Αν δεν βρίσκει στα λεφτά που δίνει αρχικά, θα πρέπει να δώσει κι άλλα. Τόσο απλό είναι.
Αν δεν βρίσκει στα λεφτά που δίνει αρχικά, θα πρέπει να δώσει κι άλλα. Τόσο απλό είναι.
Chris έγραψε:Θελει και δανειο για σπιτι ο αλλος, δε ντρεπεται λιγο. Στο νοικι μωρη πλεμπα μια ζωη, ποιος εισαι?Ας ήτανε μάγκας ο μπαμπάς, θείος, παππούς, προπάππους, γκόμενος, sugar daddy whatever να στα κληροδοτήσει στην τελική
224v έγραψε:Από τον περίγυρο μου που δεν είναι εργοστασιαρχες καπιταλιστες κλπ, έχουν μια δραστηριότητα μικρής εμβέλειας, που όμως χρειάζονται 1 η 2 υπαλλήλους, αξιόπιστους,που να καταλαβαίνουν αυτό που τους εξηγείς, και να το εκτελούν χωρίς συνεχή επίβλεψη, ακούω ότι δεν βρίσκουν. Τα χρήματα δεν είναι ο βασικός, αλλά σίγουρα δεν θα στηριχτεί να πάρει και δάνειο σπιτιού!!!, ως απλός υπάλληλος.
Για τον τουρισμό είναι πρόβλημα γιατί χρειάζονται και σχετική εκπαίδευση εμπειρία που δεν υπάρχει πάντα..
Εκμεταλευτες φυσικά υπάρχουν πάντα, αλλά αυτοί δεν θα το πάνε μακρυά το μαγαζί...
.

).bibendum έγραψε:Γενικώς παίζουν τα πάντα έξω ε.Σωστός
Και κακοί εργαζόμενοι και αεροπαρμενοι εργαζόμενοι και άνθρωποι που δεν έχουν επίγνωση το τι κάνουν.
Ερχεται ο άλλος στο interview και το παιζει κάμποσος και δεν μπορεί να σου περιγράψει τις αρμοδιότητες της θέσης του.
Ερχεται κάποιος άλλος σου έχει αραδιάσει 100 πράγματα στο cv καιγόταν φτάσει η κουβέντα εκεί ξέρεις αυτά τα εκανα στην σχολή αλλά δεν ξέρω τιποτα τωρα. Εκεί πες είναι και λιγο καλή παιδεία σύνταξης βιογραφικού που πηγάζει από την κακή παιδεία των εταιρειών που βγάζουν θεσεις με θέλω τα πάντα όλα.
Ερχεται ένας άλλος και σου λεει στο πρώτο δεκάλεπτο έχω κάνει courses παπάδες να μάθω πράγματα και μετά τον ρωτάς στο 45 και σου απαντάει λάθος.
Όποτε όλοι αυτοί θα κράζουν τον κακο εργοδότη. Και μάλλον έχουμε περάσει οι περισσότεροι από εμάς από αυτή τη φάση.
< >
saxon_747 έγραψε:bibendum έγραψε:Γενικώς παίζουν τα πάντα έξω ε.Σωστός
Και κακοί εργαζόμενοι και αεροπαρμενοι εργαζόμενοι και άνθρωποι που δεν έχουν επίγνωση το τι κάνουν.
Ερχεται ο άλλος στο interview και το παιζει κάμποσος και δεν μπορεί να σου περιγράψει τις αρμοδιότητες της θέσης του.
Ερχεται κάποιος άλλος σου έχει αραδιάσει 100 πράγματα στο cv καιγόταν φτάσει η κουβέντα εκεί ξέρεις αυτά τα εκανα στην σχολή αλλά δεν ξέρω τιποτα τωρα. Εκεί πες είναι και λιγο καλή παιδεία σύνταξης βιογραφικού που πηγάζει από την κακή παιδεία των εταιρειών που βγάζουν θεσεις με θέλω τα πάντα όλα.
Ερχεται ένας άλλος και σου λεει στο πρώτο δεκάλεπτο έχω κάνει courses παπάδες να μάθω πράγματα και μετά τον ρωτάς στο 45 και σου απαντάει λάθος.
Όποτε όλοι αυτοί θα κράζουν τον κακο εργοδότη. Και μάλλον έχουμε περάσει οι περισσότεροι από εμάς από αυτή τη φάση.
< >
Πριν μερικούς μήνες προσέλαβα άτομο για θέση b2b πωλησεων με καλή προϋπηρεσία και "περγαμηνές", συμφωνήσαμε σε αμοιβή, απολαβές, bonus, ωράρια και αντικείμενο εργασίας, αναλυτικό job description.
Δευτέρα 09:00 εμφανίστηκε για να αναλάβει καθήκοντα, (να εκπαιδευτεί βασικά - επί πληρωμή) στις 10:30 παραιτήθηκε. Ο λόγος ήταν ότι ήθελε να πουλάει συγκεκριμένη γκάμα προϊόντων και όχι τα υπόλοιπα.

dimik έγραψε:Χθες είχαμε κουβέντα με το HR γιατί παραπονέθηκαν ότι το IT τους παίρνει τηλέφωνο και τυχαίνει να είναι σε άδεια.
dimik έγραψε:Χθες είχαμε κουβέντα με το HR γιατί παραπονέθηκαν ότι το IT τους παίρνει τηλέφωνο και τυχαίνει να είναι σε άδεια. Αυτό ενοχλεί το wellbeing τους λέει
Βέβαια όταν κάνουν την χοντρόμ@λακια τους και παίρνουν στα κινητά εκτός ωραρίου δεν υπάρχει θέμα για το δικό μας wellbeing.

dimik έγραψε:Μπορεί πολύ απλά να απαντήσει στο SMS λείπω με άδεια θα το ανοίξω την τάδε του μήνα και τελειώνει εκεί η ιστορία.
NickTG έγραψε:dimik έγραψε:Μπορεί πολύ απλά να απαντήσει στο SMS λείπω με άδεια θα το ανοίξω την τάδε του μήνα και τελειώνει εκεί η ιστορία.
Ίσα ίσα αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα μια χαρά απλά είναι τα πράγματα.
Προφανώς αυτό δεν το θεωρώ ενόχληση.
Τελικά υπάρχουν και χειρότερα από εμάς. :roll:
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]