠΑΣΟΚ θα ειναι το 2ο κομμα στους επομενους μηνες; φαινεται οτι ο Συριζα ειναι τελειωμενος, να δουμε που θα ειναι τα σχολια στο φορουμ.

Θα ήταν ευχής έργον να υπάρξει μια σοβαρή σοσιαλδημοκρατική πρόταση, αντικαθιστώντας και τον ΣΥΡΙΖΑ, και το ΠΑΣΟΚ.

Αρχιζω να βλεπω μια μεταστροφη του φορουμ προς το ΠΑΣΟΚ η κανω λαθος; Πιθανον να καταλαβαν οτι πονταραν σε λαθος αλογο τοσα χρονια.... :s_roses