Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Νίκος Παππάς έγραψε:Την επομενη στο behold theman

Μπορούμε να πάμε παρέα όλο το φόρουμ να κάνουμε εκεί συνάντηση. Θα διαπιστώσουμε κιόλας τι ισχύει από όσα γράφουμε... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Giuseppe Busso έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Την επομενη στο behold theman

Μπορούμε να πάμε παρέα όλο το φόρουμ να κάνουμε εκεί συνάντηση. Θα διαπιστώσουμε κιόλας τι ισχύει από όσα γράφουμε... :inlove:

Οταν κι αν ξαναρθεις να πας στον Ατιταμο, ή στον Οξω Νου ή στο κλασικ της περιοχης την Ροζαλια

Η Λοντζα τυπικα δεν ειναι Εξαρχεια, ειναι Νεαπολη αν και εχει προσαρτηθει σε αυτα :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Στα Εξάρχεια αυτή την στιγμή υπάρχουν σαφώς λιγότερες συμμορίες από αυτές που κατοικοεδρεύουν στα νότια προάστια που αν θυμάμαι καλά μένει ο ΧΛ.
Η όλη ιστορία με τα Εξάρχεια είναι απλώς πολιτική και επικοινωνία, τίποτε άλλο. Για να φοβηθούν οι νοικοκυραίοι και να ψηφίσουν ΝΔ με τα δυο χέρια.
Καλά κάνει όμως, αφού αυτό αγοράζει το κοινό, αυτό τους πουλάει.

Η βασική διαφορά είναι πως οι συμμορίες των νοτίων ή των βορείων προαστίων (ή του Κολωνακίου) φοράνε γραβάτα, έχουν εξαιρετικούς τρόπους, μιλάνε αγγλικά με προφορά Οξφόρδης και κάνουν πολύ μεγαλύτερα εγκλήματα.

Α, και ότι τα νότια και τα βόρεια προάστια δεν είναι αστυνομοκρατούμενα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#817868 Γενικώς πάντως αν ακούς μαφία, πυροβολισμούς, σκοτωμούς, σκέφτεσαι πρώτα κάνα Ζεφύρι-Ζοφριά και μετά (για να μην πω και πριν...) Γλυφάδα, Βούλα, (και σύντομα χάρη στο "μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης" :s_sarcastic ) και Ελληνικό.
Τα Εξάρχεια άντε να έχουν καμιά φωτιά σε κάδο ή κάνα σπασμένο τζάμι.
Ειδικά μετά την μόνιμη κατασκήνωση μερικών 10άδων αστυνομικών άμα τη αναλήψει των καθηκόντων ετούτης της κυβέρνησης, τα Εξάρχεια έχουν περισσότερους αστυνομικούς από το Π. Ψυχικό και τη Φιλοθέη.
Το αφήγημα πουλάει πολύ καλά στους νοικοκυραίους που δεν έχουν περάσει ποτέ ούτε απέξω και η εθνοσωτήριος κυβέρνησή μας θα συνεχίσει να το πουλάει, μιας και ακόμη ο κόσμος θέλει να το καταναλώσει.

@ΝΠ, έχω ξεχάσει πως τον λένε πλέον τον σερβιτόρο στην Ροζαλία, που είχαμε πιάσει φιλίες. Σχεδόν μόνιμα όταν ήμουν εκεί μεσημέρι, θα πήγαινα για φαγητό στην Ροζαλία, μια φορά λοιπόν η τότε αγαπημένη, λέει να πιούμε λίγο κρασάκι. Τον ρωτάω, "είναι καλό το λευκό στην κανάτα", μου λέει "θα σου φέρω να δοκιμάσεις". Δοκιμάζω λοιπόν, του λέω πως "ευχαριστώ, δεν θα πάρω δεν είναι καλό, φέρε μου μια μπύρα καλύτερα!" :lol:
"Περίμενε μια στιγμή, θα σου φέρω αυτό που λέμε βιολογικό να δοκιμάσεις".
Το φέρνει, το δοκιμάζω, αυτό είναι μια χαρά του λέω, φέρε μας 1/4 για να είναι κρύο, και μετά πήραμε άλλο 1/4.
Στο τέλος μου λέει πως το ένα κάνει αν θυμάμαι 4€ το κιλό, το άλλο 7€, κάτι τέτοιο, δεν το θυμάμαι, αλλά μου λέει εσένα θα στο χρεώνω πάντα με την φθηνή τιμή. Εννοείται μόνος του, χωρίς να του το ζητήσω. Και εννοείται το τήρησε πάντοτε.
Δεν θυμάμαι όνομα, ήταν ένας αρκετά εύσωμος, πολύ συμπαθητικός (ανεξάρτητα από το κρασί! :lol: )
Τα μαγαζιά στα Εξάρχεια, είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν, ο κόσμος απίστευτος, γενικώς μια καταπληκτική γειτονιά, ειδικά αν είσαι νέος (στην κυριολεξία, ή στην ψυχή! :lol: ) δεν μπορώ να σκεφτώ κάπου καλύτερα να μένεις. Εντάξει, αν έχεις οικογένεια, είναι ένα θέμα, γιατί οι υποδομές είναι ελάχιστες, αλλά έχουμε και φίλους με παιδιά που δεν την αλλάζουν με τίποτε.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#817870 Στα Εξάρχεια πριν κάποια χρόνια (6-7; ) έβλεπες Σάββατο μεσημέρι τα βαποράκια στη σειρά στην πλατεία.
Τώρα (και προ μετρό) δεν βρίσκεις σκαμπό να κάτσεις γιατί ακόμα και στο σκαμπό έχει γίνει κράτηση. :s_hang

Το πολύ πολύ καμιά καταδρομική να κάνουν οι μπαχαλοι σε καφετέριες που ήταν ανοιχτές Πρωτομαγιά. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Τα μαγαζιά στα Εξάρχεια, είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν, ο κόσμος απίστευτος, γενικώς μια καταπληκτική γειτονιά, ειδικά αν είσαι νέος (στην κυριολεξία, ή στην ψυχή! :lol: ) δεν μπορώ να σκεφτώ κάπου καλύτερα να μένεις. Εντάξει, αν έχεις οικογένεια, είναι ένα θέμα, γιατί οι υποδομές είναι ελάχιστες, αλλά έχουμε και φίλους με παιδιά που δεν την αλλάζουν με τίποτε.

Μου αρεσει κι εμενα πολυ αν και μετα το 08 χαλασε πολυ και πλεον παει να χασει και το στυλ "γειτονιας" που ειχε.

Ο βασικοτερος λογος που δεν μενω εδω ειναι αυτο που μου ειπε ο πατερας μου τοτε που εψαχνα σπιτι. "Αν μενεις εδω με τις ωρες που δουλευεις οταν βγαινεις απο το κεντρο θα εισαι σαν τους επαρχιωτες που ηρθαν πρωτη φορα στην Αθηνα και κοιταζαν γυρω γυρω" :lol: :lol: :lol: και ειχε δικιο.

Εχει απιστευτα σπιτια νεοκλασικα εδω, φανταστικα διαμερισματα, τεραστια με ανεσεις , χωρις γκαραζ ομως και τετοια. Λογω δουλειας μπαινω σε πολλα , εχω δει απιστευτες αναπαλαιωσεις νεοκλασικων και ζηλευω που δεν εχω τα λεφτα να παρω ενα

Απο μαγαζια ναι εχει πολλα αν και σπανιως ερχομαι βραδυ. Οταν ολη μερα εισαι εδω δεν ερχεσαι ξανα ευκολα. Μαλιστα σε πολλα απο αυτα εχω φτιαξει δουλειες
Ειδικα στο OFF THE CHAIN ο,τι εχει μεσα τα εχω φτιαξει εγω

https://www.facebook.com/OffTheChainClub/
Άβαταρ μέλους
By ambient
#818025 Χθες το βράδυ έπαιζε bonfire κοντά (ή μέσα) στο αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο Ναυαρίνου, ενώ ακολούθησε φιλική επίσκεψη των ΜΑΤ.
Παραδοσιακό Σαββατόβραδο στα Εξάρχεια. Ειδικά λόγο της ημέρας πρέπει να ψήνονταν διάφορες "εκδηλώσεις" :)

Τα μαγαζιά πάντως φίσκα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#844856 Μετρό Πλατείας Εξαρχείων: Την απρόσκοπτη συνέχιση των έργων αποφάσισε το ΣτΕ

Tη συνέχιση των εργασιών για την κατασκευή σταθμού του Μετρό στην Πλατεία Εξαρχείων αποφάσισε το Συμβούλιο της Επικρατείας απορρίπτοντας αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, που είχαν καταθέσει κάτοικοι της περιοχής, ζητώντας την προσωρινή διακοπή του έργου.

https://www.kathimerini.gr/society/5627 ... se-to-ste/
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#844889 https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/d ... asmo-foto/

Αυτή είναι η διεύθυνση πρασίνου του δήμου Αθηναίων.
Αυτό θα πρέπει να διαχειριστεί τα 2.900+ δέντρα που βγήκαν ή θα βγουν από τους μελλοντικούς σταθμούς και θα μεταφυτευτουν σε άλση και πάρκα.

Χαρουπιές σύνολο 8: (4 λόφο Λυκαβηττού και 4 λ. Στρέφη)
-Ουασικτονίες 1: (πεζοδρόμος Τοσίτσα)
-Πλατάνια σύνολο 6: (4 πεζ. Τοσίτσα και 2 Εθνική βιβλιοθήκη)
-Άρια σύνολο 7: (4 λ. Λυκαβηττού και 3 λ. Στρέφη)
-Ροβινια σύνολο 4: Στο άλσος Αγίου Νικολάου
-Λιγούστρα 3: Στο άλσος Αγίου Νικολάου
-Μουριές σύνολο 6: (3 πεζ Τοσίτσα και 3 άλσος Αγ. Νικολάου)
-Ακακία Κωνσταντινουπόλεως 3: Λόφο Στρέφη
-Σόφορες 13: (4 λ. Στρέφη, 6 λ. Λυκαβηττό και 3 Αγ. Νικόλαο Ασκληπιού)
-Ελιά 1: λόφο Στρέφη
-Κυπαρίσσι 1: Αγ Νικόλαο
-Πεύκο 4: (2 λ. Στρέφη και 2 Αγ Νικόλαο)
-Σφενδάμι 4: Λόφο λ. Λυκαβηττού
-26 θάμνοι: (5 τρίγωνο Δαφνομηλη και Σίνα, 11 κλίμακα Μωραίτη και 10 κλίμακα Βουλγαροκτόνου)

Δένδρα για μεταφύτευση έκτος περίφραξης:

-Ουασικτονίες 2: πεζ. Τοσίτσα
-Μουριές 3: λόφο Στρέφη
-Σόφορες 4: Αγ Νικόλαος
-Φίκος ροδίτικος 1: λόφος Στρέφη.

https://www.lifo.gr/now/greece/poy-tha- ... -exarheion

Αυτά είναι τα δέντρα μόνο της πλατείας Εξαρχείων.

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#851694 Ή ο Πετρόπουλος είναι παραλίας, ή υπάρχει δόλος από την πλευρά του υπουργείου να πάνε στον ανταγωνιστή (YTONG, συμφερόντων Κοπελούζου).
Όπως και να χει, απαράδεκτη ανικανότητα από πλευράς υπουργείου. Έχουν περάσει 4 χρόνια και ακόμη δεν έχουμε δει καινούριο λεωφορείο. Τραγικοί.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#851717 Τον Πετρόπουλο δεν τον έχω για άσχετο.
Είναι σοβαρό μαγαζί.
Παρεμπιπτόντως, δεν διαβάζαμε πριν καιρό ότι έχει ξεκινήσει ήδη η κατασκευή των σχετικών λεωφορείων; :hmmm: