- 08 Μάιος 2023, 12:05
Να πω καταρχάς πως αυτή η πίστα είναι από τις χειρότερες. Όχι γιατί δεν δίνει καλούς αγώνες, αλλά γιατί είναι σαν να τρέχουν μέρα στην Σιγκαπούρη, γενικώς όλες αυτές οι μπαριέρες γύρω γύρω με ενοχλούν.
Ακριβώς το αντίθετο από το Spa Francorchamps ξέρω γω...
Με ενοχλεί επίσης η όλη κιτς φάση στις ΗΠΑ, χειρότερο και από τις αραβικές χώρες είναι, τουλάχιστον στις τελευταίες κανείς δεν ασχολείται από τους ντόπιους (εντάξει, το Abu Dhabi εξαιρείται) και βλέπουμε αγώνα.
Στα του αγώνα τι να πούμε; Η RB από άλλο πλανήτη, όπως και ο MV διέλυσε τους πάντες και τον Perez. Ο μόνος άλλος που έκανε ωραίο αγώνα ήταν ο Alonso, ενώ και οι Mercedes πήγαν καλύτερα του αναμενομένου (αλλά και πάλι χάλια εννοείται).
H Ferrari επίσης χάλια, γενικώς νομίζω όλοι έχουν λόγους να είναι δυσαρεστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα. ΟΚ, η Haas πήρε ένα βαθμό, αλλά είμαι σίγουρος πως ήλπιζε για παραπάνω. Νομίζωε επίσης πως η στρατηγική να ξεκινήσεις με τα σκληρά ήταν η σωστή, αλλά μέτρησε πως δεν είχαμε safety car.
Γενικώς, ένας αγώνας αγγαρία, και οι επόμενοι που ακολουθούν, με την εξαίρεση της Imola που τουλάχιστον είναι πανέμορφη σαν πίστα (αν και μάλλον ωραίους αγώνες δεν δίνει).