Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#814703 Αν κατάλαβα καλά , #metanoumera που ποσταρει αρειμανιως ο 747 μιλάμε για πόσο γαμάτα ήμασταν με τΣΡΖΑ ?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#814704 Βασικά αν τα νούμερα παρουσιάζονταν με ποιοτικά κριτήρια σύγκρισης οι επιδόσεις ΣΥΡΙΖΑ (ΔΦΑ όχι ΠΦΑ) θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Η ένσταση μου αφορά το ότι συγκρίνουν τη διακυβέρνηση Παπαδήμου με τη διακυβέρνηση Ραφηνάρχη με τη διακυβέρνηση Σημίτη σαν να είναι ομοιογενή πράγματα.
Πχ πρέπει να πάμε να μάθουμε τι έκανε ο ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ το '90 γιατί ετούτη η διακυβέρνηση είναι ξεκάθαρο GOAT σε ότι αφορά την απασχόληση.
:lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
Στο παρακάτω πινακάκι όμως γίνεται αξιολόγηση (καλύτερες - χειρότερες) σε συγκεκριμένα κριτήρια ήτοι τα έχουν βάλει σε μια σειρά χωρίς να ξεκαθαριστεί ότι συγκρίνουμε μήλα με πατατοκροκέτες.

Αυτό σε απλά Ελληνικά λέγεται παραπλάνηση

:iconcool: :iconcool:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Συμπερασμα.

Το "Εντυ147" πρεπει να ειναι οργανικη θεση στα λαγουμια της Συγγρου και αναλαμβανουν με βαρδιες, η μονη λογικη εξηγηση. :lol: :lol:

Σαξονα :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
EDDIE_147 έγραψε:Είδες κάπου να αμφισβητώ τα νούμερα;
Απ: όχι

:thumbsup:

EDDIE_147 έγραψε:Οι πίνακες φαίνεται να είναι δημοσιευμένοι σε κάποιο μέσο (site, περιοδικό, εφημερίδα; ).
Είναι τόσο αδιάκριτο να μάθουμε που;

Δεν θυμάμαι που τους βρήκα, τα είχα αποθηκευμένα μαζί με κάποια σημαντικά αρχεία :shifty: στο pc.

edit νομίζω τα βρήκα εδω

EDDIE_147 έγραψε:58 ποστ για μια εξαιρετικά απλή ερώτηση ρε παίδες.

Νεύρα βλέπω - δεν αρμόζουν σε έμμισθο άνθρωπο.
Δεν προάγεται και ο διάλογος.

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By 224v
saxon_747 έγραψε:
224v έγραψε:Μα δανείστηκαν χωρίς αύριο, οπότε ποιος θα πληρώσει?? Εγώ??? Εσύ??? Ο φουφουτος?, ας πρόσεχαν...

.

Πόσοι πολίτες έχουν δανειστεί πάνω από 1.295.928€ ?

2015 ----->>> 2020

Ποιός θα το πληρώσει αυτό; Εγώ??? Εσύ??? Ο φουφουτος?
Προφανώς οποίος τα δανείστηκε, δεν καταλαβαίνω την απορία σου??? Μπορείς να περιμένεις και να παρακολουθείς το πόθεν έσχες του, μεχρι το 2050!!!!εάν έχεις όρεξη.

.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
EDDIE_147 έγραψε:Βασικά αν τα νούμερα παρουσιάζονταν με ποιοτικά κριτήρια σύγκρισης οι επιδόσεις ΣΥΡΙΖΑ (ΔΦΑ όχι ΠΦΑ) θα ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Η ένσταση μου αφορά το ότι συγκρίνουν τη διακυβέρνηση Παπαδήμου με τη διακυβέρνηση Ραφηνάρχη με τη διακυβέρνηση Σημίτη σαν να είναι ομοιογενή πράγματα.
Πχ πρέπει να πάμε να μάθουμε τι έκανε ο ΤΖΑΝΕΤΑΚΗΣ το '90 γιατί ετούτη η διακυβέρνηση είναι ξεκάθαρο GOAT σε ότι αφορά την απασχόληση.

Ακόμα ποιο εντυπωσιακές θα ήταν οι συγκρίσεις αν αφαιρούσαμε από τα νούμερα τις χρονιές που λήφθηκαν υπόψη ο τζίρος από πίπες και ναρκωτικά.

Οι αριθμοί που εκφράζουν συγκεκριμένους δείκτες οικονομίας, μετριούνται και καταγράφονται γιαυτό το λόγο. Για συγκρίσεις και συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
georgetz έγραψε:Αν κατάλαβα καλά , #metanoumera που ποσταρει αρειμανιως ο 747 μιλάμε για πόσο γαμάτα ήμασταν με τΣΡΖΑ ?

2 ποστ έκανα, εκ τον οποίον το ένα ως απάντηση στον Ας αποφύγουμε περιγραφές [Admin] eddie . :hmmm:
Απέχει πολύ από το να χαρακτηρίσεις οτι ποσταρω αρειμανίως, δε νομίζεις; :s_bye
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
saxon_747 έγραψε:Εγώ είμαι ο συντάκτης, είμαι δημοσιογράφος.

saxon_747 έγραψε:Δεν θυμάμαι που τους βρήκα, τα είχα αποθηκευμένα

:s_whiteflag

ΥΓ: 64 ποστ και ακόμα ντροπή για το μέσο.
:( :( :( :(
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
EDDIE_147 έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Εγώ είμαι ο συντάκτης, είμαι δημοσιογράφος.

saxon_747 έγραψε:Δεν θυμάμαι που τους βρήκα, τα είχα αποθηκευμένα

:s_whiteflag

ΥΓ: 64 ποστ και ακόμα ντροπή για το μέσο.
:( :( :( :(
:(

Πηγουλα:
Ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#814718 Έχει τους πίνακες το άρθρο αυτό;

:lol: :lol: :lol: :lol:

Τι πανικός ρε παίδες με τα πινακάκια;
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
EDDIE_147 έγραψε:Έχει τους πίνακες το άρθρο αυτό;

Τι πανικός ρε παίδες με τα πινακάκια;

Όχι, αλλά η διαπίστωση (ουσία) είναι ίδια. Γι'αυτό κατόπιν, παρέθεσα νούμερα, να μπορούμε να κρίνουμε.

Εσύ ποια πιστεύεις ότι είναι η καλύτερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης;

Ή μήπως δεν έχεις άποψη;

Που βασιζει ο Κούλης τη δήλωση του ότι ήταν η καλύτερη κυβέρνηση;

Γιατί τέτοιος πανικός με τα πινακακια, αλλεργικοί είστε;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#814723 Τοποθετήθηκα και πριν - με ν+1 μνημόνjα υφεσιακων μέτρων ο σύριζα μόνο goat οικονομία θα μπορούσε να έχει.
Το γιατί πέταξε στα σκουπίδια αυτό το χαρτί το 19 είναι άλλη κουβέντα.

Καλύτερη/χειρότερη δεν ξέρω αλλά δεν βγαίνει αυτό το συμπέρασμα από τέτοιες συγκρίσεις.

Εγώ έχω αλλεργία σε τέτοιου είδους συγκρίσεις (βλέπε ψεκ αναλύσεις γιουργια2day).

Οκ δημοσιογράφος είσαι, copy paste ξέρεις να κάνεις --> δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεις να αντιγράφεις ότι λέω.
:)
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
EDDIE_147 έγραψε:Καλύτερη/χειρότερη δεν ξέρω αλλά δεν βγαίνει αυτό το συμπέρασμα από τέτοιες συγκρίσεις

Τότε γιατί λέει ο Κούλης ότι είναι η καλύτερη κυβέρνηση; Που βασίζεται;

EDDIE_147 έγραψε:
Οκ δημοσιογράφος είσαι, copy paste ξέρεις να κάνεις --> δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεις να αντιγράφεις ότι λέω.
:)

Ε γιατί τι νομίζεις κάνουν οι περισσότεροι δημοσιογράφοι;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#814725 Εσυ σα δημοσιογράφος καταλαβαίνεις ότι δεν θα μπορούσε να πει σύριζα.
Πάντως και αυτός μνημονjo παίζει στο τρανζίστορ.
Άβαταρ μέλους
By cmarin
otso έγραψε:Αντε ας γραψω κατι καλο εγω για την ΝΔ μιας και το παρον φορουμ λογω υψηλων εισοδηματων των μελων (πλην g ) λογικα ,δεν το εχουν παρει χαμπαρι.
Το φοιτητικο επιδομα στεγης απο 1000 πηγε στα 1500 και αν συγκατοικήσουν 2 η παραπανω , οπως γινοταν στα χρονια μου, 2000 εκαστος.
Βεβαια δεν ξερω ποσο βοηθαει η ανεβηκαν αυτοματως οι τιμες στις ενοικιαζομενες τρωγλες και τα καρπωθηκαν οι γερο λαδαδες.
Δεν ξερω και αν τα εχουν δωσει μιας και φιλοι και γνωστοι που ρωτησα και που εχουν παιδια φοιτητες, ανηκουν στην κυριαρχη αστικη ταξη και δεν εχουν κανει τον κοπο να το ψαξουν.
Λοιπόν έπαιρνε η κόρη μου το συγκεκριμένο επίδομα για 2 χρόνια. Πέρσι πέθανε η μητέρα μου και το πατρικό σπίτι πέρασε σε εμένα. Κόπηκε το επίδομα επειδή η περιουσία μου πλέον ξεπερνάει τα 250Κ αντικειμενικής αξίας μαζί με το δικό μου. Έγινα πελουσιος δηλαδή ξαφνικά, ελίτ ...
Ωστόσο το σπίτι είναι κλειστό 1,5 χρόνο τώρα και θέλει αρκετά χρήματα ανακαίνισης για ενοικίαση, που με 2 παιδιά φοιτητές δεν μπορώ να διαθέσω τώρα. Παράλληλα βέβαια πληρώνω κανονικά, ΕΝΦΙΑ, λογαριασμούς κλπ....
Αυτά για τα κοινωνικά κριτήρια....

.