Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#817712 O Chris φαίνεται πως δεν έτυχε να συμμετέχει σε μάζωξη του 4Τforum Β.Ελλάδος με τσίπουρα-κρασί στο Σώγαμπρο και ανελέητο κυνηγητό μετά την οινοποσία στον Χολομώντα , μεσημεριάτικά. :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#817713 Στη ζωή μου έτυχε να πάρω ρίσκα με την οικογένεια μέσα, δεν το έχω μετανοιώσει και έχω αναμνήσεις που τώρα τις λέμε με τα παιδιά και νοσταλγουμε τα χρόνια τότε.. τώρα με αυτοκινητοδρομους ευθείες, κλπ δεν έχει ενδιαφέρον ακόμα και τα παιδιά μου δεν τσιμπάνε σε κυνήγι....

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Dimsabas έγραψε:Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το Υ είναι πολύ πιο γρήγορο σε στρίψιμο από αυτό που περιμένεις και μόνο στην πάρα πολλή πίεση θα νιώσεις ότι οδηγείς ψηλό όχημα.

Γνωστός, που στο παρελθόν είχε κάποιο evo (συμμετοχή σε αγώνες, κλπ), ισχυρίζεται ότι (το P τουλάχιστον) έχει καλύτερο κράτημα/στήσιμο. Και να μην είναι ακριβώς έτσι, οι διαφορές σίγουρα είναι μικρές (είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω).
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
224v έγραψε:Στη ζωή μου έτυχε να πάρω ρίσκα με την οικογένεια μέσα, δεν το έχω μετανοιώσει και έχω αναμνήσεις που τώρα τις λέμε με τα παιδιά και νοσταλγουμε τα χρόνια τότε.. τώρα με αυτοκινητοδρομους ευθείες, κλπ δεν έχει ενδιαφέρον ακόμα και τα παιδιά μου δεν τσιμπάνε σε κυνήγι....

.

Δεν το μετανιωσες γιατι ολα πηγαν καλα. Αν ειχες καρφωθει πουθενα και καποιος ειχε μεινει αναπηρος ή χειροτερα, ομως;

Ολοι μας καποια στιγμη καναμε καφριλες στους δρομους, αλλα χωρις την οικογενεια μας μεσα και οχι μερα μεσημερι. Πλεον οι δρομοι εχουν γεμισει τοσο πολυ που δεν ξερω που και αν υπαρχει μερος να δοκιμασεις το αμαξι σου μιση ωρα απο το κεντρο. Καποτε μετα την τρυπα του Καραμανλη ηταν ερημια, μονο καλοκαιρι εβλεπες ροη. Πλεον ζουνε χιλιαδες μονιμα μεχρι το Σουνιο
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#817717 Μην αυτομαστιγώνεσαι Δημήτρη, όλοι έχουμε παρασυρθεί σε βλακείες στο δρόμο.

Ασφαλώς και πρέπει να προσέχουμε τριπλά όταν έχουμε τα παιδιά μας μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά κι όταν είμαστε μόνοι μας δεν είναι όλα yolo, μιας και τα παιδιά μας εξακολουθούν να χρειάζονται τον μπαμπά τους.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
Scotch έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το Υ είναι πολύ πιο γρήγορο σε στρίψιμο από αυτό που περιμένεις και μόνο στην πάρα πολλή πίεση θα νιώσεις ότι οδηγείς ψηλό όχημα.

Γνωστός, που στο παρελθόν είχε κάποιο evo (συμμετοχή σε αγώνες, κλπ), ισχυρίζεται ότι (το P τουλάχιστον) έχει καλύτερο κράτημα/στήσιμο. Και να μην είναι ακριβώς έτσι, οι διαφορές σίγουρα είναι μικρές (είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω).
Το Tesla καλύτερο κράτημα από το EVO; Δεν έχω οδηγήσει Μήτσο αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό που ξέρω είναι ότι το Performance αξίζει κάθε λεπτό που κοστίζει παραπάνω από το Long Range, εκτός αν κάποιος είναι παντελώς αδιάφορος για την οδήγηση.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#817720 Σχετικά με το EVO, ό,τι μου είπε λέω. Μάλιστα τον ρώτησα "ισάξιο;" και μου απάντησε "καλύτερο". :s_dunno
Μια χαρά είναι και το LR :shifty: Έχεις κάνει αντίστοιχο "τρέξιμο" και με LR ή το υποθέτεις; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#817721 Το υποθέτω γιατί το Ρ έχει φοβερό έλεγχο των κινήσεων του αμαξώματος. Το Long Range δεν είναι τόσο στημένο, αν κι όχι, δεν το έχω πιέσει τόσο. Μόνο το δικό σου έχω οδηγήσει χαλαρά.
Πάντως, είναι λογικό αυτό που λέω και συμφωνεί κι ο Πάρης.

Για τη σύγκριση EVO-Y, δεν μπορώ να έχω γνώμη, αλλά μου φαίνεται πολύ κουλό. Μήπως εννοεί ότι βάζει πιο σωστά τη δύναμη στο δρόμο; Η τετρακίνηση των ηλεκτρικών δεν παίζεται.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#817725 ΟΚ, αν το λέει και ο Πάρης δεν επιμένω. Εγώ έχω οδηγήσει για λίγο το P, και δε θυμάμαι να κατάλαβα κάποια ιδιαίτερη διαφορά. Βέβαια δεν το πίεσα τόσο.

Για το Evo, παρομοίως δεν έχω άποψη. Μάλλον πρέπει να σε φέρω σε επαφή με τον κάτοχο, για να μας λύσει τις απορίες :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#817728 Για το Υ, μετά από "δυνατό" td που έκανε στο YP, όταν είχε πρωτοέλθει (όντας ιδιοκτήτης 3P).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#817732 O Πάρης καλό θα ήταν να κοιτάξει τις αδυναμίες του γιατί τη τελευταία φορά που έμεινε λάσκα τον κυνηγούσανε.