Corto Maltese έγραψε:To πόσο τιμάει ο 224v τους γερμανούς εισβολείς πάντα με συγκινεί. Ίσως γιατί με μερικούς μπορεί να έκανε και παρέα εκείνη την εποχή.Επειδη εδώ μέσα είστε όλοι by the book, νομίζω ότι οι αιχμάλωτοι πολέμου τυγχάνουν προστασίας από διεθνής συνθήκες.
224v έγραψε:Ωραία ντρίπλα για τους τακτικούς στρατούς!!!! Γνήσια πρακτική του ΚΚΕ.
Ο ΕΛΑΣ πάντα ήξερε ότι εάν σκότωνε ενα Γερμανό θα είχαν αντίποινα οι χωρικοί εκεί. Όμως δεν καθότανε να τους προστατεύσει, για τέτοιους αγωνιστές μιλάμε!!! Να τους χαίρεστε....
Στις παρελάσεις ήταν πρωτοι με τα φυσεκλικια και τα παράσημα, αλλά σε μάχη στα βουνά....
Με τους συγγενείς μου τα είχαμε πει και τα είχαν παραδεχθεί μετά... αλλά οι νεκροί δεν επιστρέφουν...
.

kostis20 έγραψε:Οκ ...![]()
Εγω απορώ γιατί δεν τους είχαν απελευθερώσει το 1941 τουλάχιστον ,πριν μπουν οι Γερμανοί στη χώρα. Ο Μεταξάς είχε πεθάνει ήδη από το Γενάρη του ΄41.
Μιλάμε για τρελο αντικομουνιστικό μένος. Έχεις φυλακισμένους πολίτες σου και τους παραδίδεις σαν πρόβατα επι σφαγή στο ξένο κατακτητή. Έλεος.![]()
Τι να λέμε τώρα εδώ το μισό υπ. συμβούλιο των κατοχικών κυβερνήσεων αποτελούνταν από αξιωματικούς .Ακόμα και τον στρ.Κατσιμήτρο είχαν κάνει υπουργό γεωργίας.
Τι εχει τραβήξει αυτη η χώρα ρε πστ μου...

Ο Στρολ έχει καταφέρει το εξής. Ακολουθεί φαν φα[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]