Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#814882 Κάτι δεν μας λέει καλά το ρεπορτάζ.

Αφού ο έμπορος είναι τέτοιου βεληνεκούς :shifty: ( Σαξονακο τί χαμπαρια μάστορα;) για ποιόν λόγο δέχτηκε εξαρχής να πάει το αυτοκίνητο στον εξουσιοδοτημένο; :hmmm:

Εκτός αν πλέον οι ματσακονιες καλύπτουν και αυτές τις επισκέψεις. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Κάτι δεν μας λέει καλά το ρεπορτάζ.

Αφού ο έμπορος είναι τέτοιου βεληνεκούς :shifty: ( Σαξονακο τί χαμπαρια μάστορα;) για ποιόν λόγο δέχτηκε εξαρχής να πάει το αυτοκίνητο στον εξουσιοδοτημένο; :hmmm:

αν καταλαβα καλα αλλιως εγινε το σκηνικο.
Παει ο ιδιωτης στο εξουσιοδοτημενο με το πλαισιο και του λεει να τσεκαρει τα χλμ.
Ο υπαλληλος στο εξουσιοδοτημενο του ζηταει να του φερει καποια αλλα χαρτια του υτοκινητου.
ο υποψηφιος αγοραστης παει στον εμπορο και του ζηταει τα επιπλεον χαρτια να τα παει στο εξουσιοδοτημενο.
Τα περνει στη κρανα ο εμπορος και παει με το κουμπουρι στο εξουσιοδοτημενο.
Ποιος εισαι εσυ που ζητας χαρτια, σφαω τα σκωτια,σας γμησω ολνους εδω μεσα κλπ

edit υποψιν οτι εγω οπου ειχα παει για να τσεκαρω πλαισια εαν εχουν σωστα χλμ και αν εχει γινει η συντηρηση σωστα,δεν μου ελεγαν γιατι προσωπικα δεδομενα. :dizzy:
Στην πορεια βρηκα ακρη σε εξουσιοδοτημενο ρενω σε νησι οπου μου τα ελεγε ολα.
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 27 Απρ 2023, 22:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:.
.

Ρε μπας και ήταν τίποτα θερμικιαρης ο αγοραστής;Εικόνα
Μη κνηθείς ΝΤΙΠ μέχρι να έρθει ου Σαμπας να σε σμας.! :adminpower:

saxon_747 έγραψε:
g8777 έγραψε:Σαξονακο τί χαμπαρια μάστορα;

Τι;
Εμείς, το πολύ πολύ, να φάμε πιστόλι.

Τί ανάγκη έχεις εσύ. Σφαίρα πάει το μαγαζί. :superman:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
g8777 έγραψε:
Τί ανάγκη έχεις εσύ. Σφαίρα πάει το μαγαζί. :superman:

Ευτυχώς έχω φίλους που βοηθάνε και κατι γίνεται να βγει το παντεσπάνι.

Να φανταστείς, πριν κάτι μήνες, κέρδισα ένα διαγωνισμό προμήθειας led λαμπτήρων για το στρατο και λίγο πήρα τα πάνω μου. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bill33
saxon_747 έγραψε:
Να φανταστείς, πριν κάτι μήνες, κέρδισα ένα διαγωνισμό προμήθειας led λαμπτήρων για το στρατο και λίγο πήρα τα πάνω μου. :shifty:

Eλπίζω οι λαμπτήρες να μην ήταν σπανοί .
:innocent:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
bill33 έγραψε:
saxon_747 έγραψε:

Eλπίζω οι λαμπτήρες να μην ήταν σπανοί .
:innocent:

Ήταν ειδική παραγγελία, κάτι μικρά λαμπάκια 5w
Άβαταρ μέλους
By bill33
dimviii έγραψε:
g8777 έγραψε:Κάτι δεν μας λέει καλά το ρεπορτάζ.

αν καταλαβα καλα αλλιως εγινε το σκηνικο.
Παει ο ιδιωτης στο εξουσιοδοτημενο με το πλαισιο και του λεει να τσεκαρει τα χλμ.
Ο υπαλληλος στο εξουσιοδοτημενο του ζηταει να του φερει καποια αλλα χαρτια του υτοκινητου.
ο υποψηφιος αγοραστης παει στον εμπορο και του ζηταει τα επιπλεον χαρτια να τα παει στο εξουσιοδοτημενο.
Τα περνει στη κρανα ο εμπορος και παει με το κουμπουρι στο εξουσιοδοτημενο.

edit υποψιν οτι εγω οπου ειχα παει για να τσεκαρω πλαισια εαν εχουν σωστα χλμ και αν εχει γινει η συντηρηση σωστα,δεν μου ελεγαν γιατι προσωπικα δεδομενα. :dizzy:
Στην πορεια βρηκα ακρη σε εξουσιοδοτημενο ρενω σε νησι οπου μου τα ελεγε ολα.

δοκίμασες με vin check sites ?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#814905 Σε μερικα που δοκιμασα δεν καταφερα να βρω κατι.
Αν και εγω ηθελα να δω και τι εχει αλλαχθει στα σερβις,στα ποσα χλμ τα εκανε,τι ειχε αλλαχθει σε εγγυηση κλπ
Ο τυπος που ειχα βρει και με εξυπηρετουσε,μου ελεγε τα παντα.Βασικα μαζι κοιταγαμε την οθονη.
Εβλεπα εαν εχει αλλαξει παραφλου,υγρα φρενων,τα παντα.
Άβαταρ μέλους
By panos4tw
#814911 https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... fe&ref=srp

Αυτο εδω πως το βλεπετε? Με προβλημστιζει που η μαντρα αν και 5/5 αστερισ στο mobile.de, δεν υπαρχει καν στο google. Αμα ψαξεις με τη διευθυνση, βγαζει ενα συνεργειο αυτοκινητων το οποιο επισης εχει καλες κριτικες βεβαια. Επισης, η ονομασια ειναι μαλλον Τουρκικη~
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimviii έγραψε:

Ισχύει αυτό, αν και το θεωρώ μ@λ@κία...

saxon_747 έγραψε:

saxon_747 έγραψε:Ήταν ειδική παραγγελία, κάτι μικρά λαμπάκια 5w

Δηλαδή τουλάχιστον € 580 / τεμ :shifty: :shifty:

Σε έχω και φωτογραφία μετά τον διαγωνισμό

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
panos4tw έγραψε:https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=366163786&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&emissionClass=EURO6&grossPrice=true&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=17500&makeModelVariant1.modelGroupId=46&maxPrice=10000&minFirstRegistrationDate=2014-01-01&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&usage=USED&searchId=ab789974-2aa1-a64d-515f-2952a72d4dfe&ref=srp

Αυτο εδω πως το βλεπετε? Με προβλημστιζει που η μαντρα αν και 5/5 αστερισ στο mobile.de, δεν υπαρχει καν στο google. Αμα ψαξεις με τη διευθυνση, βγαζει ενα συνεργειο αυτοκινητων το οποιο επισης εχει καλες κριτικες βεβαια. Επισης, η ονομασια ειναι μαλλον Τουρκικη~

Καλες κριτικες από 10-20 ατομα δεν μετρανε οταν υπαρχουν μαντρες με χιλιαδες, οποτε αφου δεν βρισκεις και το καταστημα, την κανεις με ελαφρα.

Ξεκινα το ψαξιμο απο τα επισημα, ψαξε με εγγυηση πραγματικων χιλιομετρων, να εχουν ΚΤΕΟ, να μην εχουν ατυχημα, κλπ

Εκτος αν μπορεις να πας απο εκει, να το δεις , να το ελεγξεις. Αν οχι, ακολουθησε τον ασφαλη δρομο.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#814933 Στο εξωτερικό αγγελίες μεταχειρισμένων έχουν και οι ίδιες οι εταιρείες. Πρακτικά αυτοκίνητα των αντιπροσώπων τους. Πιστεύω ότι είναι πιο αξιόπιστη επιλογή σε σχέση με κάποιον μαντρά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#814943 Ότι είπαν οι δύο παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
By panos4tw
#814972 https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 5f&ref=srp

Αυτος εδω τοτε που συστηνεται ως "Authorized Dealer" ειναι αντιπροσωπεια ή ειναι απλα μια λεξη που βαζουν?