Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#815674 Όποιο και να είναι το κοινό της, στο ταμείο όλα αλλάζουν.
Καμία ανάγκη δεν έχει την Φαμπιάτου η BMW, 9/10 αγοραστές της Χ1 δεν έχουν διαβάσει τίποτε για το αυτοκίνητο εκτός από την λίστα των έξτρα και τον τιμοκατάλογο.
Και όχι μόνον της Χ1 δηλαδή, αυτή είναι η πραγματικότητα σήμερα. Επιπλέον, κανένα αυτοκίνητο δεν είναι κακό από αυτά που πωλούνται αυτή την στιγμή, άρα δεν τρέχει και τίποτε που είναι έτσι τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
alexandros.K έγραψε:Ωρε πατε καλα? Το 2005 το δοκιμασε . Τι 14 και 17 λετε

Είναι βέβαιο ότι το αυτοκίνητο δεν είναι ρυθμισμένο για γρήγορη οδήγηση, αλλά νομίζω ότι εάν κάτι πάνω στο Laguna δείχνει τα δώδεκα χρόνια που πέρασαν από τότε που σχεδιάστηκε το αυτοκίνητο, τότε αυτό είναι η ανάρτηση η οποία δείχνει –και είναι, από κάποια άλλη μακρινή εποχή.

Το 2017 το οδήγησε λοιπόν.

Γαλλικό αυτοκίνητο δωδεκαετιας δλδ. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Αν το δοκίμασε το 2005 και γράφει αυτά, είναι άσχετη.
Επειδή δεν είναι όμως τότε ή αναφέρεται τι μπορεί να συμβεί στο όριο ή υπερβάλει μέχρι αηδιας.

Εδώ σε νορμάλ κατάσταση δεν αλλάζει λωρίδα το δικό μου σε ισιωμα ή στροφή, σήμερα που κοντεύει 20 ετών και το έκανε γαλλικό μακρύ με ημιακαμπτο;

.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#815681 Τα 2017 φαίνεται να μπήκε η δοκιμή στο συγκεκριμένο site αλλά παλιότερα είχε άλλο site και σίγουρα το δοκίμασε παλιότερα, πολύ πριν το 2017. Εγώ το θυμάμαι πριν μια 15ετία περίπου. Ήταν αξέχαστο κομμάτι. :lol:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
g8777 έγραψε:Το 2017 το οδήγησε λοιπόν.

Γαλλικό αυτοκίνητο δωδεκαετιας δλδ. :lipsealed:

Και στο τελος λεει κι αυτο :

Μπορεί το 1994 η Renault Laguna 1.6 να ήταν ένα καλό αυτοκίνητο, αλλά με τα σημερινά δεδομένα πιστεύω ότι η κορυφαία παθητική ασφάλεια που παρέχει δεν αρκεί για να δικαιολογήσει τα €19,000 της βασικής έκδοσης που οδήγησα.

Δεν εχει νοημα να κανει τεστ ενα αμαξι 12ετιας . Απο το 1994 που πρωτοπαρουσιαστηκε εννοει 12ετια
Εξου και η τιμη 19,000€ .
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
Αν το δοκίμασε το 2005 και γράφει αυτά, είναι άσχετη.
Επειδή δεν είναι όμως τότε ή αναφέρεται τι μπορεί να συμβεί στο όριο ή υπερβάλει μέχρι αηδιας.

Εδώ σε νορμάλ κατάσταση δεν αλλάζει λωρίδα το δικό μου σε ισιωμα ή στροφή, σήμερα που κοντεύει 20 ετών και το έκανε γαλλικό μακρύ με ημιακαμπτο;

.

+1
παιδες δεν την εχω διαβασει,αλλα εαν γραφει ετσι ,γραφει χοντραδες.
Ακομα και ενα κακο αυτοκινητο,μπορεις να το γραψεις καλυτερα.Ετσι δειχνεις εμπαθεια.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
dimviii έγραψε:Ετσι δειχνεις εμπαθεια.

Ααα μπράβο . Και μετά κλαιγόταν που δεν της εδινε αμάξια η ρενώ για δοκιμή.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#815686 εαν εχει κανει τα ιδια με πενβε ειναι κατανοητη η συμπεριφορα της πενβελλας.
Το αλλο με το Λαγκουνα δεν καταλαβα,κανει και δοκιμες σε παλια αυτοκινητα?
Άβαταρ μέλους
By mirage
Νίκος Παππάς έγραψε:
Dimsabas έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Νομίζω ότι υποτιμάτε το πόσο κοινό έχει η Ισμήνη. Και δεν είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς αλλά ψαγμένοι, αυτοί που είναι opinion leaders. Αίσθηση αναφέρω, δεν έχω κάνει ποιοτική ανάλυση του κοινού της.

Ε και;
Αυτό θα είχε νόημα αν το κοινό της "τιμωρούσε" την BMW μην αγοράζοντας μοντέλα της.
Όχι πιθανό δηλαδή.
Ένας από κάτω έγραψε ότι ήταν ανάμεσα σε Χ1 και Tonale, οπότε τώρα θα πάρει την Ιταλίδα.
Επίσης, η έννοια του opinion leader είναι ότι επηρεάζει άλλους 10.

Εγώ που δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο δεν θα το έκανα.
Ούτε αυτός λογικά μόλις δει πόσα λεφτά θέλει για την Ιταλίδα και τι αγοράζουν αυτά.
Αν είναι να αγοράσεις 3008 με άλλα σήματα, πάρε το πρωτότυπο.

Για εμένα αν AR μόνο Gulia.
Δεν ειναι 3008 αλλα, δυστυχώς, με την παλια πλατφορμα της FCA που εχει και το Jeep Compass
Άβαταρ μέλους
By drdino
Επίσης σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στον οδηγό της πανίσχυρης M3 που απεγνωσμένα προσπαθούσε να ακολουθήσει τον μανιασμένο Λέοντα. Sorry…

Στη δοκιμή του Leon 1,6 MPI.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
dimviii έγραψε:Το αλλο με το Λαγκουνα δεν καταλαβα,κανει και δοκιμες σε παλια αυτοκινητα?

:lol: :lol:

Διαβασε το αρθρο και θα καταλαβεις οτι γραφτηκε πολλά χρονια πριν

πχ
Αντί για κλειδί μου έδωσαν ένα τηλεχειριστήριο που θυμίζει σε μέγεθος μια πιστωτική κάρτα και πιέζοντας το αντίστοιχο κουμπί οι πόρτες ξεκλείδωσαν και βρέθηκα να κοιτάω το πραγματικά ευρύχωρο εσωτερικό. Δεν ξέρω τι τους φταίει το παραδοσιακό κλειδάκι των αυτοκινήτων, αφού και άλλοι κατασκευαστές όπως η BMW για παράδειγμα έχουν αρχίσει να το υιοθετούν

Κλειδι δεν εχουν πολλά αμαξια την τελευταια 10ετια ηδη
Φαινεται οτι ειναι παλιο αρθρο
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#815694 νταξ η κοπελα ειναι γτπκ.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
drdino έγραψε:
Επίσης σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη στον οδηγό της πανίσχυρης M3 που απεγνωσμένα προσπαθούσε να ακολουθήσει τον μανιασμένο Λέοντα. Sorry…

Στη δοκιμή του Leon 1,6 MPI.

Εχει γραψει τετοιες βλακειες ? :svivhaha: :svivhaha:
Αντε να ηταν το κουπρα να πω, αλλά με το 1,6 ?
Μετα πως να την παρεις στα σοβαρα ?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#815697 Συνεπώς το Λαγκούνα που δοκίμασε ήταν όντως καινούργιο , δημοσιογραφικό. Και το παρουσίασε κάτι μεταξύ Μέτρο Austin και Φορντ Granada .

:dizzy:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mirage έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Dimsabas έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Νομίζω ότι υποτιμάτε το πόσο κοινό έχει η Ισμήνη. Και δεν είναι ο Μπάμπης ο Σουγιάς αλλά ψαγμένοι, αυτοί που είναι opinion leaders. Αίσθηση αναφέρω, δεν έχω κάνει ποιοτική ανάλυση του κοινού της.

Ε και;
Αυτό θα είχε νόημα αν το κοινό της "τιμωρούσε" την BMW μην αγοράζοντας μοντέλα της.
Όχι πιθανό δηλαδή.
Ένας από κάτω έγραψε ότι ήταν ανάμεσα σε Χ1 και Tonale, οπότε τώρα θα πάρει την Ιταλίδα.
Επίσης, η έννοια του opinion leader είναι ότι επηρεάζει άλλους 10.

Εγώ που δεν έχω οδηγήσει κανένα από τα δύο δεν θα το έκανα.
Ούτε αυτός λογικά μόλις δει πόσα λεφτά θέλει για την Ιταλίδα και τι αγοράζουν αυτά.
Αν είναι να αγοράσεις 3008 με άλλα σήματα, πάρε το πρωτότυπο.

Για εμένα αν AR μόνο Gulia.
Δεν ειναι 3008 αλλα, δυστυχώς, με την παλια πλατφορμα της FCA που εχει και το Jeep Compass

Εντάξει, υπερβάλλω κι εγώ, αλλά η ουσία είναι ότι αυτή η φάση της Stellantis δεν μου αρέσει.
Δέκα μαρκες το ίδιο πράγμα με ελάχιστη σχέση από το παρελθόν Citroen / Peugeot σε ο,τι αφορά καινοτομία και δυναμική συμπεριφορά, δεν είναι για μένα