Dimsabas έγραψε:Νομίζω ότι αδικείται στο σχόλιο με τη Μ3 και το Leon. Δε βγάζει άχρηστη τη Μ3 αλλά τον οδηγό της. Δεν παίζει να θίχτηκε η αντιπροσωπεία για κάτι τέτοιο.
Η Μ3 περναει απο στροφες με +20 χαω απλα πατωντας πανω στα φαρδυτερα λαστιχα και τα καλυτερα αμορτισερ σε σχεση με το Λεον.
Το σχολιο ηταν του στυλ "μπορει να ειναι ψοφιο αλλα αν ξερεις και μπορεις κρατας Μ3 πισω σου" του γνωστου συντακτη.
Κοινως γλυψιμο στην εταιρια, κομπασμος για τα χερια της και αυτα...
Αν θες την γνωμη μου, ο οδηγος της Μ3 δεν ηθελε να την περασει, δεν πηρε χαμπαρι οτι εκαναν κοντρα. Αλλιως θα την περνουσε και θα εξαφανιζοταν οπως ειναι το φυσιολογικο
Fiat Panda 7,6l/100km
mousatos έγραψε:Δεν είναι μυστικό ότι η προηγούμενη αντιπροσωπεία της Renault με είχε διαγράψει από την λίστα των συνεργατών της καθώς ορισμένα στελέχη- που λίγα γνώριζαν από αυτοκίνητα- δεν ενέκριναν αυτά που έγραψα όταν δοκίμασα ένα μοντέλο της εταιρείας. Ευτυχώς σήμερα τα στελέχη αυτά έχουν την δυνατότητα να κατακρίνουν την σελίδα μου με την άνεση του οικιακού τους Η/Υ. Αντίθετα οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο να επανορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος- και κυρίως να χαράξουν το μέλλον της Renault στην Ελλάδα, με θυμήθηκαν και έτσι βρέθηκα να οδηγώ και πάλι ένα αυτοκίνητο με τον χαρακτηριστικό ρόμβο στο τιμόνι. Μου είχαν υποσχεθεί το GT, αλλά την τελευταία στιγμή βρέθηκα να παραλαμβάνω το 16βάλβιδο Twingo 1.2 με τους 75 ίππους. «Γιορτάζοντας» την επανασύνδεση μου με την γαλλική εταιρεία προσποιήθηκα ότι δεν με πειράζει- και παρέλαβα το μπλε Twingo που περίμενε υπομονετικά στο παρκινγκ της νέας αντιπροσωπείας στην Κηφισιά.
Επειδη βαριεμαι να διαβαζω, σε ολα τα αρθρα βγαζει και λιγο μιρλα για τις αντιπροσωπειες?
.
Να τα λέμε κι αυτά
Κώστας Καββαθάς: «Κρίμα όμως να πεθαίνεις μόνος – προφανώς πληρώνοντας για το κακό που έχεις κάνει στους ανθρώπους»
https://www.newsbreak.gr/media/493999/k ... nthropoys/
Οπως και να εχει του ευχομαι περαστικα και καλη δυναμη!
.
Θεωρώ εαυτόν τυχερό που του έσφιξα το χέρι κάποτε.
https://www.newsauto.gr/news/kineziki-epelasi-i-mg-xeperase-tin-tesla/
Από όσα έχω διαβάσει, υποθέτω ότι το γενικό κουμάντο στο μαγαζί το είχε αυτή.
.