Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:
Το ερωτημα ειαι γιατι ο πλουσιοτερος ανθρωπας του κοσμου οχι απλα να συνουσιαζεται με μια τριτοκλασατη Κολομβιανη βιζιτα , αλλα

να ειναι μαζι της για χ χρονια

να συγχωρει (=δις στην Μακενζι ) την διαρροη προσωπικων μηνυματων απο τον μπρο της πατοζας

να μην υπαρχει πουθενα στο επιχειρηματικο προσκηνιο

να τον βλεπει ο Κοβαθε και να ερεθιζεται ( ως οφειλει στο οπαδικο του πετιγρι)

Απαντηση.

Γιατι η αλλη του πηδαει το μυαλο.

Βεβαια να πουμε και το αλλο.

Μεσανυχτα στο πολεμικο μουσειο δεν την εφερε για ξεναγηση, εχει κρατησει ακομα λιγη αξιοπρεπεια. :s_roses

Απάντηση: Γιατί γουστάρει! :rtfm: ΛΗΚCIC. Το γούστο είναι προσωπικό. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By g8777
markvag έγραψε:
g8777 έγραψε:
Το ερωτημα ειαι γιατι ο πλουσιοτερος ανθρωπας του κοσμου οχι απλα να συνουσιαζεται με μια τριτοκλασατη Κολομβιανη βιζιτα , αλλα

να ειναι μαζι της για χ χρονια

να συγχωρει (=δις στην Μακενζι ) την διαρροη προσωπικων μηνυματων απο τον μπρο της πατοζας

να μην υπαρχει πουθενα στο επιχειρηματικο προσκηνιο

να τον βλεπει ο Κοβαθε και να ερεθιζεται ( ως οφειλει στο οπαδικο του πετιγρι)

Απαντηση.

Γιατι η αλλη του πηδαει το μυαλο.

Βεβαια να πουμε και το αλλο.

Μεσανυχτα στο πολεμικο μουσειο δεν την εφερε για ξεναγηση, εχει κρατησει ακομα λιγη αξιοπρεπεια. :s_roses

Απάντηση: Γιατί γουστάρει! :rtfm: ΛΗΚCIC. Το γούστο είναι προσωπικό. :s_yes

Nαι μανα μου, αυτο ελειπε, να μην γουσταρε. :rtfm:

Το ερωτημα ειναι γιατι γουσταρει μια καταφανως εμφανισιακα Δυτικων Προαστιων σαυραετο ενω ανετοτατα θα μπορουσε να εχει καθε μερα τις γυναικες των ονειρων μας :shifty:

Και οχι απλα γουσταρει, απ οτι δειχνει επιζητα και την αποδοχη της :iconcool: ( θυμηθηκε το νερντ να κανει σκουωτ στα 55, ασε μας ρε mjacob :s_empathy )

Μαρκο ειναι αληθεια τελικα ε; Κυλοτακι; :(
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:
Το ερωτημα ειναι γιατι γουσταρει μια καταφανως εμφανισιακα Δυτικων Προαστιων σαυραετο ενω ανετοτατα θα μπορουσε να εχει καθε μερα τις γυναικες των ονειρων μας :shifty:

Θα τον ρωτήσω μεθαύριο που θα βγούμε για ποτάκι. :shifty:

g8777 έγραψε:Μαρκο ειναι αληθεια τελικα ε; Κυλοτακι; :(

Δεν μπορώ να απαντήσω, ούτε επιβεβαιώνω, ούτε διαψεύδω :shifty: Η ερώτηση είναι ανάρμοστη! :x :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#816798 Υπάρχουν άντρες που γουστάρουν όλες τις γυναίκες. Έχω γνωρίσει μια περίπτωση που πραγματικά την έπεφτε σε ό,τι κινιόταν, δεν το έχω ξαναζήσει αυτό. Θεωρώ πως στην περίπτωσή του ήταν πάνω και πέρα απ' όλα χαμηλή αυτοεκτίμηση.
Υπάρχουν άλλοι που γουστάρουν μοντέλα σαν τον Dan Bilzerian. Και αυτή η κατηγορία έτσι και μυριστεί λεφτά, είναι πανεύκολο να δημιουργήσει (ανεξάντλητη) ροή. Τέτοια θα μπορούσε να έχει κυριολεκτικά 1000άδες ο Jeff.
Υπάρχουν και άλλοι που γουστάρουν η γυναίκα να είναι σε χαμηλότερο επίπεδο (με ό,τι συνεπάγεται αυτό) από αυτούς, για να νιώθουν οι ίδιοι καλύτερα.
Υπάρχουν και άλλοι που κατά βάθος γουστάρουν άντρες, αλλά δεν είναι έτοιμοι ακόμη για το coming out και γουστάρουν κάτι κοντά σε αυτό (πχ η σύντροφος του Jeff εμένα μου κάνει το σώμα της για πιο αντρικό, παρά γυναικείο, παρά τα -ψεύτικα- βυζιά).
Όλα και τίποτε από τα παραπάνω θα μπορούσαν να ισχύουν. Κι εγώ πάντως αν είχα όλα τα λεφτά του κόσμου ή τα λεφτά του Jeff, δεν θ'άλλαζα γυναίκα. Και δεν το λέω αυτό επειδή με διαβάζει η δική μου!
:lol:
Σίγουρα επίσης δεν έχουμε το ίδιο γούστο με τον Jeff. Ευτυχώς, γιατί δεν μου αρέσει να γυμνάζομαι. :lol:
Εγώ θα έκανα κάτι πιο κοντά σε ετούτον μάλλον:
https://www.superyachtfan.com/yacht/musashi/owner/
Υπόψιν, απεχθάνομαι τα προϊόντα της Oracle!
Άβαταρ μέλους
By g8777
BARHonda έγραψε:g αυτός που λες υπάρχει ήδη, τον λένε Dan (Bilzerian)

o Bezos μάλλον είπε να διαφέρει

Μιλαμε για την σχεση μεταξυ αρσενικου -θηλυκου, οχι για το παγιο κεφαλαιο μιας επιχειρησης. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#816802 Εικόνα

Σγνωμι - αυτό το ΜΠΕΜΠΕΔΟΜΑΓΟΥΛΑΚΙ είναι 78 χρονών;
Πρέπει να μεταφερθεί το ποστάκι στο ΠΕΡΙ ΤΙΟΥΝΙΝ.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:

Θα γεμιζες την μουρη σου με μποτοξ; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
edmond έγραψε:Τζι εσένα σε διαβάζει η γυναίκα σου;

Η γυναικα του ειμαι, εχει παει Λιντλ να μου παρει γυναικολογικα ειδη.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Νίκος Παππάς έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:

Θα γεμιζες την μουρη σου με μποτοξ; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μπα, κυρίως αυτά εδώ είχα στο μυαλό μου:
https://sailgp.com/

Και φυσικά το America's Cup:

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:Και δεν το λέω αυτό επειδή με διαβάζει η δική μου!
:lol:

Σοβαρα τωρα δεν φοβασαι ; σ ενα φορουμ που τριγυρναει g , asimov και n. papas ;
Άβαταρ μέλους
By Chris
g8777 έγραψε:νερντ

Εδω κρυβεται ολη η ουσια μανγκες, τσαμπα το παιδευετε. Μπορεις να βγαλεις το νερντ απο το υπογειο του πατρικου του, αλλα δε μπορεις να βγαλεις το υπογειο απο το νερντ. Σε συνδυασμο με middle life crisis, ή οπως το λεμε στο χωριο μου γεροντοερωτες αυτο ειναι το αποτελεσμα.