Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By popolaros

ποση ντροπη,
ποση ξεφτιλα
Άβαταρ μέλους
By Asimov
popolaros έγραψε:

ποση ντροπη,
ποση ξεφτιλα
Ο άνθρωπος χρειάζεται γιατρό
Ακόμα κι αν το πιστεύεις (…), δεν το λες αυτό 5 μέρες πριν τις εκλογές
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#817574 Στο Σ έπρεπε να βάλει Σπύρος
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#817595 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#817597 Στραβωμαρα; Τεσσερα ποστ πιο πανω..

Αλλα θα μου πεις εδω δεν ξερουμε ποτε ειναι μεσανυχτα Παρασκευης :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Νίκος Παππάς έγραψε:Στραβωμαρα;

Ναι έτσι φαίνεται.
Τσέκαρε τα γυαλιά σου.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
EDDIE_147 έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Στραβωμαρα;

Ναι έτσι φαίνεται.
Τσέκαρε τα γυαλιά σου.

Σορι ρε Εντι, τσαμπα στα 'χωσα :(

Με εκνευρισανε στο αλλο τοπικο και την πληρωσες εσυ :s_roses
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#817600 Αγάπη μόνο.
Ενωμένοι πανστρατιά για να ξεβρωμίσει η χούντα την Κυριακή.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#817601 έχει τη πλάκα του, κάνε το quiz, διαλέγοντας απο τις θέσεις των κομμάτων που προτιμάς στα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν χωρίς να γνωρίζεις το κόμμα που τα λέει. Είναι εύκολο βέβαια να βρεις του σοβαρότερους από τις κουκουρούκου θέσεις....

https://vouliwatch.gr/
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#817602 Άνοιξα εχθές το βράδυ την τηλεόραση και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι πέντε ημέρες πριν τις εκλογές όλα σχεδόν τα κανάλια είχαν reality και σήριαλ. Νομίζω ότι κάτι δείχνει και για τα κανάλια, αλλά και για το ενδιαφέρον του κόσμου για την πολιτική.
Από την άλλη βέβαια, αυτοί που πιθανότατα βλέπουν survivor είναι οι ίδιοι που μετά τις εκλογές θα γκρινιάζουν για αυτούς που στέλνουμε στην βουλή.
Άβαταρ μέλους
By bebes
cmarin έγραψε:έχει τη πλάκα του, κάνε το quiz, διαλέγοντας απο τις θέσεις των κομμάτων που προτιμάς στα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν χωρίς να γνωρίζεις το κόμμα που τα λέει. Είναι εύκολο βέβαια να βρεις του σοβαρότερους από τις κουκουρούκου θέσεις....

https://vouliwatch.gr/

Καλό θα ήταν, αν αυτά που αναφέρονται στα κουτάκια είχαν κάποιες σοβαρές ελπίδες να πραγματοποιηθούν.
Εδω αναφέρονται αποσπάσματα απο τα προγράμματα των κομμάτων. Κοινώς, είναι αυτά που θα θέλαμε να ακούσουμε, αλλά δεν θα γίνει τίποτα :lol:

Παρόλα αυτά, καθησα το έκανα και μου έβγαλε απο 4 επιλογές στα 4 πρωτα κόμματα, κοινώς δεν ειμαι διχασμένος, είμαι...διχασμένος*2 :ninja:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
axel12p έγραψε:Άνοιξα εχθές το βράδυ την τηλεόραση και μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι πέντε ημέρες πριν τις εκλογές όλα σχεδόν τα κανάλια είχαν reality και σήριαλ. Νομίζω ότι κάτι δείχνει και για τα κανάλια, αλλά και για το ενδιαφέρον του κόσμου για την πολιτική.
Από την άλλη βέβαια, αυτοί που πιθανότατα βλέπουν survivor είναι οι ίδιοι που μετά τις εκλογές θα γκρινιάζουν για αυτούς που στέλνουμε στην βουλή.

Χθες ηταν η πρωτη μερα που ειδα πολιτικη συζητηση. Ηταν στο ΜΕΓΚΑ με την Ρανια την Τζιμα και Κικιλια , Αχτσιογλου και Χριστοδουλακης απο το πασοκ.

Πλακα ειχε, τα γνωστα ειπανε αλλα ο Κικιλιας απεδειξε οτι πρεπει να φυγει η συμμορια απο πανω
Ανιωθος εντελως. Ολα τελεια τα ειδε.

Προφανως δεν εχουν ολοι την ιδια οπτικη, υπαρχουν και αυτοι που η 4ετια Κουλη τους βελτιωσε αρκετα τα οικονομικα τους και καλα θα κανουν να ψηφισουν αυτο που τους συμφερει
Άβαταρ μέλους
By cmarin
bebes έγραψε:Καλό θα ήταν, αν αυτά που αναφέρονται στα κουτάκια είχαν κάποιες σοβαρές ελπίδες να πραγματοποιηθούν.
Εδω αναφέρονται αποσπάσματα απο τα προγράμματα των κομμάτων. Κοινώς, είναι αυτά που θα θέλαμε να ακούσουμε, αλλά δεν θα γίνει τίποτα :lol:

άλλο αυτό..... :innocent:
bebes έγραψε:Παρόλα αυτά, καθησα το έκανα και μου έβγαλε απο 4 επιλογές στα 4 πρωτα κόμματα, κοινώς δεν ειμαι διχασμένος, είμαι...διχασμένος*2 :ninja:

Σε εμένα ήταν ξεκάθαρο 7 επιλογές ενός κόμματος και οι υπόλοιπες μοιρασμένες 1,2....