Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Chris
#814976 Κοιτα, στην Ολλανδια τουλαχιστον, ολα τα sites των εταιριων εχουν μια σελιδα για μεταχειρισμενα. Τα αυτοκινητα που βλεπεις εκει βρισκονται σε διαφορους αντιπροσωπους/εξουσιοδοτημενους/κλπ ανα την χωρα. Οποτε για να εισαι σιγουρος βλεπεις απο εκει, και οχι απο τριτα sites αγγελιων

πχ: https://gebrauchtwagen.mini.de/nsc/

(δεν υπαρχει το συγκεκριμενο. Αλλα εδω: https://www.mini.de/de_DE/home/mini-cen ... cator.html, τον εχει αυτον τον αντιπροσωπο, ο οποιος εχει αρκετα κομματια στο site της mini, αλλα οχι το συγκεκριμενο :innocent: )
Άβαταρ μέλους
By panos4tw
#815132 Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Τελικα εφυγαν και τα 2 σε μεσα μια ημερα απο τη στιγμη που αναρτηθηκαν. Εχω ατομο Γερμανια, αλλα με τετοιους χρονους αποκρισης τι να κανεις~
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#815133 μην σε πιανει αγχος,θα βρεις αυτοκινητο,απλα να εχεις υπομονη.
εχεις επικοινωνησει με καποιον μαντρα/αντιπροσωπο,και πως επικοινωνεις?
Άβαταρ μέλους
By panos4tw
#815135 Σημερα εστειλα ενα email για ενα απο αυτα που πουληθηκε χωρις απαντηση. Φανταζομαι τηλεφωνικα θα επικοινωνω οταν ειμαι σιγουρος οτι το θελω

Διαβασα και προηγουμενα ποστς. Χρειαζεται σιγουρα εκτελωνιστης στην Ελλαδ και δεν μπορεις μονος σου? Αν ναι, μπορεις να μου δωσεις το τηλ του δικου σου?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
panos4tw έγραψε:Σημερα εστειλα ενα email για ενα απο αυτα που πουληθηκε χωρις απαντηση. Φανταζομαι τηλεφωνικα θα επικοινωνω οταν ειμαι σιγουρος οτι το θελω

να επικοινωνεις τηλ ειτε εισαι σιγουρος ειτε οχι.Ειναι πιο γρηγορο . Αργουν να απαντησουν σε μειλ.Σε μενα υπηρχαν περιπτωσεις που απαντουσαν μετα απο δυο τρεις μερες.Καποιες φορες και καθολου.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
panos4tw έγραψε:Διαβασα και προηγουμενα ποστς. Χρειαζεται σιγουρα εκτελωνιστης στην Ελλαδ και δεν μπορεις μονος σου? Αν ναι, μπορεις να μου δωσεις το τηλ του δικου σου?

https://ektelonismoiattiki.gr/contact.php?l=el
Άβαταρ μέλους
By Gio13
#815404 Καλημέρα ,καλό μήνα σε όλους !
Ρε παιδιά θέλω να φέρω ένα αυτοκίνητο από Γερμανία κοντά 8000( polo ή Ι30) απο μάντρα στο Μοναχο και κοντινές περιοχές αναζήτησης μου
Πολλοί θα μου πείτε ίσως δεν αξίζει . Θελω να το φέρω για εξυπηρέτηση για συγγενικό μου πρόσωπο και για να έχω άποψη μελλοντικά

Μέσος όρος τιμής αυτοκινητάμαξας 1250-1600 ευρώ . (Ασύμφορο για αυτή την επιλογή μοντέλου και γενικότερα θεωρώ )
Περιοχή Μόναχο

Όποτε κάποιος που γνωρίζει μπορεί να μου πει Οδικώς από που να πάω ποια διαδρομή για να το φέρω πιο γρήγορα και ξεκούραστα ;

Εκτελωνιστή εννοείται θα κανονίσω για να μου πει τιμή εκτελωνισμού

Τι αλλά χαρτιά απαιτούνται να ζητήσω με την αγορά απο τον μαντρά (εννοώ αυτός ξέρει τι χρειάζεται για να μου δώσει ότι είναι απαραίτητο ώστε να είναι ομαλή η διαδικασία μέχρι να φθάσω Αθήνα ; )
C.o.c , ασφάλεια , προσωρινές πινακίδες .. τι άλλο ;

Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια σας παιδιά !
Ευχαριστώ

Φιλικά
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
By Gio13
Gio13 έγραψε:Καλημέρα ,καλό μήνα σε όλους !
Ρε παιδιά θέλω να φέρω ένα αυτοκίνητο από Γερμανία κοντά 8000( polo ή Ι30) απο μάντρα στο Μοναχο και κοντινές περιοχές αναζήτησης μου
Πολλοί θα μου πείτε ίσως δεν αξίζει . Θελω να το φέρω για εξυπηρέτηση για συγγενικό μου πρόσωπο και για να έχω άποψη μελλοντικά

Μέσος όρος τιμής αυτοκινητάμαξας 1250-1600 ευρώ . (Ασύμφορο για αυτή την επιλογή μοντέλου και γενικότερα θεωρώ )
Περιοχή Μόναχο

Όποτε κάποιος που γνωρίζει μπορεί να μου πει Οδικώς από που να πάω ποια διαδρομή για να το φέρω πιο γρήγορα και ξεκούραστα ;

Εκτελωνιστή εννοείται θα κανονίσω για να μου πει τιμή εκτελωνισμού

Τι αλλά χαρτιά απαιτούνται να ζητήσω με την αγορά απο τον μαντρά (εννοώ αυτός ξέρει τι χρειάζεται για να μου δώσει ότι είναι απαραίτητο ώστε να είναι ομαλή η διαδικασία μέχρι να φθάσω Αθήνα ; )
C.o.c , ασφάλεια , προσωρινές πινακίδες .. τι άλλο ;

Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια σας παιδιά !
Ευχαριστώ

Φιλικά
Γιώργος
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#815427 Καλη σου μέρα.
Οδικώς μέχρι Ιταλία και μετά καράβι ή από Βαλκάνια;
Φίλος που το κάνει αυτό έρχεται από Ουγγαρία και ας φαίνεται πιο μακριά λόγω λιγότερων συνόρων και ελέγχων και καθυστερήσεων σε περίοδο αιχμής.
Αν δεν είναι τέτοια έρχεται από Σλοβενία, Κροατία, Σερβία, κλπ.

Για τα υπόλοιπα περίμενε να το δει ο dimviii ή ρίξε μια ματιά μερικές σελίδες πριν

.
Άβαταρ μέλους
By Gio13
#815432 Σε ευχαριστώ Νίκο

Εκτελωνιστή δοκιμασμένο από την ομάδα ,αν κάποιος γνωρίζει να βρω . :)
Φοβάμαι από την άποψη ότι οκ , και ξεκινάω να πάω οδικώς από Γερμανία προς Ιταλία . Δεν έχω ιδέα του τι θα συναντήσω και τι θα έχω από έγγραφα από αυτά που απαιτούνται.
Θέλω να πω υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσουν πρόβλημα για κάτι που έπρεπε να έχω ή κανει και λόγο απειρίας δεν έχω ;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#815437 Νικο πρδσπαθησε να διαβασεις τις σελιδες αυτου του τοπικ.Θα σου λυθουν πολλες αποριες.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#815438 Ουγγαρία έχω ακούσει γενικά πανικό στα σύνορα ειδικά Χοργκος.
Επίσης το τελευταίο καιρό έχει προκύψει θέμα με τη διάσχιση Σερβίας και κάποιου τύπου προσωρινών πινακίδων Γερμανίας.
Άβαταρ μέλους
By Gio13
#815442 Διαβάζω φυσικά .

Εκτελωνιστή δοκιμασμένο έχετε ρε παιδιά ; Εννοώ που να συνεργάζεστε να μου πει και αυτός με τη σειρά του το ποσό .
Θα ρωτήσω και εγώ έναν δικό μου
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Gio13 έγραψε:Διαβάζω φυσικά .

Εκτελωνιστή δοκιμασμένο έχετε ρε παιδιά ; Εννοώ που να συνεργάζεστε να μου πει και αυτός με τη σειρά του το ποσό .
Θα ρωτήσω και εγώ έναν δικό μου

https://ektelonismoiattiki.gr/contact.php?l=el

αυτον εχω χρησιμοποιησει 3 φορες και ηταν αψογος και γρηγορος.
Για να σου πει τιμη εκτελωνισμου πρεπει να του στειλεις φωτο απο την αδεια του αυτοκινητου.
το ιδιο αυτοκινητο εαν εχει πολλα/λιγα χλμ διαφορα στο ετος παραγωγης ,αλλα εξτρα κλπ αλλαζει η τιμη.