'It has the interior ambience of a tupperware container and the exterior design flair of an Adidas tracksuit. However this is all hiding a godly powertrain - no other car can extract grip from a surface quite like an Evo.'
- 07 Μάιος 2023, 19:54#816564
Περίπου ναι, τα oem κομμάτια από M3 κάνουν 1+ χιλιάρικο, τα M-performance είναι ματ και δεν μου αρέσουν, αυτά είναι κανονικό καρμπόν που μπαίνει από πάνω. Μου βγήκε καλύτερο από όσο περίμενα.
Κωνσταντίνος Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Πολύ αργά σε άδειο τεράστιο δρόμο. Δυστυχώς έβγαλε night photo εκείνη την ώρα και βγήκε κουνημένη. Ήθελε 2-3 sec σταθερό χέρι. Δεν μπορούσα να δω αν πήγε άλλο αλλά στα 260 τερματίζει το κοντέρ. Και το ψηφιακό εννοώ πέρα από το αναλογικό. Δεν δείχνει άλλο. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσεις από το VCDS νομίζω.
Πολύ αργά σε άδειο τεράστιο δρόμο. Δυστυχώς έβγαλε night photo εκείνη την ώρα και βγήκε κουνημένη. Ήθελε 2-3 sec σταθερό χέρι. Δεν μπορούσα να δω αν πήγε άλλο αλλά στα 260 τερματίζει το κοντέρ. Και το ψηφιακό εννοώ πέρα από το αναλογικό. Δεν δείχνει άλλο. Δεν υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσεις από το VCDS νομίζω.
Με 5η
όλα καλά και όμορφα!
Αλλά την παρατήρηση θα την πω, μπας και αποτρέψω είτε τον οδηγό είτε κάποιον αθώο από σοβαρό τραυματισμό ή και θάνατο... Από την οπτική γωνία της φωτογραφίας φαίνεται να τραβά τη φωτογραφία ίσως ο οδηγός. Αν είναι όντως έτσι, με 250 χαω, σημαίνει πως στο δευτερόλεπτο κινείται το αυτοκίνητο 70 μέτρα. Στα 10 μέτρα είναι το στηθαίο. Αν δλδ για για όσο ανοιγοκλείνει κανείς τα μάτια χαθεί ο έλεγχος, τότε πάει... Δυστυχώς τη στιγμή που τρέχει κανείς με 250 χαω δεν προλαβαίνει να συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα πάει.
Αν δεν είναι ο οδηγός και είναι κάποιος άλλος, πάλι επικίνδυνο είναι κατ΄εμέ.
Τουλάχιστον όπως λες είναι άδειος ο δρόμος. Αλλά υπάρχουν μάνες-πατεράδες εκεί έξω...
Αυτό που συνειδητοποίησα όσο μεγάλωσα είναι το εξής: Το ενδιαφέρον στην οδήγηση δεν είναι να πας τελικιασμένος σε μια ευθεία. Ανεβάζει την αδρεναλίνη αλλά καταντά βαρετό μετά από 5 φορές. Το ενδιαφέρον είναι να πας γρήγορα σε μια διαδρομή, σε μια πίστα δλδ.
Αυτά μπας και αποτρέψω κάτι κακό και συγγνώμη αν σας ξενέρωσα.
Leone di Mare. When the going gets tough, the tough get going
REALZEUS έγραψε:Πέτρο μου, οι 250άρες δεν είναι βαρετές ποτέ. Αλλά όπως λέει και ο Γιάννης, μακριά από κόσμο.
Μπα, διαφωνώ Άλεξ. Βαρετές είναι. Είχα χρόνια να τελικιάσω. Απλά βρήκα ευκαιρία. Δεν με νοιάζει τόσο αυτό το νούμερο. Καλό 60-200 να κάνει θέλω και μου αρκεί. Θέλει κάτω από 17sec για το 60-200 με το υπάρχον σετάπ.