Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
EDDIE_147 έγραψε:Εσυ σα δημοσιογράφος καταλαβαίνεις ότι δεν θα μπορούσε να πει σύριζα.
Πάντως και αυτός μνημονjo παίζει στο τρανζίστορ.

Φυσικά και το καταλαβαίνω.

Όπως δεν μπορούσε να ξέρει (ή να παραδεχτεί ότι ξέρει) για τις παρακολουθήσεις, για τα Τέμπη, για τον Πάτση, Παπαθανάση, Χειμάρα, Καππάτο, κτλ.

Αυτό έλλειπε, να 'μολογαει. :(

Βέβαια θα μπορούσε να ΜΗΝ πει ότι είναι η καλύτερη κυβέρνηση.
Άβαταρ μέλους
By otso
cmarin έγραψε:
otso έγραψε:Αντε ας γραψω κατι καλο εγω για την ΝΔ μιας και το παρον φορουμ λογω υψηλων εισοδηματων των μελων (πλην g ) λογικα ,δεν το εχουν παρει χαμπαρι.
Το φοιτητικο επιδομα στεγης απο 1000 πηγε στα 1500 και αν συγκατοικήσουν 2 η παραπανω , οπως γινοταν στα χρονια μου, 2000 εκαστος.
Βεβαια δεν ξερω ποσο βοηθαει η ανεβηκαν αυτοματως οι τιμες στις ενοικιαζομενες τρωγλες και τα καρπωθηκαν οι γερο λαδαδες.
Δεν ξερω και αν τα εχουν δωσει μιας και φιλοι και γνωστοι που ρωτησα και που εχουν παιδια φοιτητες, ανηκουν στην κυριαρχη αστικη ταξη και δεν εχουν κανει τον κοπο να το ψαξουν.
Λοιπόν έπαιρνε η κόρη μου το συγκεκριμένο επίδομα για 2 χρόνια. Πέρσι πέθανε η μητέρα μου και το πατρικό σπίτι πέρασε σε εμένα. Κόπηκε το επίδομα επειδή η περιουσία μου πλέον ξεπερνάει τα 250Κ αντικειμενικής αξίας μαζί με το δικό μου. Έγινα πελουσιος δηλαδή ξαφνικά, ελίτ ...
Ωστόσο το σπίτι είναι κλειστό 1,5 χρόνο τώρα και θέλει αρκετά χρήματα ανακαίνισης για ενοικίαση, που με 2 παιδιά φοιτητές δεν μπορώ να διαθέσω τώρα. Παράλληλα βέβαια πληρώνω κανονικά, ΕΝΦΙΑ, λογαριασμούς κλπ....
Αυτά για τα κοινωνικά κριτήρια....

.

ναι ρε συ πλακα κανω , τα 1000 παιρνατε η τα 1500 ; βασικα δηλαδη τα εδωσαν ; η ηταν καποια μπουρδα του κουλη που γραφτηκε στις εφημεριδες ;

Ρωταω σαν τον Χαρρυ Κλυν ο saxon_747 ειναι δημοσιογραφος ;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#814735 Εδώ δηλώνει οικονομικές σπουδές ο Έντι να μην δηλώσει δημοσιογράφος ο Σαξονας;

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
otso έγραψε:Ρωταω σαν τον Χαρρυ Κλυν ο saxon_747 ειναι δημοσιογραφος ;

Στον ελεύθερο μου χρόνο αρθρογραφώ στο 3μηνιαίο περιοδικό "Κυνήγι και Ψάρεμα".

https://www.youtube.com/watch?v=4HgLEG9Fwcw
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Νίκος Παππάς έγραψε:Εδώ δηλώνει οικονομικές σπουδές ο Έντι να μην δηλώσει δημοσιογράφος ο Σαξονας;
.

:iconcool: :s_yummy
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#814741 Ελπίζω μόνο να μη συμβουλεύεις κόσμο να τουφεκαει μπεκατσες με καμάκι γιατί έχει το ίδιο μήκος με καραμπίνα και τα νούμερα είναι αδιαμφισβητητα ξερωγω.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
EDDIE_147 έγραψε:Ελπίζω μόνο να μη συμβουλεύεις κόσμο να τουφεκαει μπεκατσες με καμάκι γιατί έχει το ίδιο μήκος με καραμπίνα και τα νούμερα είναι αδιαμφισβητητα ξερωγω.
Τουλάχιστον δεν είναι αδιευκρίνιστα.

Αφού δε λες κάτι ουσιώδες πλεον - ούτε μπορείς να αμφισβητήσεις κάποιον αριθμό , αλλιώς δε θα έλεγες αρες μαρες, καταλήγουμε στο ότι τα νούμερα (και συνεπώς οι επιδόσεις) που παρέθεσα και επιβεβαιώνουν το πινακακι που σου προκάλεσε τόση ταραχή, είναι σωστά και αδιαμφισβήτητα.

Ευχαριστώ για την προσοχή σου.

Θες να πούμε κάτι άλλο σχετικο με το τοπικό;

Τι θα ψηφισεις;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#814746 Αμφισβητώ τη σύγκριση των αδιαμφισβητητων νουμερων όχι τα νούμερα καθαυτά.
Καλή προσπάθεια να το κάνεις γαργαρα αλλά όπως βλέπεις δεν.

Θα σου πρότεινα να προσθέσεις και ετήσιο ποσοστό οικονομικής ανάπτυξης - θα σου βγάλει ωραία νουμερακια. :lol:
Ducks το οτι στο προηγούμενο έτος σύγκρισης είχε καταρρεύσει ο πλανήτης δε θα νοιάζει κανένα μπικοζ νούμερα αδιαμφισβητητα - σωστα;

saxon_747 έγραψε:Θες να πούμε κάτι άλλο σχετικο με το τοπικό;

Ναι.
Γιατί ενώ ο σύριζα είχε τόσο νοικοκυρεμενη οικονομία (αυτό προκύπτει άνευ σύγκρισης και εκ του αποτελέσματος) όσο κυβερνούσε έπρηζε @@ με μπουρδες τυπου εμείς δεν τα πιστεύουμε τα μέτρα, έτοιμα αποξω, το κάνουμε για την ψυχή της φουκαριάρας της Ελλαδιτσας κλπ;

Θα ήθελα τη γνώμη σου ως δημοσιογραφου - οικονομικού αναλυτή σε αυτό.

Καλά το γιατί δεν ξεκίνησε από Φλεβάρη του '15 να εφαρμόζει τα μέτρα που οδήγησαν στα καταπληκτικά νούμερα του πίνακα αλλά προτίμησε να ρίξει κουτουλιά στο ντουβάρι, δεν θα το ρωτήσω.
Μη σου βάζω δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#814747 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εκλογές 2023: Δύο έως τρία μηνιάτικα επιπλέον στους μισθούς με το πρόγραμμα της ΝΔ - Τι δείχνει η ανάλυση των μέτρων
Αύξηση 8% και στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα - Η «αποκωδικοίηση» όλων των οικονομικών μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

https://www.protothema.gr/politics/arti ... mitsotaki/
Άβαταρ μέλους
By g8777
#814748 Ήρθα εδώ για να δω αν ηττήθηκε ο Έντυ.

Και τον νεο μισθό που τσίμπησε ο Ντίμης.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#814751 Και αντ αυτών κέρδισες μια συνδρομή στο "Κυνήγι και Ψάρεμα".
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
EDDIE_147 έγραψε:
Γιατί ενώ ο σύριζα είχε τόσο νοικοκυρεμενη οικονομία (αυτό προκύπτει άνευ σύγκρισης και εκ του αποτελέσματος) όσο κυβερνούσε έπρηζε @@ με μπουρδες τυπου εμείς δεν τα πιστεύουμε τα μέτρα, έτοιμα αποξω, το κάνουμε για την ψυχή της φουκαριάρας της Ελλαδιτσας κλπ;

Θα ήθελα τη γνώμη σου ως δημοσιογραφου - οικονομικού αναλυτή σε αυτό.

Καλά το γιατί δεν ξεκίνησε από Φλεβάρη του '15 να εφαρμόζει τα μέτρα που οδήγησαν στα καταπληκτικά νούμερα του πίνακα αλλά προτίμησε να ρίξει κουτουλιά στο ντουβάρι, δεν θα το ρωτήσω.
Μη σου βάζω δύσκολα.

Καθόλου δύσκολα.

Και ο Κούλης έλεγε για επιτελικό κράτος και Ελλάδα 2.0 αλλά τελικά φταίει ο πόλεμος, ο κοβιντ και το αποτέλεσμα το βλέπουμε και το μετράμε. Άσε που δεν ήξερε, γενικά.

Εγώ βλεπω αποτέλεσμα και τα νούμερα δείχνουν μια καλή εικόνα του αποτέλεσματος.

Αν πιστεύεις το αντίθετο, δεν έχει νόημα να αναφέρεις ξανά αριθμούς και σχετικά λινκς.

Μήπως θες να μάθεις και από πού πάνε για το κέντρο επίπλου;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimviii έγραψε:

Εκλογές 2023: Δύο έως τρία μηνιάτικα επιπλέον στους μισθούς με το πρόγραμμα της ΝΔ - Τι δείχνει η ανάλυση των μέτρων
Αύξηση 8% και στο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα - Η «αποκωδικοίηση» όλων των οικονομικών μέτρων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

https://www.protothema.gr/politics/arti ... mitsotaki/
Εμένα με έψησε.

Εκτός και αν ο Αλέξης δώσει 4 μηνιατικα και μισθό 953€ (με το 3 στο τέλος δίνει και την εντύπωση ότι είναι κοστολογημενο ΑΚΡΙΒΩΣ - που να το ξέρει ο Αμερικανός σύμβουλος αυτό)
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#814758 Σαξονα αρχίζω να φοβάμαι ότι θα χρειαστούμε βοήθεια Ντιμη να μεταφράσει στα Ελληνικά.

Δεν μου απάντησες και πετάς κάτι άσχετο για Κουλη κάνοντας άκυρη σύγκριση (καμια έκπληξη εδώ :s_rofl).

Ο Κουλης υποσχέθηκε ότι θα κάνει κάτι καλό και τα έκανε σκατα (οκ όχι πολύ πρωτοτυπο).

Ο σύριζα εφαρμοζε μέτρα που είχαν πολύ θετικό αποτέλεσμα στην οικονομία, δεχόταν το αντίστοιχο πολιτικό κόστος και αντί να τα προβάλλει ως συνειδητή απόφαση (και άρα να καρπωθει το όφελος), παρουσιαζοταν σαν να κάνει κάτι κακό επειδή τον υποχρεωσαν οι κατοχικοι.

Ακούγεται λίγο παρανοϊκό ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι καπάκι βγήκε Κουλης και πούλησε όλα αυτά τα μέτρα ως δικά του.

Το ερώτημα παραμένει: γιατί ο σύριζα δεν πουλαγε την καλή δουλειά που έκανε στην οικονομία;