Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
#814942 Τι σχέση έχουν οι gigapress με το flush and gap και το panel alignment?
Η μεγάλη διαφορά είναι, και εξακολουθεί να είναι, η σαφώς ανώτερη ποιότητα των εργοστασίων Κίνας και Γερμανίας σε σχεση με το Freemont.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#814946 Έχεις πολύ λιγότερα τμήματα να κολλήσεις και τελικά η κατασκευή είναι πιο καλή. Κάπου το είχα διαβάσει, αν το βρω, θα το βάλω. Προφανώς τα εργοστάσια παίζουν επίσης τεράστιο ρόλο.
Άβαταρ μέλους
By bill33
mirage έγραψε:Τι σχέση έχουν οι gigapress με το flush and gap και το panel alignment?
Η μεγάλη διαφορά είναι, και εξακολουθεί να είναι, η σαφώς ανώτερη ποιότητα των εργοστασίων Κίνας και Γερμανίας σε σχεση με το Freemont.

Εχω την εντύπωση ότι τα εργοστάσια στις ΗΠΑ πάντα είχαν πρόβλημα στην συναρμολόγηση σε σχέση με Ευρώπη.Ανεξαρτήτως κατασκευαστή,
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#814971 Tesla Model Y From Giga Texas: No More Panel Gaps?
https://insideevs.com/news/599421/tesla ... it-finish/

Άβαταρ μέλους
By axel12p
bill33 έγραψε:
mirage έγραψε:Τι σχέση έχουν οι gigapress με το flush and gap και το panel alignment?

Εχω την εντύπωση ότι τα εργοστάσια στις ΗΠΑ πάντα είχαν πρόβλημα στην συναρμολόγηση σε σχέση με Ευρώπη.Ανεξαρτήτως κατασκευαστή,

Έχω την αίσθηση πως και οι πρώτες MB M Class που κατασκευάζονταν στην Αλαμπάμα, είχαν θέματα ποιότητας.
Εντωμεταξύ έβλεπα εχθές βιντεάκι για Tesla, που είχαν ξεχάσει από το εργοστάσιο να σφίξουν τις βίδες που κρατάει το καπό. Έχει ακόμη θεματάκια ο ποιοτικός έλεγχος.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
bill33 έγραψε:Εχω την εντύπωση ότι τα εργοστάσια στις ΗΠΑ πάντα είχαν πρόβλημα στην συναρμολόγηση σε σχέση με Ευρώπη.Ανεξαρτήτως κατασκευαστή,

Παντως τα S60 απο το εργοστασιο της αμερικης (μονο εκει συναρμολογουνται), χωρις gigacasting δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα συναρμογης.
Άβαταρ μέλους
By Serf
Κι εμείς όταν παραγγείλαμε, από αυτά που είχαμε ακούσει από άλλους ιδιοκτήτες, ελπίζαμε να μας έρθει κινεζικό κι όχι ΗΠΑμερικανικο.
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Scotch έγραψε:Οικονομικός ο φίλος σου Serf. Ο δικός μου με Υ LR είχε λίγο υψηλότερη κατανάλωση παρά τα 2km/h μικρότερη μέση ταχύτητα:
Εικόνα

edit: Ούτε ο δικός μου έκανε στάση, αλλά έκανε split drive στο TeslaFi.

Τι είναι το split drive κ το teslaFI ?
Άβαταρ μέλους
By Serf
#815181 https://teslafi.com/index.php

Ιστότοπος που μέσω API key συλλέγει δεδομένα από Tesla αυτοκίνητα και προβάλλει διάφορες αναφορές/διαγράμματα/κτλ.

Το split drive δίνει τη δυνατότητα επιλογής συγκεκριμένου σημείου δειγματοληψίας ώστε να σπάσει στα δύο μια ενιαία ως προς την καταγραφή διαδρομή. Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Serf και 29 Απρ 2023, 09:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#815191 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Αλλά πως να το πω , αυτό με τις μετρήσεις , τις καταγραφές κλπ δεν το έχω . Ούτε με τον προγραμματισμό .

Πίσω μου σε έχω σατανα / σατεσλα
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
MONMAN έγραψε:2.000.000 νεκροί τον χρόνο , η μόνη εταιρεία που πληρώνει Δις για να μειώσει τους αριθμούς των θυμάτων είναι η Tesla , χθες η BYD τα παράτησε, πολύ περίπλοκο πολύ ακριβό είπε και ενας ανεξάρτητος ερευνητής κρίνει και τα ξέρει καλλίτερα απο την nhtsa πχ που εχει το fsd στο μικροσκόπιο και πυκνά συχνά επιβάλει αλλαγές στο λογισμικό.

Τι μας λέει ο ερευνητής οχι οτι το αυτόνομο σύστημα είναι τελείως άχρηστο οχι οτι είναι επικίνδυνο αλλα εντάξει τα στοιχεία των ατυχημάτων δεν είναι καλά σταθμισμένα οι οδηγοί των δοκιμών είναι οι καλλίτεροι και οι δοκιμές γίνονται στους καλλίτερους δρόμους μπλά μπλά αντε με το καλό να γράψει και ενα βιβλίο να τα κονομήσει .

Εγω λέω οτι αντί για 5 φορές ασφαλέστερο να είναι δυο, πάλι αξίζει και θα το πλήρωνα! Οχι μόνο για την δική μου ασφάλεια αλλα και των άλλων χρηστών του δρόμου και αν εχω πληρώσει στην ζωή μου Χ € για ΤΚ και άλλους φόρους για δρόμους που αύξησαν την ασφάλεια ενα 50% , επιλέγω να δώσω κλάσμα του Χ για να την αυξήσω 200%.

Αν είναι να πηγαίνεις με την αυτόματη ηλιθιότητα, πες μου που θα είσαι για να μην είμαι εγώ. :whistlink:
Εκτός αν μπορείς να κάνεις bullying στα αυτόνομα. Να κάνεις σφήνες δηλαδή κι εκείνα να φρενάρουν. Αυτό μου αρέσει ως ιδέα. Έχουμε να ρίξουμε πολύ γέλιο... :twisted:
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#815378 Εχουν κάμερες όμως και ON LINE live σύνδεση με pretador ΠΡΟΣΕΧΕ!