Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:
Στα του θέματος, ευχάριστη έκπληξη και για μένα η τιμολόγηση της Μάζντα δεδομένου του ιστορικού της και της αγοράς όπως έχει διαμορφωθεί.

Πραγματικά... Δεν νομίζω να έχει μείνει άλλο SUV αυτής της κατηγορίας που να ξεκινάει με 28 χιλιάρικα... Και να τερματίζει στα 40κάτι...

Εδώ πλέον η Corolla ξεκινάει από τα 28-29 χιλιάρικα... :tomato:

Όσο σκέφτομαι ότι το Kadjar 1,5d είχε σχετικά πρόσφατα (το 2019-2020) μία έκδοση με αξιοπρεπέστατο εξοπλισμό που την έδιναν 21,5Κ... και τώρα τόσο θέλεις για ένα εξοπλισμένο Sandero... :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#814347 Και παίρνεις 165 ατίθασους ατμοσφαιρικούς ίππους, χειροκίνητο κιβώτιο για συμμετοχικές μετακινήσεις μέσα στην πόλη και ρεφάρεις την χαμηλή τιμή με τέλη, service και βενζίνες. Το λες και ευκαιρία :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By dimik
#814350 Το μεγαλύτερο πρόβλημα του είναι οι χώροι σαν κλασικό Mazda και μετά η τεχνολογία η οποία σε κάποες περιπτώσεις είναι λίγο "προηγούμενης" γενιάς, από δυναμικά χαρακτηριστικά κλπ είναι μια χαρά εως και ανώτερο του ΜΟ
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#814351 Ναι αν θες να κάνεις κάθε μέρα μετακόμιση .
Το καλύτερο βέβαια είναι ότι μπορείς να το πάρεις και να γυρίσεις όλη τη χώρα ή την Ευρώπη χωρίς να ψάχνεις κάθε λίγο και λιγάκι φορτιστή κτλ .
Άβαταρ μέλους
By dimik
#814353 Να πληρώνεις SUV για να έχεις χώρους hatchback που λέει ο λόγος δεν έχει και κανένα νόημα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#814354 Αν το θέλεις για μεγάλα ταξίδια, δεν αγοράζεις βενζίνη βέβαια, το diesel παραμένει ο βασιλιάς. Και μεγάλα ταξίδια εννοούμε να κάνεις έως και 1000 χλμ χωρίς ανεφοδιασμό.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#814355 Κάθε λίγο και λιγάκι = κάθε 300km, που άνετα συνδυάζεις με στάση. Και αυτό για 1-2 φορές το χρόνο (και αν) που θα κάνει κάποιος τέτοιο ταξίδι. Και το "χαίρεσαι" τις υπόλοιπες ημέρες του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#814356 Κανενα νόημα δεν έχει να γράφει ο καθένας ότι ναναι αλλά οκ.
Εδώ δεν έχει χώρους hatchback το δικό μου που είναι μια κατηγορία κατω και χωράμε μια χαρά τετραμελής οικογένεια και είναι πρόβλημα οι χώροι του cx5?
Λογικοτατο.
Καλά για τα γραφικά πλέον περί σύγκρισης με ηλεκτρικό σε κάθε άσχετο thread δεν έχω τι άλλο να πω.
Έχετε ξεχάσει τη μετατροπή σε υγραέριο.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#814359 Γνωρίζω πως είσαι κατά των ηλεκτρικών και το σέβομαι (δεν έχω και κανένα όφελος να πείσω κάποιον να πάρει, αντιθέτως). Εγώ όμως απάντησα στο "Δεν νομίζω να έχει μείνει άλλο SUV αυτής της κατηγορίας που να ξεκινάει με 28 χιλιάρικα... Και να τερματίζει στα 40κάτι..." του markvag.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#814360 Οφελος δεν εχεις, αυτοεπιβεβαιωση για το ποσο υπεργαματη επιλογη εκανες εχεις.

Ειπαμε.

Χερακι, τσεπουλα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#814361 :lol: Το ακούσαμε κι αυτό
DILLIGAF που λέει και η νεολέρα :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#814364 Τι διάβολο σημαίνει το DILLIGAF; :help: :s_mad
Όσο για τα υπόλοιπα, μπορούμε να συμφωνήσουμε έστω πως δεν κάνουν όλα τ'αυτοκίνητα για όλους και για όλες τις χρήσεις;
Κάποιος που κάνει συχνά ταξίδια, να πάρει ηλεκτρικό; Για να βλαστημήσει την ώρα και την στιγμή;
Από την άλλη, κάποιος που το 90% το κάνει στην πόλη ή πέριξ αυτής θα ήταν κρίμα να μην πάρει ηλεκτρικό.

Μπορούμε επίσης να συμφωνήσουμε νομίζω πως η τιμές του CX-5 είναι εξαιρετικές, αν και με προβλήματα (φόροι, χαμηλές επιδόσεις, κλπ).
Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε ξανά και ξανά για τα ίδια! :vava: