].Η τελευταία πάντως είναι πολύ ευχάριστη.
Παραμένει πάντως μια sci-fi σειρά δράσης, και το Star Trek δεν ήταν δράσης.
Σκύλο βαρέθηκα με το DS9 και το Voyager (δεν τα τελείωσα προφανώς)
Μου άρεσε πολύ (ίσως το καλύτερο) το Enterprise και οι 3 πρώτες σεζόν του Discovery (η 4η ΓΤΠΚ)
Συμπαθητικό το Strange new worlds
αλλά το Picard παραμένει μούφα
Βέβαια εγώ είμαι δίκαιος και όχι τυφλωμένο φανμποι
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Asimov έγραψε:Έχω δει ΟΛΕΣ τις σεζόν του Original και του Next Gen![]()
Σκύλο βαρέθηκα με το DS9 και το Voyager (δεν τα τελείωσα προφανώς)
Μου άρεσε πολύ (ίσως το καλύτερο) το Enterprise και οι 3 πρώτες σεζόν του Discovery (η 4η ΓΤΠΚ)
Συμπαθητικό το Strange new worlds
αλλά το Picard παραμένει μούφα
Βέβαια εγώ είμαι δίκαιος και όχι τυφλωμένο φανμποι
Μου λείπουν 3 επεισόδια Πικάρ και δεν έχω δει το Lower Decks. Το Πικάρ ξεκίνησε σαν νοσταλγικό fan serv συνέχισε στη 2η σεζόν σαν ένα ακατανόητο συνονθύλευμα και τώρα στην 3η έχει στρώσει πάρα μα πάρα πολύ. Εξακολουθεί όμως να έχει τον προβληματικό δρόμο που χάραξε το Discovery όπου οι ακατανόητα κακές επιλογές είναι ο κανόνας και η απείθεια και η ακατάσχετη |λογοκρισία| κερδίζει θαυμασμό και συμπάθεια.
Το Discovery είχε μία καλή σεζόν (τη 2η) και ό,τι άλλο έβγαλε είναι προσβολή στο franchise και τον Ρόντενμπερι προσωπικά. Η Μπέρναμ είναι προσβολή για κάθε έναν φαν προσωπικά. Υποθέτω ότι θα άρεσε στον Ασίμοφ και βρήκε κάτι καλό στη σειρά, σαν το Εντερπράιζ που θα του γυάλισε η Τ'Πάου και η ντομινατρίς Σάτο από το παράλληλο σύμπαν.

Κι η Μπέρναμ δε με χάλαγε όταν άλλαξε μαλλί
Να τα λέμε αυτά
< >
Asimov έγραψε:T’pol για την ακρίβεια και ναι, έρωτας
Κι η Μπέρναμ δε με χάλαγε όταν άλλαξε μαλλί
Να τα λέμε αυτά
Πάει, παραμεγάλωσε και ο Asimov και κοιτάζει ώριμες γυναίκες και όχι πιτσιρίκες. Ου γαρ έρχεται μόνον.
Τεσπα, σημασία έχει ότι πήγαν κουβά οι υποθέσεις του mjacob
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς...