Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Chris έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Σε λογικά χρήματα, τα Samsung Galaxy Buds 2 είναι μονόδρομος.
Οτιδήποτε φθηνότερο έχω δοκιμάσει, ήταν τραγικό. Δυστυχώς. Κοινώς, αν δεν δώσεις 70€ δεν παίρνεις σοβαρά ακουστικά.

Εχεις δικιο. Και αλλη μια τεχνητη αναγκη που μας αναγκαζει να δινουμε 70 για κατι που διναμε 5. Ημουν μια χαρα ικανοποιημενος απο τα καλωδιου, μεχρι που κοψανε το jack απο τα κινητα. Οι ανταπτορες usb-c to jack αντεχουν κατα μεσο ορο 2 βδομαδες, οποτε εδωσα 30 για ασυρματα, τα οποια ειναι για πεταμα :rant:

Εγώ πάντως με τα Sony WI-C200 ή 300 έχω βρει την υγειά μου... Bluetooth, αντέχουν άνετα μία μέρα να μιλάς ή να ακούς μουσική συνέχεια, ήχος πολύ καλός, αντοχή στον χρόνο, άνετα πάνω από 1,5 χρόνο (μετά το πρώτο ζευγάρι έπεσε σε νερά, τώρα είμαι στο δεύτερο) και τα βρίσκεις με 30-40 ευρώ...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#814234 Ε οχι. Ειπαμε ενα θετικο εχουν τα bt, γλιτωνεις τα καλωδια. Δε θα παρω μοντελο με καλωδιο :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#814456 Με τα in ear υπάρχουν πολλοί που βολεύονται εύκολα και άλλοι που δεν. Εμένα μου πάνε καλύτερα αυτά που έχουν το σιλικονένιο στην άκρη (που αντικαθίσταται), τα άλλα που είναι όλο πλαστικό δεν κάθεται στο αυτί μου σκέτο. Δύο μειονεκτήματα των in ear είναι ότι είναι κινδυνεύουν από τον ιδρώτα να τα φοράς ενώ ασκείσαι και είναι δύσκολο να καθαρίσεις το σημείο εξόδου του ήχου από το κερί των αυτιών.
Πλέον για χρήση ενώ περπατάς, ποδήλατο, τρέξιμο κλπ βολεύουν πολύ και είναι και τα πιο ασφαλή αυτά που μεταφέρουν τον ήχο όχι από το αυτί αλλά από το κόκαλο. Τα αυτιά παραμένουν ελεύθερα, ανοιχτά και ακούνε κανονικά. Και ο ήχος αυτών των ακουστικών μπορεί να μην είναι audiophile αλλά δοκίμασα ενός φίλου (της πιο γνωστής μάρκας, Shokz) και είναι πολύ καλύτερα από όσο περίμενα.

Έχετε καταλάβει τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στο latency (καθυστέρηση του ήχου). Αφενός είναι θέμα σχεδίασης κλπ αλλά υπάρχει κάποια τεχνολογία που να προϋποθέτει κάτι καλύτερο. Πχ BLE, aptX κλπ; Και κατά πόσον επηρεάζεται από τυχόν άλλες ραδιοσυχνότητες στο χώρο;
Άβαταρ μέλους
By markvag
sknipper έγραψε:Και κατά πόσον επηρεάζεται από τυχόν άλλες ραδιοσυχνότητες στο χώρο;

Τα δικά μου πάντως, δεν είχαν πρόβλημα ποτέ, ακόμα και πολύ κοντά σε ασύρματους και σχετικό εξοπλισμό.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Dimitris_P έγραψε:Μάλιστα. Σίγουρα δεν είναι noise cancelling
:lol: Ε, ναι, είναι ακριβώς το αντίθετο, να μην χάνεις τίποτα από τον εξωτερικό κόσμο και απλά προσθέτεις μουσική ή ομιλία. Τέλειο για ποδηλάτες αλλά και γενικά για όποιον δεν αποζητά την απομόνωσή του ή τον αποκλεισμό εξωτερικών ήχων.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#814801 Σκνιπερ, νομιζω πως η καθυστερηση ειναι προβλημα του bluetooth γενικοτερα, δεν μπορεις να κανεις κατι. Το συναντω σε διαφορες συσκευες.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#814821 ξερει κανεις απο εσας που μπορω να βρω τις διαφορες μεταξων των χιλιαδων μοντελων samsung odyssey g5 που υπαρχουν?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#814823 Έχεις ακριβή κωδικό μοντέλου;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
drdino έγραψε:Έχεις ακριβή κωδικό μοντέλου;

βρε εχω και τους 12 απο τα 32ρια μοντελα το θεμα ειναι πως δεν ξερω τι διαφορες εχουν περα απο οτι μερικα ειναι του 20 και τα αλλα του 21 κατα τα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται
Άβαταρ μέλους
By drdino
#814831 Για βάλε 2-3 κωδικούς να δούμε
Άβαταρ μέλους
By Zorz
cabala10 έγραψε:LC32G55TQWNXZA
LS32AG550ENXZA
LS32BG702ENXGO

Αυτά δεν είναι SKUs, είναι κωδικοί εκτόξευσης. Πού τα βρήκες; :lipsealed:

Εικόνα