.
Dimsabas έγραψε:Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το Υ είναι πολύ πιο γρήγορο σε στρίψιμο από αυτό που περιμένεις και μόνο στην πάρα πολλή πίεση θα νιώσεις ότι οδηγείς ψηλό όχημα.
Γνωστός, που στο παρελθόν είχε κάποιο evo (συμμετοχή σε αγώνες, κλπ), ισχυρίζεται ότι (το P τουλάχιστον) έχει καλύτερο κράτημα/στήσιμο. Και να μην είναι ακριβώς έτσι, οι διαφορές σίγουρα είναι μικρές (είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω).
224v έγραψε:Στη ζωή μου έτυχε να πάρω ρίσκα με την οικογένεια μέσα, δεν το έχω μετανοιώσει και έχω αναμνήσεις που τώρα τις λέμε με τα παιδιά και νοσταλγουμε τα χρόνια τότε.. τώρα με αυτοκινητοδρομους ευθείες, κλπ δεν έχει ενδιαφέρον ακόμα και τα παιδιά μου δεν τσιμπάνε σε κυνήγι....
.
Δεν το μετανιωσες γιατι ολα πηγαν καλα. Αν ειχες καρφωθει πουθενα και καποιος ειχε μεινει αναπηρος ή χειροτερα, ομως;
Ολοι μας καποια στιγμη καναμε καφριλες στους δρομους, αλλα χωρις την οικογενεια μας μεσα και οχι μερα μεσημερι. Πλεον οι δρομοι εχουν γεμισει τοσο πολυ που δεν ξερω που και αν υπαρχει μερος να δοκιμασεις το αμαξι σου μιση ωρα απο το κεντρο. Καποτε μετα την τρυπα του Καραμανλη ηταν ερημια, μονο καλοκαιρι εβλεπες ροη. Πλεον ζουνε χιλιαδες μονιμα μεχρι το Σουνιο
Fiat Panda 7,6l/100km
Ασφαλώς και πρέπει να προσέχουμε τριπλά όταν έχουμε τα παιδιά μας μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά κι όταν είμαστε μόνοι μας δεν είναι όλα yolo, μιας και τα παιδιά μας εξακολουθούν να χρειάζονται τον μπαμπά τους.
Scotch έγραψε:Το Tesla καλύτερο κράτημα από το EVO; Δεν έχω οδηγήσει Μήτσο αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό που ξέρω είναι ότι το Performance αξίζει κάθε λεπτό που κοστίζει παραπάνω από το Long Range, εκτός αν κάποιος είναι παντελώς αδιάφορος για την οδήγηση.Dimsabas έγραψε:Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το Υ είναι πολύ πιο γρήγορο σε στρίψιμο από αυτό που περιμένεις και μόνο στην πάρα πολλή πίεση θα νιώσεις ότι οδηγείς ψηλό όχημα.
Γνωστός, που στο παρελθόν είχε κάποιο evo (συμμετοχή σε αγώνες, κλπ), ισχυρίζεται ότι (το P τουλάχιστον) έχει καλύτερο κράτημα/στήσιμο. Και να μην είναι ακριβώς έτσι, οι διαφορές σίγουρα είναι μικρές (είτε προς τα πάνω, είτε προς τα κάτω).
Μια χαρά είναι και το LR
Έχεις κάνει αντίστοιχο "τρέξιμο" και με LR ή το υποθέτεις;
Πάντως, είναι λογικό αυτό που λέω και συμφωνεί κι ο Πάρης.
Για τη σύγκριση EVO-Y, δεν μπορώ να έχω γνώμη, αλλά μου φαίνεται πολύ κουλό. Μήπως εννοεί ότι βάζει πιο σωστά τη δύναμη στο δρόμο; Η τετρακίνηση των ηλεκτρικών δεν παίζεται.
Για το Evo, παρομοίως δεν έχω άποψη. Μάλλον πρέπει να σε φέρω σε επαφή με τον κάτοχο, για να μας λύσει τις απορίες
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.