Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#813552 MH370
https://www.imdb.com/title/tt26739535/

Πρόκειται για των Μαλαισιανών Αερογραμμών. Μίνι σειρά 3 επεισοδίων.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Red Garland έγραψε:Είχα δει την πρώτη σεζόν Line of Duty τότε που την ανέφερες αν και παλιό είναι δυνατό.

Είναι παλιά η πρώτη σεζόν αλλά η τελευταία είναι του 2021 :)

< >
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#813597 Οκ, δεν είμαι φαν του παιχνιδιού, αλλά στο 3ο επεισόδιο το έκλεισα

Νταξ πήξαμε στα ζόμπι

Καλύτερη σειρά (και) φέτος το Ted Lasso
Άβαταρ μέλους
By pro
#813648 Οκ, τα ζόμπι είναι θέμα γούστου. Εμένα με ενοχλεί πλέον η κορεκτίλα, που σε μια σειρά που μετα βίας δείχνει μια ιδέα ετεροφυλόφιλου φλερτ, αφιερώνει ένα ολόκληρο επεισόδιο σε έναν μεγάλο έρωτα ενός γκέι ζευγαριού (με πλοκή σχεδόν άσχετη με την κυρίως υπόθεση), ενώ στο τέλος αποκαλύπτει και ότι το κορίτσι-πρωταγωνίστρια έχει lesbian ανησυχίες. Δεν έχω πρόβλημα με τέτοιου είδους θεματολογία, αυτό που είναι εκνευριστικό είναι ότι πλέον οι δημιουργοί θεωρούν υποχρέωσή τους να εντάξουν τέτοιες ιστορίες στο σενάριό τους γιατί αλλιώς θα θεωρηθούν ότι μεροληπτούν, κλπ, κλπ.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
g8777 έγραψε:
Red Garland έγραψε:The Last Of Us

Εικόνα

πίσω, κρατάω σκουπόξυλο :x

imho παρ όλη την κορεκτίλα και την αμερικανίλα το επεισόδιο με τους γκέι παίζει να ήταν και το καλύτερο όλης της σειράς.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
pro έγραψε:Οκ, τα ζόμπι είναι θέμα γούστου. Εμένα με ενοχλεί πλέον η κορεκτίλα, που σε μια σειρά που μετα βίας δείχνει μια ιδέα ετεροφυλόφιλου φλερτ, αφιερώνει ένα ολόκληρο επεισόδιο σε έναν μεγάλο έρωτα ενός γκέι ζευγαριού (με πλοκή σχεδόν άσχετη με την κυρίως υπόθεση), ενώ στο τέλος αποκαλύπτει και ότι το κορίτσι-πρωταγωνίστρια έχει lesbian ανησυχίες. Δεν έχω πρόβλημα με τέτοιου είδους θεματολογία, αυτό που είναι εκνευριστικό είναι ότι πλέον οι δημιουργοί θεωρούν υποχρέωσή τους να εντάξουν τέτοιες ιστορίες στο σενάριό τους γιατί αλλιώς θα θεωρηθούν ότι μεροληπτούν, κλπ, κλπ.
Συμφωνώ

Εγώ να πω την αλήθεια, όσο είδα, δεν κατάλαβα που καινοτομεί σε σχέση με άλλες σειρές-ταινίες με ζομπι, post-apocalyptic κλπ ώστε να δικαιολογεί αυτό το hype

Μια από τα ίδια, χιλιοειπωμένα
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#813761 Παίζει ο Πέτρος ο Πασχάλης που είναι ο πιο χοτ ηθοποιός αυτή τη στιγμή ειδικά στην ποπ κουλτούρα.
Άβαταρ μέλους
By glf
#813775 Τα ζόμπι είναι αμερικανική ανακάλυψη ή τα είχαν και άλλες κουλτούρες; Από που ξεκίνησε ρωτάω.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#813784 Ενας συνδυασμος βουντου με παλια επιστημονικη φαντασια νομιζω ειναι. Το μοντερνο ζομπι, απο ιο, δε νομιζω να εχει σχεση με καμια κουλτουρα με τον τροπο που το εννοεις

Και γενικοτερα, αυτο:

Asimov έγραψε:Μια από τα ίδια, χιλιοειπωμένα

Με εχει κουρασει αφανταστα τελευταια. Δε μπορω να δω τιποτα, ουτε ταινιες, ουτε σειρες, οσονουπω ουτε και ηλ. παιχνιδια. Τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και 5 μαρβελ ταινιες 5 σειρες το χρονο, 3 σταρ γουορς και 2 σειρες, πικαρντ, dc, συντομα ερχεται και παρα φυσιν βιασμος στον τολκιν, και γαμω συνολικα την εννοια δημιουργος περιεχομενου γαμω
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#813824 Λογικό δεν είναι να υπάρχει βιασμός,

Υπάρχουν πόσες πλατφόρμες, ποσα κανάλια. Παράγουν ότι να ναι απλά να υπάρχει υλικό να μπορούν να υποστηρίξουν τις συνδρομές. Στο τέλος οι ίδιοι θα είναι χαμενοι.

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#814460 The Diplomat στο Netflix. IMDB 8.2/10
Προσοχή υπάρχει και άλλη σειρά με τον ίδιο τίτλο επίσης φετινή.
Το ξεκίνησα επειδή διάβασα καλά σχόλια αλλά με μισή καρδιά με βάση το trailer. Τελικά όμως το ευχαριστήθηκα πολύ. Παίζουν καλά και έχει ωραία γυρίσματα/ανατροπές. Βέβαια τελειώνει με μεγάλο μπαμ που μας αφήνει ξεκρέμαστους για να περιμένουμε την επόμενη σειρά.

Και έτσι μου λύθηκε η απορία για το ποιος πλούσιος μπορεί να μένει στο παλατάκι Winfield House μέσα στο Regent's Park όπου όλο μπαίνουν και βγαίνουν μαύρα αυτοκίνητα όποτε περνάω από εκεί με το ποδήλατο. Είναι η επίσημη κατοικία του Αμερικανού πρέσβυ στο Λονδίνο. Δεν είναι άσχημα....