Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#817263 Μπήκα χθες για ένα 0-100 σε x-plaid. Ακόμη πονάει ο σβέρκος... (και από την επιτάχυνση και από την επιβράδυνση).

< >
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#817278 Εγώ το έχω ασφαλίσει στην anytime.

kubiak, αφιερωμένο:

Άβαταρ μέλους
By Serf
#817280 Τα περισσότερα στην Anytime. Η οποία έχει κάνει και κάποια προωθητική ενέργεια/ συμφωνία με το σύλλογο ιδιοκτητών Tesla:

https://blog.anytime.gr/h-anytime-tis-i ... time-blog/

Τελευταία έχει μπει, νομίζω, δυναμικά και η Eurolife.
Άβαταρ μέλους
By 224v
Serf έγραψε:Στο μεταξύ το carspotting στο Βελιγράδι ουδεμία σχέση με Tesla Forum... αλλά οκ...
Εχει, γιατί απλά δεν υπάρχουν!! και οι δρόμοι θυμίζουν Αθήνα πριν 5- 6 από κυκλοφορία.

.
Άβαταρ μέλους
By 224v
g8777 έγραψε:Mαλλον κολλανε στο "50 χρονια οδηγος". Που να μπλεκουν τωρα. :hmmm:
Ενώ να ασφαλιζουν καγκουρες πχ είναι οκ!!! Ξέρουν να επιλέγουν ασφαλεις πελάτες!!! 50 χρόνια πληρώνω ασφάλιστρα χωρίς κανένα κέρδος!!! προσωπικο οπότε βρήκα άλλην εταιρία.... και η εταιρία έχασε και ο ασφαλιστής αφού έχουμε 5 οχηματσ συνολικά σαν οικογένεια..

.
Άβαταρ μέλους
By bill33
Scotch έγραψε:Εγώ το έχω ασφαλίσει στην anytime.

kubiak, αφιερωμένο:

Kάνουν και παιδικά πάρτυ;
:lol:
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Εκτός από την anytime ποιες άλλες εταιρείες ασφαλίζουν Tesla;

Scotch έγραψε:kubiak, αφιερωμένο:

:twisted: :inlove: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
kubiak έγραψε:

Eurolife, interlife, Ατλαντική Ένωση, Myzen βλέπω βγάζει το insurancemarket. Λογικά κι άλλες.

< >
Άβαταρ μέλους
By kubiak
Scotch έγραψε:
kubiak έγραψε:

Eurolife, interlife, Ατλαντική Ένωση, Myzen βλέπω βγάζει το insurancemarket. Λογικά κι άλλες.
Ε, ok, δε χάθηκε ο κόσμος αν μερικές δεν ασφαλίζουν τα Tesla με τη δικαιολογία "supercars"...
Μόνο την Ατλαντική Ένωση έχω ακουστά από αυτές που αναφέρθηκαν αλλά υποθέτω ότι δεν είναι εταιρείες φαντάσματα...