Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:
edmond έγραψε:Δεν ξέρω τι είπε ο ρεντ και δεν με αφορά κιόλας, αλλά μήπως τον βγάζετε εκτός με χαρακτηριστική ευκολία;
Υπάρχει κάποιος με τόοοοση ευαισθησία που τον ενοχλεί ο εν λόγω χρήστης; ή είναι κατευθείαν εντολή άνωθεν;
Και μάλιστα -καινούργιο κόλπο αυτό- 2 μήνες, δεν φτάνει ο ένας ξέρωγω.
Μπούσσε, και αν θες απάντας, σε ενοχλεί τόσο πολύ; Δεν γίνεται να αγνοήσεις τον όποιον ρεντ και να συνεχίζεις;

Θα μιλήσω λίγο πιο ξεκάθαρα. Και ελπίζω να διαβάζει ο ρεντ(δεν ξέρω αν μπορεί με τον αποκλεισμό).

Ρεντ μονστερ(Κώστας;;) σε θεωρώ βλάκα, να το θέσω όμορφα. Σε μερικά θέματα έχεις άποψη και μπορείς να παρακολουθείς όμορφα και ωραία. Σε άλλα έχεις εμμονές και γ@μάς την κουβέντα.
Το να σε κόβουν έτσι εύκολα το θεωρώ επιεικώς ΓΕΛΙΟ.
Τέτοια χουντίτσα του τύπου αποφασίζομεν και διαττάσομεν δεν την περίμενα ομολογώ.
Εδώ άλλοι χρήστες είναι αρκετά πιο ενοχλητικοί και δεν κουνιέται φύλλο ας πούμε, μην δίχνουμε χαρακτήρα εδώ.

Ευχαριστώ

Δεν ενόχλησε τον GB αυτή τη φορά , o συγκεκριμένος έχει βάλει στόχο και εμένα τελευταία, ζητώντας δημόσια (χωρίς προφανώς να του πέφτει λόγος) προσωπικά στοιχεία (όπως το πού μένω).
Τα ίδια έκανε και ο κλώνος του υπόψιν.
Προφανώς λοιπόν τέτοια κακοπιστία δεν θα γίνεται αποδεκτή για κανένα λόγο.

Είναι σαφές πως το κάνει επίτηδες και θέλει να γίνει "μάρτυρας", ούτε μια φορά δεν έχει δείξει την παραμικρή πρόθεση να κουβεντιάσει ανθρώπινα.
Στειλ' τον για βρουβες μόνιμα λοιπόν και αν κάνει κλώνους σε μία βδομάδα το πολύ θα έχει φανεί..
Αυτό το διμηνιαίο μπαν δεν έχει νόημα

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#813586 Δεν του πέφτει λόγος να γράψει το παραμικρό. Γιατί το γράφει με κακή πρόθεση.
Γενικώς, ο εν λόγω βγάζει ένα κόμπλεξ σε κάποιους χρήστες νομίζω γιατί τους θεωρεί κατώτερούς του.
Εμένα, τον GB, τον dimviii και όχι μόνο, ο BEAMS του είχε κατεβάσει ένα απίθανο μπινελίκι κάποια στιγμή.
Δεν καταλαβαίνω γιατί, μάλλον γιατί μετράει τα πτυχία, γιατί κατά τ'άλλα δεν βγαίνει νόημα.
Γενικώς, υπάρχει μια χούφτα ανθρώπων με αυτήν την συμπεριφορά, η οποία συνεχίζεται για χρόνια. Απλώς ο εν λόγω είναι ο πιο συνεπής, οι άλλοι έρχονται και φεύγουν, πάντα με το ίδιο τουπέ ανωτερότητας.
@ΝΠ, εδώ όπως βλέπεις ακόμη και το διμηνιαίο μπαν θεωρείται πολύ σκληρό, πόσο μάλλον το μόνιμο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:@ΝΠ, εδώ όπως βλέπεις ακόμη και το διμηνιαίο μπαν θεωρείται πολύ σκληρό, πόσο μάλλον το μόνιμο.

Ο συγκεκριμένος έχει δώσει αφορμές για μόνιμο μπαν.
Το διμηνιαίο απλά δημιουργεί την δυνατότητα με ένα ποστ να γίνουν μπαχαλο όλα.
Με τους κλώνους δεν γίνεται άμεσα αυτό, πρέπει να προηγηθεί μια προετοιμασία.
Στην τελική και μέχρι να ψάξει για βοήθεια δώσε την δυνατότητα να έχει ζωή, αφού αυτή η εμμονή σε nolifers ταιριάζει.

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#813589 Ο Αργύρης παραπάνω βλέπεις έχει άλλη άποψη. Εγώ θεωρώ πως στον συγκεκριμένο χρήστη έχουν δοθεί άπειρες ευκαιρίες, αλλά δεν αλλάζει στάση. Ούτε θ'αλλάξει αν δεν φάει μπαν, ούτε θα γίνει κάτι αν φάει μόνιμο και φτιάξει κλώνο. Στην ίδια κατάσταση θα είμαστε.
Όταν ο άλλος έρχεται για τσαμπουκά και για να προσβάλει και μόνον, θα το κάνει σε κάθε περίπτωση.
Οποια και να είναι η μέθοδος, ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Εγώ έχω να κάνω μια πρόταση εδώ όμως: γίνεται ο Αργύρης (edmond) mod και αναλαμβάνει εν λευκώ τον red_monster, εγώ δεν θα του δώσω ξανά μπαν του συγκεκριμένου.
Ακούω. :s_dance
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:Συμφωνώ. Και να αλλάξει το nick του σε edmod :s_yes
Συμφωνώ!!

Αργύρης φορ μοντ....

.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#813750 Σατράπηδες :shifty:
Αν γίνω μοντ θα πέσει πολύ μπάνιο σε μερικούς...άπλυτους :shifty: εδώ μέσα :lol:

Να μου λείπει, σας μερσώ πολύ, ήδη μου τρώει αρκετό χρόνο το φόρουμ για να μπορώ να είμαι άκτιβ και εδώ.
Άβαταρ μέλους
By babakos
#817545 Μου αρέσει που με αφορμή μια τυπική επίσκεψη στον οφθαλμιατρο μου διαγνώστηκα με καταρράκτη και αναγκαστικά υποβλήθηκα σε επέμβαση. Με την επέμβαση εγινε και διορθωση μυωπιας και (πολυ υψηλού) αστιγματισμου. Από την δεύτερη μέρα κιόλας νομιζω οτι ξαναγεννήθηκα. Χρώματα, οξύτητα κοντράστ.. δεν θυμάμαι να εχω ξαναδεί ετσι ποτέ. Εμπειρια να πετάς τα γυαλιά μετά απο 40 χρόνια.
Με τα γυαλια εβλεπα 7/10 . Ειμαι ήδη στα 9/10 χωρίς γυαλια. Αναμένω να περάσουν 20-25 μέρες να σταθεροποιηθώ..

Γιατρέ (ξερεις εσύ) ευχαριστώ! Ελπιζω να επιζήσω μόνο από τα ΠΟΛΛΑ κολλύρια ....
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
babakos έγραψε:Μου αρέσει που με αφορμή μια τυπική επίσκεψη στον οφθαλμιατρο μου διαγνώστηκα με καταρράκτη και αναγκαστικά υποβλήθηκα σε επέμβαση. Με την επέμβαση εγινε και διορθωση μυωπιας και (πολυ υψηλού) αστιγματισμου. Από την δεύτερη μέρα κιόλας νομιζω οτι ξαναγεννήθηκα. Χρώματα, οξύτητα κοντράστ.. δεν θυμάμαι να εχω ξαναδεί ετσι ποτέ. Εμπειρια να πετάς τα γυαλιά μετά απο 40 χρόνια.
Με τα γυαλια εβλεπα 7/10 . Ειμαι ήδη στα 9/10 χωρίς γυαλια. Αναμένω να περάσουν 20-25 μέρες να σταθεροποιηθώ..

Γιατρέ (ξερεις εσύ) ευχαριστώ! Ελπιζω να επιζήσω μόνο από τα ΠΟΛΛΑ κολλύρια ....

Γρηγορη αναρρωση ευχομαι.

Τον γιατρο τον ξερουμε; Γιατι εναν που ξερουμε, σκιζει :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#817549 Μπράβο, υπομονή με τις σταγόνες τώρα.

Σε ιδιωτικό ή δημόσιο έκανες την επέμβαση;