Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#813473 Φροντιστηριο για το λυκειο απο 320€ τον μηνα για την πρωτη ταξη και 80-100 επιπλεον ο χρονος, στο γυμνασιο 160. Αγγλικα; 2η γλωσσα; Εξεταστρα για πτυχια; Ρευμα στα 70€ τον μηνα , θερμανση ενα 500ρικο φετος αλλα για ουτε 4 μηνες, βοηθησε ο ηπιος χειμωνας και το 240ρι που πληρωσα τον Φεβρουαριο οποτε τα κλιματιστικα ανελαβαν δραση.

Τηλεφωνια 65€, σταθερο και 3 κινητα

Σουπερμαρκετ 350, λαικη 100, χασαπης αλλα τοσα χαλαρα και ειμαστε 3, αν και ο γιος τρωει σαν ενηλικας πλεον

Αθληματα δεν εβαλα, τα εκοψε ολα ο μικρος αλλα περσι εδινα 55€ τον μηνα, χωρια δελτια, καρτα υγειας αθλητη, στολες, ζωνες, συμμετοχες, κλπ

Εδω αυξηθηκε το δανειο 60€ με τις αναπροσαρμογες επιτοκιων και σφιξανε τα ζωναρια

Επειδη ο δικος μου τελειωνει το γυμνασιο, βαλε και την 3ημερη εκδρομη μεσα, το χαρτζηλικι που πρωτα δεν ειχε, τα χρηματα που πρεπει να εχει στις εκπαιδευτικες που κανουν καθε 2 μηνες, τους περιπατους καθε μηνα που λογω θεσης σχολειου απαιτουν πουλμαν, και φυσικα απο του χρονου στο λυκειο θα αυξηθουν κι αλλο τα προσωπικα του εξοδα.
Ευτυχως εχω ενα
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#813502 Αποφάσισες να τεκνοποιήσεις; να αναπαραχθείς; να αφήσεις κάποιον διάδοχο στον μάταιο τούτο κόσμο;

Διάβασε τις τελευταίες δημοσιεύσεις σε αυτό το τόπικ. :metalo:

ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#813505 Ελά μωρέ μπούσε, κλαίγονται οι χήρες, κλαίγεσαι κι εσύ με τα εκατομμύρια. Εσύ ειδικά , 5 παιδιά πρέπει να κάνεις.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Νίκος Παππάς έγραψε:Φροντιστηριο για το λυκειο απο 320€ τον μηνα για την πρωτη ταξη και 80-100 επιπλεον ο χρονος, στο γυμνασιο 160. Αγγλικα; 2η γλωσσα; Εξεταστρα για πτυχια; Ρευμα στα 70€ τον μηνα , θερμανση ενα 500ρικο φετος αλλα για ουτε 4 μηνες, βοηθησε ο ηπιος χειμωνας και το 240ρι που πληρωσα τον Φεβρουαριο οποτε τα κλιματιστικα ανελαβαν δραση.

Τηλεφωνια 65€, σταθερο και 3 κινητα

Σουπερμαρκετ 350, λαικη 100, χασαπης αλλα τοσα χαλαρα και ειμαστε 3, αν και ο γιος τρωει σαν ενηλικας πλεον

Αθληματα δεν εβαλα, τα εκοψε ολα ο μικρος αλλα περσι εδινα 55€ τον μηνα, χωρια δελτια, καρτα υγειας αθλητη, στολες, ζωνες, συμμετοχες, κλπ

Εδω αυξηθηκε το δανειο 60€ με τις αναπροσαρμογες επιτοκιων και σφιξανε τα ζωναρια

Επειδη ο δικος μου τελειωνει το γυμνασιο, βαλε και την 3ημερη εκδρομη μεσα, το χαρτζηλικι που πρωτα δεν ειχε, τα χρηματα που πρεπει να εχει στις εκπαιδευτικες που κανουν καθε 2 μηνες, τους περιπατους καθε μηνα που λογω θεσης σχολειου απαιτουν πουλμαν, και φυσικα απο του χρονου στο λυκειο θα αυξηθουν κι αλλο τα προσωπικα του εξοδα.
Ευτυχως εχω ενα

Φ
Α
Α
Α
Α
Α
Α
Α
Α
Α
Α
Α
Π
Π
Π
Π

Γραψτε και αλλα, μπας και πιασει 58% ο Κουλης και ξεκουραστει και ο Εντυ. :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By rafi
#813514 Σχολιάζετε το πρόγραμμα αλλά το μεγαλύτερο καραγκιοζιλικι είναι ο προϋπολογισμός.
500μυρια/200κ μας κάνει 2500 αιτήσεις περίπου.
Απευθύνεται σε ελάχιστους και είναι απλά και μόνο για το θεαθηναι.

Μπακαλιστικα αν πούμε ότι 1000 σπίτια θα είναι στην Αθήνα και 300 στη Θεσσαλονίκη μας μένουν περπου 20κατι σπίτια ανά νομό της χώρας. Μιλάμε για μια σταγόνα κυριολεκτικά.

.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#813558 Δεν ξέρω τι είπε ο ρεντ και δεν με αφορά κιόλας, αλλά μήπως τον βγάζετε εκτός με χαρακτηριστική ευκολία;
Υπάρχει κάποιος με τόοοοση ευαισθησία που τον ενοχλεί ο εν λόγω χρήστης; ή είναι κατευθείαν εντολή άνωθεν;
Και μάλιστα -καινούργιο κόλπο αυτό- 2 μήνες, δεν φτάνει ο ένας ξέρωγω.
Μπούσσε, και αν θες απάντας, σε ενοχλεί τόσο πολύ; Δεν γίνεται να αγνοήσεις τον όποιον ρεντ και να συνεχίζεις;

Θα μιλήσω λίγο πιο ξεκάθαρα. Και ελπίζω να διαβάζει ο ρεντ(δεν ξέρω αν μπορεί με τον αποκλεισμό).

Ρεντ μονστερ(Κώστας;;) σε θεωρώ βλάκα, να το θέσω όμορφα. Σε μερικά θέματα έχεις άποψη και μπορείς να παρακολουθείς όμορφα και ωραία. Σε άλλα έχεις εμμονές και γ@μάς την κουβέντα.
Το να σε κόβουν έτσι εύκολα το θεωρώ επιεικώς ΓΕΛΙΟ.
Τέτοια χουντίτσα του τύπου αποφασίζομεν και διαττάσομεν δεν την περίμενα ομολογώ.
Εδώ άλλοι χρήστες είναι αρκετά πιο ενοχλητικοί και δεν κουνιέται φύλλο ας πούμε, μην δίχνουμε χαρακτήρα εδώ.

Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By mousatos
edmond έγραψε:Δεν ξέρω τι είπε ο ρεντ και δεν με αφορά κιόλας, αλλά μήπως τον βγάζετε εκτός με χαρακτηριστική ευκολία;

έχεις π.μ εντός 2 λεπτών
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
edmond έγραψε:Δεν ξέρω τι είπε ο ρεντ και δεν με αφορά κιόλας, αλλά μήπως τον βγάζετε εκτός με χαρακτηριστική ευκολία;
Υπάρχει κάποιος με τόοοοση ευαισθησία που τον ενοχλεί ο εν λόγω χρήστης; ή είναι κατευθείαν εντολή άνωθεν;
Μπούσσε, και αν θες απάντας, σε ενοχλεί τόσο πολύ; Δεν γίνεται να αγνοήσεις τον όποιον ρεντ και να συνεχίζεις;

Θα μιλήσω λίγο πιο ξεκάθαρα. Και ελπίζω να διαβάζει ο ρεντ(δεν ξέρω αν μπορεί με τον αποκλεισμό).

Ρεντ μονστερ(Κώστας;;) σε θεωρώ βλάκα, να το θέσω όμορφα. Σε μερικά θέματα έχεις άποψη και μπορείς να παρακολουθείς όμορφα και ωραία. Σε άλλα έχεις εμμονές και γ@μάς την κουβέντα.
Τέτοια χουντίτσα του τύπου αποφασίζομεν και διαττάσομεν δεν την περίμενα ομολογώ.
Εδώ άλλοι χρήστες είναι αρκετά πιο ενοχλητικοί και δεν κουνιέται φύλλο ας πούμε, μην δίχνουμε χαρακτήρα εδώ.

Ευχαριστώ

Δεν ενόχλησε τον GB αυτή τη φορά , o συγκεκριμένος έχει βάλει στόχο και εμένα τελευταία, ζητώντας δημόσια (χωρίς προφανώς να του πέφτει λόγος) προσωπικά στοιχεία (όπως το πού μένω).
Τα ίδια έκανε και ο κλώνος του υπόψιν.
Προφανώς λοιπόν τέτοια κακοπιστία δεν θα γίνεται αποδεκτή για κανένα λόγο.

Είναι σαφές πως το κάνει επίτηδες και θέλει να γίνει "μάρτυρας", ούτε μια φορά δεν έχει δείξει την παραμικρή πρόθεση να κουβεντιάσει ανθρώπινα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii

Ευχαριστώ

αφου δεν ειδες τι εγραψε,πως κρινεις την ποινη?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#813572 Μιλάμε για ένα χρήστη που έρχεται ξαφνικά μετά από δύο μήνες και ρωτάει στο δεύτερο μήνυμά του "πού αγόρασες σπίτι, εκεί (...) ή εκεί (...), χωρίς να έχω δώσει ποτέ τέτοια πληροφορία, εσύ τι θα έκανες λοιπόν;
Ο κλώνος του με είχε κατηγορήσει και σαν ψεύτη υπόψιν.
Θα ανεχόσουν αυτήν την συμπεριφορά;
:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By bill33
#813579 https://www.e-daily.gr/viral/142007/to- ... sto-kynigi
Ο Κώστας, γεμάτος ενθουσιασμό, πάει στο δάσος για να κυνηγήσει. Βλέπει μια μικρή καφετιά αρκούδα, τη σημαδεύει και τη σκοτώνει.

Τότε νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο, γυρίζει και βλέπει μια μεγάλη μαύρη αρκούδα η οποία του λέει:

– Κώστα, έχεις δύο επιλογές, ή σου χιμάω και σε σκοτώνω, ή κάνουμε σ3ξ.

Ο Κώστας αποφασίζει ότι προτιμά τη ζωή, οπότε σκύβει μπροστά και δίνεται στη μαύρη αρκούδα.

Επί δύο εβδομάδες πονούσε, αλλά όταν έγινε καλά, ο Κώστας ορκίστηκε να εκδικηθεί!

Πηγαίνει πάλι στο δάσος, βρίσκει τη μαύρη αρκούδα και τη σκοτώνει. Νιώθει πάλι κάποιος να τον κτυπάει στον ώμο.

Αυτή τη φορά είναι ένα τεράστιο γκρίζλι.

– Έκανες ένα τεράστιο λάθος, Κώστα, του λέει το γκρίζλι… Διάλεξε τι θες, ή σε ξεσκίζω με νύχια και με δόντια, ή κάνουμε άγριο σ3ξ.

Για άλλη μια φορά ο Κώστας σκέφτηκε πως ήταν καλύτερα να υποκύψει. Χρειάστηκε κάμποσες εβδομάδες για να συνέλθει, αλλά εξαγριωμένος πια ο Κώστας, ξαναγυρίζει στο δάσος, βρίσκει το γκρίζλι καιτον σκοτωνει.

Αισθάνεται ότι επιτέλους, πήρε εκδίκηση, όταν νιώθει ένα κτύπημα στον ώμο. Γυρίζει και βλέπει μια τεράστια πολική αρκούδα.

– Έλα, παραδέξου το, του λέει η αρκούδα, δεν έρχεσαι στο δάσος για κυνήγι...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#813582 edit mod.Όχι τέτοια σχόλια.[Admin]
Άβαταρ μέλους
By edmond
#813584 Τον χαρακτήρα του Κώστα τον έχουμε καταλάβει όλοι νομίζω.
Διμβι, δεν ξέρω τι έγραψε*, κρίνω από μλκιούλες που μια ζωή(δεν βαρέθηκες ρε Κώστα?) χώνει στον μπούσσο. Και επειδή του χώνει, άντε και τον κόβουμε. Ε αυτό διαχρονικά με ενοχλεί ή δεν μου αρέσει για να είμαι και ον τόπικ. Το είχα επισημάνει και κατ ιδίαν στη μάζωξη. Μεγάλα αγόρια είμαστε, με καναδυό κουβέντες μπορούμε να τακτοποιήσουμε το θέμα και μετά βλέπουμε πως τσουλάει. Το και καλά με την πρώτη κουβέντα πας στα αποδυτήρια, ε, όπως και να το κάνουμε δεν το λες και πρέπον.

* αν έγραψε τέτοιες πληροφορίες που λέει ο .(σόρρυ, έγραψε οδό και αριθμό ας πούμε; γιατί περιοχή πολάκης την έχει αναφέρει) σηκώνει περαιτέρω κουβέντα. Ή γενικά ευαίσθητες πληροφορίες. Εκεί μαζί σας.

Γενικά θέλω να πιστεύω πως πιάνετε το πόιντ μου.