Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
BEAMS έγραψε:Σιγά... Μέχρι ένας γείτονάς μου έχει ένα ίδιο :lol:

Τι θα κάνουμε, ρε ΒEAMS, γαμώτο όλοι οι καλοπληρωμένοι εδωμέσα... :tomato:
Την άλλη βδομάδα θα πάει στο γιατρό, να δουμε τι θα μας βγάλει για τα ραφτικά.

:vava:
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#76123 @BEAMS

Σχετικά με αυτό το κολοκύθι (τώρα καταπιάστηκα), το έχετε ανοίξει ποτέ;
Δεν είναι κάτι πολύπλοκο αλλά είναι βασικό να μου πεις αν κόλλησε κάποια στιγμή στα καλά του καθουμένου (και ετελείωσε το θέμα) ή αν σε περίπτωση που το έσβηνες για κάποια ώρα επανερχόταν σε φυσιολογική κατάσταση, έστω και για λίγο.

Εκ πρώτης δε βλέπω κάτι καμένο, το μοτέρ είναι ένα απλό DC και μοιάζει να δουλεύει ενώ ό,τι μπορώ να καταλάβω τι είναι δε μοιάζει να έχει κάποιο λειτουργικό πρόβλημα. Έχει ένα γωνιοδείκτη μέσα (ο οποίος επίσης φαίνεται σε καλή κατάσταση) αλλά επειδή είναι πολύ λεπτές επαφές (και έχω πιεί δυο μπύρες) δυσκολεύομαι να το ελέγξω γύρω γύρω. Όταν βγάλατε την τουρμπίνα είχε κολλήσει το δακτυλίδι που κουνάει τα guide vanes; Αν ναι, τότε πιθανώς και να την έχει ακούσει σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο και να θέλει ψάξιμο σιγά σιγά...

Είναι πολύ λεπτοδουλειά, BEAMS, δε νομίζω τα μαστόρια που ξέρω να καθίσουν να αλλάξουν ό,τι χρειάζεται, ακόμα και να το βρούμε... :vava: Υπάρχει μαγαζί που σου το φτιάχνει, πάντως, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις όλη τη τουρμπίνα.
http://www.ecutesting.com/mercedes_e220 ... 0_tur.html
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#76189 Ευχαριστώ για την προσπάθεια :)
Κρατάω το λινκ που έβαλες για να δω τι ζητάνε για επισκευή της Ecu.
Θα σε πάρω τηλ.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
kostis20 έγραψε:...Δε νομίζω οτι θα οδηγησει καπου η απαρίθμηση του τι εχει οδηγησει-οδηγάει ο καθένας....

Κάτι μου θύμησε από το παρελθόν αυτή η πρόταση.... από το άλλο forum.... πολλοί που είχαν γνώμη πανειδήμων αλλά αυτοκίνητο δεν είχαν οδηγήσει, μυράζανε συμβουλές της δεκάρας και γνώμες βαρύγδουπες φίλε.

Εμένα πάντως μου λέει πολλά το "βιογραφικό" του καθενός, ειδικά επειδή το παίζουν μερικοί μερικοί εδώ μέσα έμπειροι δημοσιογράφοι.... Κοστή λοιπόν, και βέβαια έχει σημασία τί έχει οδηγήσει ο καθένας μας αλλά και πως και πόσο το έχει οδηγήσει. Τέλος και τί αντίληψη έκαστος έχει αφού ένας άνθρωπος σε λίγα λεπτά μπορεί να αντιληφθεί πολλά περισσότερα από έναν άλλο σε δέκα μέρες συμβίωσης με ένα όχημα... ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι, γιατί να το κρύψωμε άλλωστε;;;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Goldmund έγραψε:
kostis20 έγραψε:...Δε νομίζω οτι θα οδηγησει καπου η απαρίθμηση του τι εχει οδηγησει-οδηγάει ο καθένας....

Κάτι μου θύμησε από το παρελθόν αυτή η πρόταση.... από το άλλο forum.... πολλοί που είχαν γνώμη πανειδήμων αλλά αυτοκίνητο δεν είχαν οδηγήσει, μυράζανε συμβουλές της δεκάρας και γνώμες βαρύγδουπες φίλε.

Εμένα πάντως μου λέει πολλά το "βιογραφικό" του καθενός, ειδικά επειδή το παίζουν μερικοί μερικοί εδώ μέσα έμπειροι δημοσιογράφοι.... Κοστή λοιπόν, και βέβαια έχει σημασία τί έχει οδηγήσει ο καθένας μας αλλά και πως και πόσο το έχει οδηγήσει. Τέλος και τί αντίληψη έκαστος έχει αφού ένας άνθρωπος σε λίγα λεπτά μπορεί να αντιληφθεί πολλά περισσότερα από έναν άλλο σε δέκα μέρες συμβίωσης με ένα όχημα... ΔΕΝ είναι όλοι ίδιοι, γιατί να το κρύψωμε άλλωστε;;;

Έχεις απόλυτο δίκιο.Να γράψουμε λοιπόν όλοι τι αυτοκίνητα εχουμε /είχαμε στην οικογένεια ,τι έχουμε οδηγησει στο παρελθόν .Με στοιχεία όμως ,φωτογραφίες ,links απο το παλιό forum κτλ.Θα βάλω και φώτογραφίες απο τη πυλωτή... :)
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
kostis20 έγραψε:
Goldmund έγραψε:

Έχεις απόλυτο δίκιο.Να γράψουμε λοιπόν όλοι τι αυτοκίνητα εχουμε /είχαμε στην οικογένεια ,τι έχουμε οδηγησει στο παρελθόν .Με στοιχεία όμως ,φωτογραφίες ,links απο το παλιό forum κτλ.Θα βάλω και φώτογραφίες απο τη πυλωτή... :)

...δεν βλέπω τον λόγο να μην γίνει κάτι τέτοιο, αλλά με όμορφο τρόπο, σε ένα αποκλειστικό θέμα όπου ο καθένας θα γράψει τα αυτοκίνητα που είχε στην κατοχή του προσωπικά και δευτερευόντως τα της οικογένειες και μόνο εφόσον τα έχει ζήσει αρκετά, όχι της μιας βόλτας δηλαδή.... αν δεν υπάρχει θέμα, θα το ανοίξω, τι λες;;;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#81562 http://ww3.autoscout24.de/classified/26 ... rc=st%7Cas
Φιλος στην Γερμανια σκεφτεται να το παρει, υπαρχει γενικα κατι να προσεξει στο μοντελο;;
Βγαζανε καποιο προβλημα οι CLS γενικα;;
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Νίκος Παππάς έγραψε:http://ww3.autoscout24.de/classified/266772304?asrc=st%7Cas
Φιλος στην Γερμανια σκεφτεται να το παρει, υπαρχει γενικα κατι να προσεξει στο μοντελο;;

Η πρώτης γενιάς πολλά και διάφορα με τα ακριβότερα εξ αυτών η ενεργή ανάρτηση και το αυτόματο κιβότιο... εκτός αν είναι πεντακοσάρα οπότε και τα είχαν λύσει μέχρι τότε. Να προτιμήσει μια αφότου έγινε το πρώτο μικρό f/l...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Goldmund έγραψε:

Η πρώτης γενιάς πολλά και διάφορα με τα ακριβότερα εξ αυτών η ενεργή ανάρτηση και το αυτόματο κιβότιο... εκτός αν είναι πεντακοσάρα οπότε και τα είχαν λύσει μέχρι τότε. Να προτιμήσει μια αφότου έγινε το πρώτο μικρό f/l...

Ευχαριστω, αυτη που εβαλα λεει σπορτ αναρτηση οχι ενεργη και ειναι 320 ντιζελ αυτοματη 7 σχεσεων.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Νίκος Παππάς έγραψε:
Goldmund έγραψε:

Ευχαριστω, αυτη που εβαλα λεει σπορτ αναρτηση οχι ενεργη και ειναι 320 ντιζελ αυτοματη 7 σχεσεων.

...έχω την εντύπωση ότι όλες φορούσαν ενεργή ανάρτηση, ασχέτως αν είχε σπορτ πακέτο ή όχι, από την πρώτη σειρά παραγωγής μέχρι και την πιο πρόσφατη. Το κιβότιο αν είναι η τελευταίας γενιάς 7G Tronic τότε όλα καλά αλλά από τις φωτογραφίες που μόλις μπήκα και είδα είναι από τις πρώτες οπότε με πολλή προσοχή και πολλά ερωτηματικά η όλη φάση. Τα χιλιόμετρα είναι λίγα για ΜΒ αλλά και πάλι θέλει ψάξιμο όπως έγραψα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#83275 Ήταν λάθος που το παρκάρισα εκεί :(

Ξέχασαν να γράψουν το Δ & το Ι πριν το Α στο τέλος.