Forum για τη Formula 1

Ποιος θα είναι ο νικητής;

2
22%
1
11%
2
22%
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
0
N/A
0
N/A
2
22%
0
N/A
0
N/A
1
11%
0
N/A
0
N/A
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Yugo_para_siempre έγραψε:Ποιο είναι το μαγείρεμα;
στη 2η προσπάθεια ο Λεκλέρκ το γάμησε επίτηδες στην υπερβολή για να μην κάνει χρόνο ο Μαξ;

Αυτό . :s_roses
Αν πήγε τόσο ΠΑΡΑΛΟΓΑ γρήγορα εκεί απλά από κακό υπολογισμό, θα το αποκληρώσω.
Άβαταρ μέλους
By sparticle
#816486 Ο Perez έχει θέματα, η pole μπορεί να αποδειχτεί τραγική για αυτόν αν καταφέρει ο Max να τον περάσει αύριο, πράγμα διόλου απίθανο αν σκεφτείς τον ρυθμό αυτών των δύο μέχρι στιγμής.

Πολλοστή φορά για τον Leclerc στη μπαριέρα, αποδεικνύει κι αυτό πόσο οριακοί είναι πάντα οι γύροι του στα quals.

Yugo για μένα καλά έκανε και πήρε το ρίσκο. Από τη στιγμή που δεν πάει για πρωτάθλημα, θα χαιρόμουν πάρα πολύ μία ακόμη pole. Ούτως ή άλλως, από όπου κι αν ξεκινήσει θα τον περάσουν οι Red Bull.
Τελευταία επεξεργασία από sparticle και 07 Μάιος 2023, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#816487 Ο Λεκλέρκ πρέπει μετακινηθεί στην κλίμακα Βιλνέβ (μπαμπά)-Προστ, προς την μεριά του Γάλλου. Το "τάπα παντού" είναι για όσους δεν έχουν μυαλό... Από εκεί και πέρα, ο Σάινθ δύσκολα να απειλήσει τον Αλόνσο αύριο.
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 07 Μάιος 2023, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Yugo_para_siempre
mousatos έγραψε:
Yugo_para_siempre έγραψε:Ποιο είναι το μαγείρεμα;
στη 2η προσπάθεια ο Λεκλέρκ το γάμησε επίτηδες στην υπερβολή για να μην κάνει χρόνο ο Μαξ;

Αυτό . :s_roses
Αν πήγε τόσο ΠΑΡΑΛΟΓΑ γρήγορα εκεί απλά από κακό υπολογισμό, θα το αποκληρώσω.

Πήγε τόσο γρήγορα από την καύλα του και την τρέλα της στιγμής να κάνει καλό χρόνο εφόσον είχε δει ότι το έχει να είναι εκεί κοντά.
ΟΚ δεν πάει για κούπα μπορεί να ρισκάρει πιο πολύ, αλλά όχι τόσο πολύ, κάπου το παράχεσε.
Θεωρώ αδιανόητο να το έκανε επίτηδες για να μην κάνει χρόνο ο Μαξ και ο ίδιος να χάσει τόσες πολλές θέσεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#816491 Μπορεις για μια ημερα να σταματησεις τις μαλλακιες ή να θεωρησω οτι επεσες απο την κουνια με τα μουτρα;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
BARHonda έγραψε:Και το μαγείρεμα πάει σύννεφο. Ο νοών νοείτω

baronda , σε είπε |λογοκρισία| ρε.
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 07 Μάιος 2023, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#816497 Το μαγείρεμα είναι ότι ο Λεκλέρκ έσκασε στα λάστιχα με 1:57 να απομένουν. Τους πήρε 21 δευτερόλεπτα να βγάλουν κόκκινη.

Να συνεχίσω ή καταλαβαίνετε που το πάω? Δεν έχει καμία σχέση ο Λεκλέρκ πάντως
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
BARHonda έγραψε:Το μαγείρεμα είναι ότι ο Λεκλέρκ έσκασε στα λάστιχα με 1:57 να απομένουν. Τους πήρε 21 δευτερόλεπτα να βγάλουν κόκκινη.

Να συνεχίσω ή καταλαβαίνετε που το πάω? Δεν έχει καμία σχέση ο Λεκλέρκ πάντως
Συνέχισε γιατί δεν το πιάνω.
Είτε 21 είτε 5 δευτερόλεπτα πάντως να αργούσαν δεν έμενε χρόνος για να συνεχιστεί το q3.

Ναι πήγαινε αέρα αλλά με το μονοθέσιο που έχει μόνο έτσι μπορεί να χτυπάει πρώτη σειρά εκκίνησης.

.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#816517 Βγάζεις κόκκινη χωρίς 2η σκέψη με το που σκάει ο Λεκλέρκ. Έχεις 1:50 σου λέω εγώ. Ο χρόνος είναι υπεραρκετός για τον Verstappen να βγει και να χτυπήσει pole.

Αλλά τους βολεύει αυτούς εκεί πάνω που παίρνουν τις αποφάσεις, καλύτερα 9ος παρά 1ος, δεν ξέρεις τι μακελειό μπορεί να γίνει και στον 1ο γύρο

Τον ζήλο με τον οποίο βγάζανε κόκκινη στην Αυστραλία δεν τον είδα εδώ πάντως.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#816518 Δεν πάει έτσι
Πρέπει να υπάρχει χρόνος να βγουν και τα δέκα μονοθέσια
Το οποίο μάλλον δεν γίνεται γιατί ακόμα και αν περιμένουν στην έξοδο των πιτς θέλουν κάμποσα δευτερόλεπτα να βγουν με τόση διαφορά που να προλάβουν να ζεστάνουν λάστιχα κλπ

.
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#816520 Το τελευταίο δεν ισχύει νομίζω (να βγουν και τα δέκα δηλαδή) αλλά μπορεί να υπάρχει και κανονισμός για αυτό το οποίο δεν έχω υπόψιν

Βασικά να βγουν και τα δέκα μπορούν, το να ξεκινήσουν γύρο σίγουρα δεν μπορούν, αλλά υπάρχει και η Monza του 2019 για όσους δεν θυμούνται

Προσωπικά πάντως τους βόλεψε άνετα εκεί στη FIA (race director μάλλον ο οποίος είναι ο μόνος που αποφασίζει για κόκκινη σημαία)

Δεν μπορεί δηλαδή εγώ σαν απλός θεατής με το που σκάει ο Λεκλέρκ στα λάστιχα να φωνάζω ΚΟΚΚΙΝΗ και ο άλλος επαγγελματίας με 30-40 χρόνια εμπειρία σε αγώνες να κοιμάται για 20 δευτερόλεπτα

Στην Αυστραλία λέγαμε για θέαμα κτλ με τις κόκκινες, τώρα μπορούσαν να δώσουν εύκολα μία ευκαιρία

Σαν μηχανόβιος πιστεύω θα το θυμάσαι αυτό (εγώ ήμουν 14 τότε)

https://youtu.be/veCXLdDnFu0