Chris έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Σε λογικά χρήματα, τα Samsung Galaxy Buds 2 είναι μονόδρομος.
Οτιδήποτε φθηνότερο έχω δοκιμάσει, ήταν τραγικό. Δυστυχώς. Κοινώς, αν δεν δώσεις 70€ δεν παίρνεις σοβαρά ακουστικά.
Εχεις δικιο. Και αλλη μια τεχνητη αναγκη που μας αναγκαζει να δινουμε 70 για κατι που διναμε 5. Ημουν μια χαρα ικανοποιημενος απο τα καλωδιου, μεχρι που κοψανε το jack απο τα κινητα. Οι ανταπτορες usb-c to jack αντεχουν κατα μεσο ορο 2 βδομαδες, οποτε εδωσα 30 για ασυρματα, τα οποια ειναι για πεταμα
Εγώ πάντως με τα Sony WI-C200 ή 300 έχω βρει την υγειά μου... Bluetooth, αντέχουν άνετα μία μέρα να μιλάς ή να ακούς μουσική συνέχεια, ήχος πολύ καλός, αντοχή στον χρόνο, άνετα πάνω από 1,5 χρόνο (μετά το πρώτο ζευγάρι έπεσε σε νερά, τώρα είμαι στο δεύτερο) και τα βρίσκεις με 30-40 ευρώ...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

Ε, ναι, είναι ακριβώς το αντίθετο, να μην χάνεις τίποτα από τον εξωτερικό κόσμο και απλά προσθέτεις μουσική ή ομιλία. Τέλειο για ποδηλάτες αλλά και γενικά για όποιον δεν αποζητά την απομόνωσή του ή τον αποκλεισμό εξωτερικών ήχων.