- 09 Μάιος 2023, 14:53
Χρήστος Λάππας έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Ειδες κατι περιεργοι ανθρωποι που θελουν ελευθερους χωρους με πρασινο στο κεντρο της τσιμεντουπολης;
Αστα.
Όχι, δεν είδα κάτι περίεργο για την Ελλάδα. Σε μια τσιμεντούπολη στην οποία χρειάζεσαι αυτοκίνητο για να πας οπουδήποτε και όπου συγκεκριμένα στα εξαρχία αν το μετακινήσεις από εκεί που έχεις παρκάρει χρειάζεσαι άπειρους κύκλους μέχρι να βρεις να ξαναπαρκάρεις, εμείς λέμε όχι στο μετρό γιατί θέλουμε να... προστατεύσουμε το περιβάλλον. Νομίζω ότι βρήκατε εξαιρετικό τρόπο να το προστατεύσετε. Τα υφιστάμενα δέντρα στην πλατεία είναι σαφέστατα πιο σημαντικά από κάποιες εκατοντάδες/χιλιάδες? μετακινήσεις λιγότερες με ΙΧ κάθε μέρα.

Καταρχας ειναι Εξαρχεια και οχι εξαρχια (αυτο ειναι αξιωμα) , δεν θα σε διορθωνα αλλα ηταν η 2η φορα, οποτε πιθανον να μην το ξερεις.
Κατα δευτερον, δεν παιζει κανεναν ρολο η υπαρξη ενος σταθμου ειδικα σε μια περιοχη με αλλους κοντινους και καμποσες μεγαλες γραμμες λεωφορειων και τρολει που περνουν απο Αλεξανδρας, Πατησιων, Ακαδημιας, στο αν θα μειωθουν τα ΙΧ που κυκλοφορουν περιξ και μεσα σε αυτην.
και κατα τριτον, δεν ζω εδω, δεν εχω λογο για το που θα γινει το Μετρο και δεν με ενδιαφερει κιολας. Μεχρι να γινει θα εχω βγει στην συνταξη και θα εχω φυγει. Υπαρχει κοσμος ομως που ζει και μεγαλωνει παιδια εδω και η γνωμη τους πρεπει να μετραει
Στην τελικη δημοκρατια εχουμε, αν δεν θελουν οι κατοικοι Μετρο στην πλατεια ποιος ειμαι εγω κι εσυ που θα απαιτησουμε να γινει;
Αυτη τη στιγμη παντως υπαρχει μια κατασκευη 2 μετρων υψους με λαμαρινες, αλλη μια 2 μετρων με πλεγμα πανω απο αυτην, διπλοι προβολεις καθε 4 μετρα στο πανω μερος, αστυνομια και διμοιριες ΜΑΤ στο πεζοδρομιο. Πυραυλικη εγκατασταση να εφτιαχναν λιγοτερη ασφαλεια θα ειχε.