netgeo έγραψε:Δες και Interlife, έκανα ετήσιο με απαλλαγή στα 1,000€ με 690€ το χρόνο. Το βρήκα από το insurance market. Αξία 46,500€. Μ3 LR.Κατά πάσα πιθανότητα θα πάω προς Eurolife. Απλά κοιτάω κι αλλού για αξιολόγηση τιμής -παροχών.
Scotch έγραψε:Serf τι σε χάλασε στην anytime;Είναι "τσιγγουνηδες", τουλάχιστον σε περιπτώσεις που με καλύπτουν λόγω φιλικού διακανονισμού.
Με τράκαραν το Μάρτιο και ο πραγματογνώμονας της Anytime έδωσε εκτίμηση €300 κάτω στα εργατικά από την Karenta (επίσημη φανοποιΐα Tesla). Ok λέω... ας δω κι αλλού... Ξανά πραγματογνώμονας σε ανεξάρτητο φανοποιειο... €155 κάτω από την εκτίμηση του φανοποιειου. Και μιλάμε για €840 εργατικά η εκτίμηση του ανεξάρτητου, μεγάλη αποκλιση. Οπότε σκέφτομαι ότι σε κάτι πιο σοβαρό θα "παίξουμε ξύλο" για το κόστος επισκευής.
Μου το είπαν τόσο από διάφορες πλευρές ότι η Anytime είναι από τις χειρότερες στην αναγνώριση κόστους επισκευής.
Θα το έχω υπόψη μου στην επόμενη ανανέωση (ελπίζω να είναι αχρείαστη μέχρι τότε). Ευχαριστώ.
Serf έγραψε:Scotch έγραψε:Serf τι σε χάλασε στην anytime;Είναι "τσιγγουνηδες", τουλάχιστον σε περιπτώσεις που με καλύπτουν λόγω φιλικού διακανονισμού.
Με τράκαραν το Μάρτιο και ο πραγματογνώμονας της Anytime έδωσε εκτίμηση €300 κάτω στα εργατικά από την Karenta (επίσημη φανοποιΐα Tesla). Ok λέω... ας δω κι αλλού... Ξανά πραγματογνώμονας σε ανεξάρτητο φανοποιειο... €155 κάτω από την εκτίμηση του φανοποιειου. Και μιλάμε για €840 εργατικά η εκτίμηση του ανεξάρτητου, μεγάλη αποκλιση. Οπότε σκέφτομαι ότι σε κάτι πιο σοβαρό θα "παίξουμε ξύλο" για το κόστος επισκευής.
Μου το είπαν τόσο από διάφορες πλευρές ότι η Anytime είναι από τις χειρότερες στην αναγνώριση κόστους επισκευής.
Αυτό που αναφέρεις είναι και ο λόγος που έφυγα από τις απρόσωπες εταιρείες. Έχω ασφαλιστή που μου τον συνέστησαν και έχει βοηθήσει σε τέτοιες ιστορίες. Σαφώς περισσότερο ακριβός αλλά τα βγάζει τα λεφτά του.
axel12p έγραψε:Το πρόβλημα υπάρχει άραγε μόνο με τα Tesla ή με τα ηλεκτροκίνητα γενικότερα; Αν δηλαδή είχες ένα Ioniq 5 θα το θεωρούσαν και εκείνο supercar; Ή θα είχε το ίδιο υψηλά ασφάλιστρα;
Και το Έβο δεν το ασφαλιζαν όλες οι ασφαλιστικες
Δε συζητάμε για Alpine … που δεν ήξεραν καν την μάρκα / μοντέλο ουτε σαν Renault .
Ήρθε κ εκτιμητής πραγματογνώμων να πει για την αξία κ την κατάσταση του αυτοκινήτου .
Προσπάθησα στο τηλ να του εξηγήσω το αυτοκίνητο κ τη μάρκα .. κ μου απάντησε … “τα ξέρω αυτά τα Alpina … , είναι Mercedes !!”
Κ έμεινα να περιμενω τον ειδήμονα !
Oh wait…
Εδώ η HD Juke με θερμαινόμενο παρπίζ, δε το ασφαλίζει στο μεσαίο πακέτο για θραύση κρυστάλλων. Πρέπει να πας στο μεγάλο πακέτο με την μικτή ασφάλιση για να έχεις θραύση κρυστάλλων.
Μέχρι και Maybach s500 είδα και rolls royce δίπορτη.
Πολλά audi, μεγάλα και γιαπωνέζικα.

.