Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By 224v
BARHonda έγραψε:Και ο συγκεκριμένος δρόμος νομίζω είναι από τους πλέον κάκιστους στο Brno

Έχω να το λέω εδώ, κάνουν ένα έργο και αναγκάζονται να σκάψουν τον δρόμο, το μπάλωμα τους είναι άψογο. Ξενερώνω όταν συγκρίνω καταστάσεις με Ελλάδα, μπουρδέλο παντού.
Πουθενά δεν είναι τα φρεάτιο, λακκούβες κλπ, όπως εδώ...περνάει φορτηγάκι,και με φτυάρι το γεμίζουν ξεχυλο και αφήνουν τη κυκλοφορία να το πατήσει!!!! Αίσχος των δήμων αυτό.

Έξω από την αντιπροσωπία της Bentley!!!Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#814453 Και έδειχνε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By markvag
Scotch έγραψε:Και έδειχνε να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.
Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By edmond
#814916 Εικόνα

Εικόνα

Ο Θεοχαράκης, ο ίδιος. Τον έχω πετύχει κάμποσες φορές στο δρόμο τα πρωινά να κατεβαίνει τον Κηφισό. Συνήθως με ένα Infinity. Και τον λες και λιγάκι ανήσυχο καθότι κάνει μπόλικες σφήνες. Η μηχανή πίσω συνοδεία του.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#815001 Λέω και εγώ, ποιος πήγε και αγόρασε το Ariya! :lol:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#815031 Γιατί όχι; Είναι εξαιρετικό πακέτο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#815083 σε περασε? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
dimviii έγραψε:σε περασε? :shifty:

Θα ήταν ωραιο να ήμουν με το αλπιν δίπλα …

Πηγαίναμε αρκετή ώρα παρέα στην κίνηση του περιφερειακού .
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#815108 Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να βρίσκεσαι πηγμένος στην κίνηση με ένα τέτοιο αυτοκίνητο :lol:

Εγώ θα προτιμούσα να βρίσκομαι με αυτό που βρισκόσουν εσύ (ή ακόμα καλύτερα το έτερο της οικογένειας).
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Scotch έγραψε:Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να βρίσκεσαι πηγμένος στην κίνηση με ένα τέτοιο αυτοκίνητο :lol:

Εγώ θα προτιμούσα να βρίσκομαι με αυτό που βρισκόσουν εσύ (ή ακόμα καλύτερα το έτερο της οικογένειας).

Χαχαχα

Δίκιο έχεις .
Από τη μια όντως απολάμβανα το θέαμα , άνετα καθήμενος …. Από την άλλη κ στο / στην Αλπιν να ήμουν , είναι τόσο άνετο κ πολιτισμένο ( ειδικά σε σχέση με την Elise ) , που δε θα με δυσκόλευε :)