Ειδικά η Τουρκία, έχει τεράστιο πληθωρισμό στα πάντα εδώ και χρόνια, δεν προσφέρεται για σύγκριση.
Ειδικά η Τουρκία, έχει τεράστιο πληθωρισμό στα πάντα εδώ και χρόνια, δεν προσφέρεται για σύγκριση.
Anonymous Founder έγραψε:(ενώ για παράδειγμα τα δάνεια του Μητσοτάκη και της ΝΔ είναι σε ευρώ, καμία σχέση, σαφώς πατριωτική στάση....), κλπ κλπ.
Δηλαδή είναι η κατάσταση που είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα... bebes έγραψε:Βλέπω και η Ισπανία, αν και μειωσε πολυ τον ΦΠΑ στα τρόφιμα δεν φαίνεται να τα πηγαίνει και πολύ καλά...![]()

bebes έγραψε:Ωραία, βγάζουμε την Τουρκία απο την εξίσωση (αν κι εχω ένσταση για τη σταθερή ισοτιμία, δεν θα μας έπαιρναν μονο τα €, θα αποβαλόμασταν και απο την ενωση).
bebes έγραψε:Ο Ορμπαν που εχει και φτηνό καύσιμο απο το φιλαράκι του γιατι είναι τόσο ψηλά;
Δεν ειρωνεύομαι, απλά μου φαίνεται περίεργο
Anonymous Founder έγραψε:
Το ενδιαφέρον πάντως στο παραπάνω, είναι πως ο Μητσοτάκης προσπαθεί να χτυπήσει τον Τσίπρα μέσω του... Βαρουφάκη. Περίεργο κι αυτό, αν πιστέψουμε τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που δείχνουν μια τεράστια διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Στη ΝΔ θεωρούν ότι ο Βαρουφάκης κάνει το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ να μοιάζει «αμήχανο» και ότι στα αφτιά των ψηφοφόρων ενισχύεται μοιραία ως «πιο καθαρή» η γαλάζια πρόταση διακυβέρνησης. Αυτό που θέλει ο Μητσοτάκης μέσα από έναν… αντιβαρουφακισμό είναι να ξαναζωντανέψει ενόψει της 21ης Μαΐου το αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο.
Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος με τις επίμονες αναφορές του στον Βαρουφάκη στοχεύει σε διπλή κατεύθυνση: πρώτον, θέλει να συσπειρώσει τη δεξιά βάση της ΝΔ και δεύτερον, προσδοκά να απευθυνθεί πιο αποτελεσματικά στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ.
g8777 έγραψε:
Απεκτησε και ο Ιανη υπολογισιμο πολιτικο εκτοπισμα. Μα ημαρτον Χριστε μου.
markvag έγραψε:Και φυσικά ο Μητσοτάκης έχει σχεδόν όλη την (πολύ σεβαστή) περιουσία του στην Ελλάδα και τίποτα σε εξωτερικό...![]()
Δηλαδή είναι η κατάσταση που είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...
224v έγραψε:Υπάρχει άλλος τρόπος ώστε κάποιος να αναγκαστεί να πληρώσει τα χρωστούμενα?
.
saxon_747 έγραψε:224v έγραψε:Υπάρχει άλλος τρόπος ώστε κάποιος να αναγκαστεί να πληρώσει τα χρωστούμενα?
.
Να γίνει πρωθυπουργός.
Πχ Μητσοτάκης , χρωστάει 1.295.000 δεν τρέχει τίποτα
...η έστω υπουργός.
Άδωνις αναγκαζόταν να πουλάει βιβλία όταν ήταν στο ΛΑΟΣ, τώρα χρωστάει 900.000 σε δάνεια.
224v έγραψε:Υπάρχει άλλος τρόπος ώστε κάποιος να αναγκαστεί να πληρώσει τα χρωστούμενα???,δλδ ενας που πιστολιαζει την τράπεζα, που κακώς του έδωσε δάνειο χωρίς collateral?. Σίγουρα φταίει τραπεζα αλλά ας του πάρει και κανένα ακίνητο να πονέσει ο τύπος.Με ενδιαφέρει ο τρόπος που θα "υποχρεωθεί" μεγαλοοφειλέτης (9ψηφιο νούμερο) να πληρώσει.
Εάν φυσικά είναι πραγματικός ευάλωτος να το αποδείξει και η τράπεζα να βρει τρόπο να τον βοηθήσει αφού δεν φταίει ο άνθρωπος. Αλλά οι τράπεζες ούτε αυτό είναι ικανές να κάνουν...
.
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]